Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Hámozza meg a krumplikat, és vágja fel őket egyforma vastagságú szalmakrumplinak. Az egyes szalmakrumplik maximum 13 mm vastagok legyenek. Mossa meg alaposan, majd gondosan csepegtesse le őket.
Itasson le róluk minden nedvességet tiszta konyharuhával.
A krumplit rakja egy tálba. Forgass össze óvatosan a curryporral és az olaj felével úgy, hogy a krumplikon egyenletes réteg képződjön. Rakja át az ActiFry serpenyőjébe; locsolja meg egyenletesen a maradék olajjal.
Süsse 30–40 percig, vagy amíg aranyszínűek és ropogósak nem lesznek, és teljesen át nem sülnek (a sütési idő a szalmakrumpli vastagságától és a használt krumpli típusától függ).
Szórja meg sóval és a borssal (ízlés szerint).