Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Vágja szét a csirkecombokat alsó- és felsőcombra. A felsőcombokat vágja be csontig.
Melegítse meg az olajat a kuktában. Pirítsa barnára az alsó- és felsőcombok minden oldalát.
Vegye ki a felsőcombokat.
Adja hozzá a zöldségeket, 20 cl vizet és a felaprított paradicsomokat. Keverje össze alaposan, és gyűjtse össze a pecsenyelevet.
Adja hozzá a maradék hozzávalókat. Sózza és borsozza. Adja hozzá az Espelette-paprikát. Rakja vissza a felsőcombokat. Keverje össze. Zárja le a kuktát.
Főzze 10 percig azt követően, hogy elkezdett sípolni a szelep.
Gyorsabb és talán egyszerűbb is elkészíteni, ha a négy felsőcomb helyett is alsócombokat használ. Ebben az esetben csökkentse a főzési időt 7 percre.