Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Hámozza meg és szeletelje fel a hagymát.
Hevítse fel a vajat a kuktában, és süsse barnára a húst és a hagymát.
Forgassa át a húst, és adja hozzá a vizet, a zöldfűszereket és a finomra felaprított fokhagymát. Sózza és borsozza. Zárja le a fedelet, és a nyomás felépülése után főzze 30–35 percig. Engedje ki a gőzt gyorsan.
Nyissa ki az ételpárolót, és adja hozzá a babot. Zárja le a fedelet, és a nyomás felépülése után főzze 5 percig. Engedje ki a gőzt gyorsan.
Ha szereti, a hús szaftját besűrítheti egy kis kukoricaliszttel, és mártásként tálalhatja.
Tálalás előtt hintse meg felaprított petrezselyemmel.
Okos időzítő: nagyszerű főzés
A tökéletes főzés most pofonegyszerű.
A tökéletes főzés most pofonegyszerű.
Rendkívül biztonságos és tartós
Rendkívül biztonságos és tartós
A tökéletes főzés most pofonegyszerű.
2 az 1-ben kukta és párolófazék lassú és gyors főzéshez
A tökéletes főzés most pofonegyszerű.
Könnyű egykezes nyitás.
Könnyű egykezes nyitás és gyors zárás
Keresse meg Tefal terméke használati utasítását
Kapjon választ a kérdéseire
Tanácsadóink rendelkezésére állnak