Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Vágja 4 cm hosszú téglalapokra a húst.
Hámozza meg a hagymát, és szeletelje fel vékonyra.
Mossa meg gondosan a répákat (ne hámozza meg őket). Mossa meg gondosan a krumplikat (ne hámozza meg őket), és vágja félbe őket, ha túl nagyok.
Melegítse meg az olajat a kuktában. Pirítsa barnára a húst.
Öntsön a kuktába 25 cl vizet, és kaparja fel a pörzsanyagokat. Gyűjtse össze a szaftot.
Adja hozzá a paradicsompürét, és keverje bele. Adja hozzá az összes zöldséget.
Adja hozzá a csokor zöldfűszert és a fokhagymapürét. Sózza és borsozza.
Zárja rá a fedelét a kukára, és főzze 10 perccel azutánig, hogy a szelep elkezdett sípolni.
A tekercs tésztáját kenje meg őket a szósszal, hogy megpuhuljon. Merje rá a keveréket, és csavarja fel szorosan.
Azonnal fogyassza el.