Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Áztassa be egy órára forró vízbe a babot a főzés előtt (ha nem kuktában készíti el ezt a receptet, a babot előzőleg egy éjszakán át kell áztatni).
Öntse le róla az áztatóvizet, és alaposan át friss vízben.
Olvassza fel a vajat a kuktában.
Adja hozzá az összes hozzávalót a cukkini, a paradicsom és a spenót kivételével.
Állítsa 2. szintre a nyomást.
Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát.
Mérsékelje a hőmérsékletet, és főzze 11 percig.
Kapcsolja le a hőt, és a nyomásszabályozó elfordítása nélkül hagyja szobahőmérsékleten, amíg le nem esik zárásjelző.
Nyissa ki a fedőt, és forgassa bele a maradék zöldséget.
Főzze 3 percig fedő nélkül.
Ízlés szerint fűszerezze.
Ha szeretné, a szószt besűrítheti kukoricaliszttel. Keverjen masszává 1 evőkanál kukoricalisztet hideg alaplével.
Adja hozzá fokozatosan a mártáshoz, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget.
Natúr joghurttal és naan kenyérrel tálalja.