Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Hámozza meg a krumplikat, és vágja őket 2,5 cm-es kockákra.
A krumplikockákat rakja szószos fazékba, és öntsön rájuk annyi hideg vizet, amennyi elfedi őket.
Forralja fel, majd csepegtesse le.
Darabolja fel a halat.
Olvassza meg a vajat a nyitott serpenyőben.
Rakja a serpenyőbe a halat, a bőrös felével felfelé.
5 perc alatt süsse barnára mindkét oldalát alacsony hőmérsékleten.
Néhány perccel a sütés befejezése előtt adja hozzá a krumplit, és süsse barnára.
Adja hozzá a bort, a petrezselymet, a zellert, a sót és a borsot.
Állítsa 1. szintre a nyomást.
Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát.
Párolja 12 percig.
Állítsa gőz kiengedése pozícióba a nyomásszabályozót, vagy rakja folyó víz alá a kuktát.
Azonnal szolgálja fel.