Csésze körtével és májjal

Csésze körtével és májjal

Előétel

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 200 g nyers csirkemáj
  • 1 csipet cukor
  • 1 csipet őrölt szerecsendió
  • 1 körte, meghámozva és kockákra vágva
  • 2 szelet sokmagvas kenyér, kockákra vágva
  • 4 vastag szelet barnakenyér, pirítva
  • Só, bors

Elõkészítés

Távolítsa el a csirkemájból az ereket, majd vágja őket falatnyi darabokra. Adja hozzá a cukrot és a szerecsendiót, sózza és borsozza. Rétegezze a csirkemájdarabokat a csészékbe a felkockázott körtével és a felkockázott kenyérrel. Zárja le szorosan a fedővel.

Párolja 15 percen át a főétellel és a desszerttel.

Amikor elkészült, vegye le a csészék fedelét. Hagyja kihűlni, és tálalja a pirított barnakenyérrel.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek