TEFAL Sütőbetét Tefal Crispybake J4173214 Szürke 46x26 cm

Sütőbetét Tefal Crispybake J4173214 Szürke 46x26 cm A legkiválóbb minőségű szilikon a tökéletesen egyenletes sütés érdekében és a 2x ropogósabb finomságokért!*

A két szabadalommal védett, kiváló dizájnnal ellátott Tefal Crispybake szilikon sütőalátét rendkívül erős, 100 %-os platina szilikonból készült, így tökéletesen egyenletes sütést és ellenálhatatlan és ropogós süteményeket biztosít. Válassza a legjobb minőségű szilikon sütőalátétet a kedvenc süteményei vagy édességei elkészítéséhez.

 

 

Cikkszám: J4173214

Tefal Crispybake sütőalátét

 

 

 

 

 

 

 

A Tefal Crispybake szilikon sütőalátét tökéletes egyenletes sütést biztosít, amelynek az alkalmazásával ellenállhatatlanul finom szárazsüteményeket és édességeket varázsolhat szeretteinek. Ennél a tökéletes szilikon formánál a csúcsot jelenti a kiváló, 100 %-os platina szilikon alkalmazása, a legnagyobb tartósság és rugalmasság elérése érdekében.      

* A Proflex formákkal összehasonlítva

 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tökéletesen egyenletes sütési eredmények és akár 2× ropogósabb héj*

  Érjen el tökéletes egyenletes sütést és hibátlan, aranyszínű tekercseket vagy piskótát, az egész család nagy örömére. * A Proflex formákkal összehasonlítva

   

 • Kényelmes és biztonságos kezelés

  Ergonomikus fogantyút tartalmaz, amely segít a piskótatészta felgöngyölítésénél, és a dzsemmel vagy csokoládéval töltött finom rolád elkészítésénél. 

   

 • Hosszantartó teljesítmény és praktikusság

  Válassza a kompromisszumok nélküli teljesítményt: könnyen karbantartható, praktikus és rugalmas, 100%-os platinakatalizátoros szilikon, amelynek kiváló minősége tökéletes eredményeket és rendkívüli tartósságot garantál.

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  Csak a Tefal garantálja a tökéletes főzési eredményeket. Még egy ok, hogy a Tefalt válassza. * Független szakértői panel adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edény kategória meghatározása

Funkciók
Külső bevonat színe (BO) GREY - JAVA PEPPER LK  
Anyag SZILIKON  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Mindig fa vagy műanyag eszközöket használjon. Soha ne használjon fém eszközöket.
A csomagoláson feltüntetett méretek általában belső méretek, de minden esetben kisebb ábra mutatja, mire vonatkozik a méret; a méret értelmezéséhez tanulmányozza ezt az ábrát.
NEM. A TEFAL/T-fal tapadásmentes bevonattal ellátott konyhai edényei nem tartalmaznak PFOA-t. Ezt rendszeresen független laboratóriumok ellenőrzik, amelyek tanúsítják, hogy a termékeink nem tartalmaznak PFOA-t. 2003 óta számos országban végeznek rendszeres vizsgálatokat független laboratóriumok (az Aromalyse és Ianesco Franciaországban, az TüvSud Hong Kongban és az SGS Kínában). Ezek a vizsgálatok következetesen bizonyították azt, hogy a Tefal/T-fal tapadásmentes bevonattal ellátott termékei nem tartalmaznak PFOA-t.
Normális háztartási használat esetén a tapadásmentes bevonat nagyon ritkán kopik le. A megfelelő használat és karbantartás segít abban, hogy a jó teljesítmény hosszú ideig megmaradjon. Az esetek többségében a tapadásmentes bevonat a túlhevítés, az összekarcolás és/vagy a mosogatás közbeni súrolás miatt használódik el.
Tefal/T-fal a minőség iránti elkötelezettség részeként „Egészségügyi és környezetvédelmi” ökoinformációkat nyújt tapadásmentes Tefal/T-fal termékeivel kapcsolatban. Ez az elkötelezettség garantálja azt, hogy nem használunk PFOA-t, ólmot és kadmiumot a Tefal/T-fal bevonatok gyártásánál, és hogy tapadásmentes bevonatot tartalmazó termékeink nem ártalmasak a környezetre és a fogyasztók egészségére. Az ökoinformációk alapját a számos országban, független laboratóriumok által elvégzett rendszeres elemzések adják (az INERIS Franciaországban, az ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS az Egyesült Királyságban, a FABES Labs Németországban, az MB Labs Kanadában és az SGS Kínában). Az elkötelezettségről szóló nyilatkozat megtalálható a Tefal/T-fal márka weboldalán, valamint a tapadásmentes Tefal/T-fal bevonatú konyhai edények csomagolásán.
Jelenleg nagy bizonytalanság jellemzi a tapadásmentes bevonatokat, amelyek olykor a PFOA-hoz kapcsolódnak. A Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatai viszont PTFE-ből készülnek. Az anyag kémiai neve politetrafluoretilén, és európai és USA-beli közegészségügyi hatóságok igazolják, hogy nem káros az egészségre. A PFOA és a PTFE két teljesen különböző anyag. A lényeg az, hogy a Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatú konyhai edényei PTFE-ből készülnek, és nem tartalmaznak PFOA-t. Ezen túlmenően a Tefal/T-fal több mint 20 évvel ezelőtt kötelezettséget vállalt arra, hogy nem használ ólmot vagy kadmiumot egyetlen konyhai edénye gyártásához sem, hogy ezzel is garantálja: a termékei között egy sincs, amelyik ártalmas lenne az egészségre.
A PFOA a perfluor-oktán-sav elterjedt angol nyelvű rövidítése. A fogyasztói termékei esetében a Tefal/T-fal garantálja azt, hogy nem használ PFOA-t, ólmot és kadmiumot, valamint hogy a Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatú termékei nem ártalmasak a környezetre és a fogyasztók egészségére.
A Tefal/T-fal edények tapadásmentes bevonata és zománca nem tartalmaz sem kadmiumot, sem ólmot. Több mint 20 éve valamennyi edényünket ólom és kadmium felhasználása nélkül tervezzük és gyártjuk. Ez az ökoinformáció megtalálható az összes, Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatú termék csomagolásán.
A Tefal/T-fal tapadásmentes bevonatai a politetrafluoretilén nevű polimerből készülnek (= PTFE). Konyhai edényeink a PTFE-nek köszönhetik tapadásmentességüket. Az európai és USA-beli közegészségügyi hatóságok (ANSES, EFSA, FDA) igazolták, hogy a PTFE olyan semleges anyag, amely nem lép kémiai reakcióba sem az étellel, sem a vízzel, sem pedig a háztartási tisztítószerekkel. Akkor is teljesen ártalmatlan, ha lenyelik. A fenti közegészségügyi hatóságok igazolták, hogy az edények PTFE tapadásmentes bevonatai nem ártalmasak az egészségre. A PTFE valójában annyira biztonságos, hogy az orvostudomány is széles körben használja szívritmus-szabályozók és az artériákat kipótló apró csövecskék gyártásához. Súlyos vesebetegségben szenvedő pácienseken végrehajtott sebészeti beavatkozásokhoz is használják. Emellett részben bizonyos ízületprotézisek bevonata is PTFE felhasználásával készül.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.