Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Vágja a zöldségeket vékony, kb. 0,5 cm-es magasságú és szélességű, és kb. 9 cm hosszúságú szálakra.
A hal mindkét oldalát sózza és borsozza. Tekerje fel a filéket, és rögzítse őket fa koktélkeverő pálcával. Rakja a kosárba a zöldségekkel együtt. A zöldségre rakjon kis (50 g-os) vajdarabkákat. Rakja az edénytartót a serpenyő aljára, és öntsön bele 750 ml hideg vizet. Rakja rá a kosarat.
Állítsa 1. szintre a nyomást. Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát. Párolja 4 percig. Állítsa gőz kiengedése pozícióba a nyomásszabályzót, vagy rakja folyó hideg víz alá a kuktát.
Azonnal nyissa ki a fedelet, és vegye ki a kosarat. Olvassza fel a maradék 75 g vajat, és vonja be vele a zöldséget és a halat. Azonnal szolgálja fel. Szórja meg a felaprított snidlinggel.