TEFAL Joghurtpalack Tefal Master Seal To Go egy kanállal N1071410 0,45 l

Joghurtpalack Tefal Master Seal To Go egy kanállal N1071410 0,45 l Szállítsa a joghurtot és a müzlit elkülönítve. Keverje össze őket egy pillanat alatt!

A MASTERSEAL TO GO úti joghurtos doboz kiváló megoldás az egészséges és finom joghurt fogyasztásához az utakon. 100 %-osan szivárgásmentes dizájnnal rendelkezik, egyszerű szállítást biztosít és különálló rekeszeket tartalmaz a joghurt és az Ön kedvelt hozzávalói számára. Egy praktikus kanál és ergonomikus fogantyú is tartozik hozzá - mindezt a legnagyobb kényelem érdekében terveztük.

Cikkszám: N1071410

MASTERSEAL TO GO Úti joghurttároló doboz: Az élelmiszer szállítás gyors módja

Minden nap egészséges és finom joghurtot vihet magával. Élvezze az ízét úgy, mint otthon. A MASTERSEAL TO GO úti joghurttároló doboz kiváló megoldást jelent az ételek elkülönítve történő szállítására és egy pillanat alatti összekeverésére! A teljes mértékben hordozható joghurtos edények önálló rekeszt tartalmaznak a kedvenc müzli, gyümölcs vagy dió tárolásához és 100%-osan szivárgásmentesek az utakon történő szállítás érdekében. Praktikus funkciót tölt be a hozzátartozó kanál és az integrált edényfogó az edény evés közbeni tartásához. Az úti joghurttároló doboz 100%-osan alkalmas fagyasztóban és mikrohullámú sütőben való elhelyezésre és az egyszerű tisztítás érdekében mosogatógépben is elmosható. A Németországban gyártott, 30 éves garanciával és BPA-mentes anyagból készült termék gondtalan használatot biztosít Önnek és családtagjainak.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 100%-os kiömlés elleni védelem.

  A szivárgásmentes, rákapcsolható fedél egyszerű és gondtalan szállítást biztosít.

 • default

  100%-ban hordozható

  Szállítsa az ételt elkülönítve és keverje össze egy pillanat alatt! A joghurtos bögrével úgy fogyaszthatja a joghurtját, ahogyan szereti, a praktikus fedélnek köszönhetően, amely müzli- gyümölcs- vagy diótartóként szolgál.

 • default

  Gyors és praktikus

  Mindent biztosítottunk az ízletes joghurt elfogyasztásához, beleértve a hozzátartozó kanalat és a kényelmes edényfogót a jobb tartás érdekében.

 • PRAKTIKUS

  100 %-osan alkalmas fagyasztóban, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben való alkalmazásra, az egyszerű használat érdekében 

 • 100%-ban BIZTONSÁGOS

  A BPA-mentes összetétel nyugalmat biztosít Önnek és családjának

 • GARANTÁLTAN TARTÓS

  Németországban gyártva, 30 év garanciával.

Funkciók
Other features
Eszköz anyaga MŰANYAG-PP  
Eszköz felületkezelése TRANSLUCENT - HIGH GLOSS  
Eszköz részlet színe ZÖLD  
Fedél típusa CLIP-FRESHNESS SEAL  
Fedél anyaga MŰANYAG-PP  
Talp STANDARD  
Mosogatógépben mosható    
Mikrosütővel való kompatibilitás    
Vízzáró Igen  
Fagyasztóbiztos    
Mérleg    
Különálló részek száma 5  
Termékek száma a csomagban 1  
   
   
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.