TEFAL CRISPYBAKE J4174714 30 × 29 cm

CRISPYBAKE J4174714 30 × 29 cm A legkiválóbb minőségű szilikon a tökéletesen egyenletes sütés érdekében és a 2x ropogósabb muffinokért!*

A két szabadalommal védett, kiváló dizájnnal ellátott Tefal Crispybake 9 adagos szilikon muffin forma rendkívül erős, 100 %-os platina szilikonból készült, így tökéletesen egyenletes sütést és ellenálhatatlan és ropogós süteményt biztosít. Válassza az ergonomikus tartófülekkel ellátott és szilárd szélekkel megerősített, legjobb minőségű szilikon formát a kedvelt muffinjainak a legnagyobb kényelemmel és nyugalommal való elkészítéséhez.

Tefal Crispybake 9 adagos szilikon muffin forma

A Tefal Crispybake 9 adagos muffinsütő szilikon forma tökéletes egyenletes sütést biztosít, aminek köszönhetően 2× ropogósabb héjú, ellenállhatatlanul finom sütemények sütését teszi lehetővé. A két szabadalommal védett technológia – amelynél a forma alja gödröcskékkel ellátott és mikroperforált  – rendkívül jó levegőeloszlást biztosít. Válassza a szilikon formában történő praktikus sütést és élvezze az aranybarnára sült finom sütemény ízét. Ízlelje meg a muffinokat, amelyeket az ergonomikus tartófüleknek és a szilárd széleknek köszönhetően kényelmesen, teljesen egyszerűen és gondtalanul készíthet el. Ennél a tökéletes szilikon muffin formánál a csúcsot jelenti a kiváló, 100 %-os platina szilikon alkalmazása, a legnagyobb tartósság és rugalmasság elérése érdekében.  

* A Proflex formákkal összehasonlítva

 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tökéletesen egyenletes sütési eredmények

  Érjen el tökéletes egyenletes sütést és hibátlan, aranyszínű, kétszer ropogósabb felületű muffinokat és cup caky süteményeket, az egész család nagy örömére.

 • Kiváló sütés optimális légelosztással

  A két szabadalommal védett tökéletesített dizájn – amelynél a forma alja gödröcskékkel ellátott és mikroperforált  – rendkívül jó levegőeloszlást biztosít a tökéletes egyenletes sütéshez és ellenálhatatlan, ropogós héj képződéséhez.

 • Könnyű tárolás

  Szilikon formák, amelyek közül még a legnagyobb méretűek is összehajthatók, amivel a tárolóhely akár 60 %-a is megtakarítható.

   

 • Kényelmes és biztonságos kezelés

  Ez a könnyen, minden gond nélkül áthelyezhető sütőforma ergonomikus tartófüllel és fém peremmel ellátott a maximális kényelem érdekében.

   

 • Hosszantartó teljesítmény és praktikusság

  Válassza a kompromisszumok nélküli teljesítményt: könnyen karbantartható, praktikus és rugalmas, 100%-os platinakatalizátoros szilikon, amelynek kiváló minősége tökéletes eredményeket és rendkívüli tartósságot garantál.

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  Csak a Tefal garantálja a tökéletes főzési eredményeket. Még egy ok, hogy a Tefalt válassza. * Független szakértői panel adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edény kategória meghatározása

Funkciók
Műszaki család (BO) 9 MUFFIN  
Méret (BO) 30X29 CM  
Külső bevonat színe (BO) GREY - JAVA PEPPER LK  
Anyag SZILIKON  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Mindig fa vagy műanyag eszközöket használjon. Soha ne használjon fém eszközöket.
A csomagoláson feltüntetett méretek általában belső méretek, de minden esetben kisebb ábra mutatja, mire vonatkozik a méret; a méret értelmezéséhez tanulmányozza ezt az ábrát.
NEM. A TEFAL/T-fal tapadásmentes bevonattal ellátott konyhai edényei nem tartalmaznak PFOA-t. Ezt rendszeresen független laboratóriumok ellenőrzik, amelyek tanúsítják, hogy a termékeink nem tartalmaznak PFOA-t. 2003 óta számos országban végeznek rendszeres vizsgálatokat független laboratóriumok (az INERIS Franciaországban, az ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS az Egyesült Királyságban, a FABES Labs Németországban, az MB Labs Kanadában és az SGS Kínában). Ezek a vizsgálatok következetesen bizonyították azt, hogy a Tefal/T-fal tapadásmentes bevonattal ellátott termékei nem tartalmaznak PFOA-t.
Normális háztartási használat esetén a tapadásmentes bevonat nagyon ritkán kopik le. A megfelelő használat és karbantartás segít abban, hogy a jó teljesítmény hosszú ideig megmaradjon. Az esetek többségében a tapadásmentes bevonat a túlhevítés, az összekarcolás és/vagy a mosogatás közbeni súrolás miatt használódik el.
Tefal/T-fal a minőség iránti elkötelezettség részeként „Egészségügyi és környezetvédelmi” ökoinformációkat nyújt tapadásmentes Tefal/T-fal termékeivel kapcsolatban. Ez az elkötelezettség garantálja azt, hogy nem használunk PFOA-t, ólmot és kadmiumot a Tefal/T-fal bevonatok gyártásánál, és hogy tapadásmentes bevonatot tartalmazó termékeink nem ártalmasak a környezetre és a fogyasztók egészségére. Az ökoinformációk alapját a számos országban, független laboratóriumok által elvégzett rendszeres elemzések adják (az INERIS Franciaországban, az ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS az Egyesült Királyságban, a FABES Labs Németországban, az MB Labs Kanadában és az SGS Kínában). Az elkötelezettségről szóló nyilatkozat megtalálható a Tefal/T-fal márka weboldalán, valamint a tapadásmentes Tefal/T-fal bevonatú konyhai edények csomagolásán.
Jelenleg nagy bizonytalanság jellemzi a tapadásmentes bevonatokat, amelyek olykor a PFOA-hoz kapcsolódnak. A Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatai viszont PTFE-ből készülnek. Az anyag kémiai neve politetrafluoretilén, és európai és USA-beli közegészségügyi hatóságok igazolják, hogy nem káros az egészségre. A PFOA és a PTFE két teljesen különböző anyag. A lényeg az, hogy a Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatú konyhai edényei PTFE-ből készülnek, és nem tartalmaznak PFOA-t. Ezen túlmenően a Tefal/T-fal több mint 20 évvel ezelőtt kötelezettséget vállalt arra, hogy nem használ ólmot vagy kadmiumot egyetlen konyhai edénye gyártásához sem, hogy ezzel is garantálja: a termékei között egy sincs, amelyik ártalmas lenne az egészségre.
A PFOA a perfluor-oktán-sav elterjedt angol nyelvű rövidítése. A fogyasztói termékei esetében a Tefal/T-fal garantálja azt, hogy nem használ PFOA-t, ólmot és kadmiumot, valamint hogy a Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatú termékei nem ártalmasak a környezetre és a fogyasztók egészségére.
A Tefal/T-fal edények tapadásmentes bevonata és zománca nem tartalmaz sem kadmiumot, sem ólmot. Több mint 20 éve valamennyi edényünket ólom és kadmium felhasználása nélkül tervezzük és gyártjuk. Ez az ökoinformáció megtalálható az összes, Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatú termék csomagolásán.
A Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatai a politetrafluoretilén nevű polimerből készülnek (= PTFE). Konyhai edényeink a PTFE-nek köszönhetik tapadásmentességüket. Az európai és USA-beli közegészségügyi hatóságok (ANSES, EFSA, FDA) igazolták, hogy a PTFE olyan semleges anyag, amely nem lép kémiai reakcióba sem az étellel, sem a vízzel, sem pedig a háztartási tisztítószerekkel. Akkor is teljesen ártalmatlan, ha lenyelik. A fenti közegészségügyi hatóságok igazolták, hogy az edények PTFE tapadásmentes bevonatai nem ártalmasak az egészségre. A PTFE valójában annyira biztonságos, hogy az orvostudomány is széles körben használja szívritmus-szabályozók és az artériákat kipótló apró csövecskék gyártásához. Súlyos vesebetegségben szenvedő pácienseken végrehajtott sebészeti beavatkozásokhoz is használják. Emellett részben bizonyos ízületprotézisek bevonata is PTFE felhasználásával készül.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.