TEFAL Evőeszköz készlet Tefal Masterseal To Go N1071810

Evőeszköz készlet Tefal Masterseal To Go N1071810 Innovatív, egymásba rakható evőeszközkészlet a tökéletes ételek érdekében az utakon

A kiváló minőségű rozsdamentes acélnak és az innovatív, kompakt formatervnek köszönhetően a Tefal MASTER SEAL TO GO evőeszközkészlet kiváló segítőtárs az utakon minden ételnél. Ez a praktikus, egymásba rakható formátumban készült rozsdamentes acél evőeszközkészlet oly módon készült, hogy minél tovább tartson. A készletet kompakt utazási tok egészíti ki a maximális kényelem és tartósság érdekében.      

Cikkszám: N1071810

Kompakt egymásba rakható evőeszközkészlet Tefal MASTER SEAL TO GO

A Tefal MASTER SEAL TO GO evőeszközkészlet kiváló tartósságot és kényelmet biztosít, ezen felül innovatív, egymásba rakható formatervvel készült, amely ideális az utakon való étkezésekhez. Ez a kényelmes, egymásba rakható étkészlet villát, kést és kanalat tartalmaz, és ideális piknikezéshez, egynapos kirándulásokhoz, a munkahelyen történő étkezéshez és egyéb alkalmakhoz. A kompakt formátum oly módon lett megtervezve, hogy minél helytakarékosabb legyen: a tökéletesen egymásba rakható evőeszközök praktikus védőtokba helyezhetőek, aminek köszönhetően tiszták maradnak az étkezés előtt, és egyúttal az evőeszközök az étkezés után sem szennyezik be a táskát vagy a piknikes kosarat. A MASTER SEAL TO GO evőeszközkészlet kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült a nagy tartósság és könnyű tisztítás érdekében, és oly módon lett megtervezve, hogy minél hosszabb ideig tartson. Rendkívüli tartósság, amelyre minden nap számíthat.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kiváló minőségű rozsdamentes acél

  Ez a rozsdamentes acél evőeszközkészlet úgy készült, hogy minél tovább tartson, kompromisszumok nélküli minőségben és kompakt formatervvel.

 • default

  Kényelmes, egymásra rakható formátum

  A kényelmes, egymásba rakható formatervnek köszönhetően, amely kiválóan használható a munkában, kiránduláson és egyéb alkalmakra, ideális evőeszközkészlet az útjai alkalmával.

 • A praktikus toknak köszönhetően nincs rendetlenség

  A villa, kés és a kanál ideálisan elférnek a védőtokban, amely tisztán tartja az evőeszközöket a használat előtt, a használat után pedig elejét veszi a rendetlenségnek a táskában vagy a piknikes kosárban.

 • Német formaterv

  A termék a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően, innovatív elgondolások alapján lett megtervezve, kivitelezése pedig felülmúlhatatlan német alaposságal történt.

Funkciók
Other features
Eszköz anyaga MŰANYAG-PP  
Eszköz színe ZÖLD  
Eszköz felületkezelése OPAQUE - HIGH GLOSS  
Fedél anyaga MŰANYAG-PP  
Fedél színe ZÖLD  
Talp STANDARD  
Mosogatógépben mosható    
Vízzáró Nem releváns  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.