Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Vágja kockákra a húst. Vágja fel a hagymát és a fokhagymát. Hámozza meg, magozza ki és kockázza fel a paradicsomot. Szeletelje fel a paprikát és a csilipaprikát. A hőfokszabályozót állítsa 100 °C-ra Simmer (lassú tűzön főzés) üzemmódban.
Öntse az olajat a tálba. Süsse barnára a húst, adja hozzá a hagymát, a fokhagymát, a paprikát, a csilipaprikát, a paradicsomot és a fűszereket. Adja hozzá az alaplevet. Alaposan keverje össze. Amikor felforr, a hőfokszabályozót állítsa 80 °C-ra Keep Warm (melegen tartás) üzemmódban.
Párolja lezárt fedővel 1 órán át. A főzési idő letelte előtt 10 perccel adja hozzá a vörös vesebabot. Tálalja.