TEFAL 5 másodperces kézi aprító 900 ml K1320404

5 másodperces kézi aprító 900 ml K1320404 Forradalom a szeletelésben az otthoni finomságok villámgyors elkészítéséért!

A legkönnyebb és leggyorsabb módja annak, hogy bármilyen hozzávalót pontos méretre aprítson! A Tefal 5 SECOND CHOPPER másodperces aprítójával az egészséges otthoni ételek készítése ismét valamivel egyszerűbb! Független rozsdamentes acél kései egyszerű használatot biztosítanak.

Cikkszám: K1320404

5 SECOND CHOPPER Tefal aprító: Forradalom a szeletelésben az otthoni finomságok villámgyors elkészítéséért!

 

 

Az új 5 másodperces Tefal aprítóval még gyorsabban elkészítheti az egészségesebb házi finomságokat. Okos technológiája, mely magában foglalja a szabadalmaztatott erősítő rendszert a gyorsabb munkavégzésért és a szabadalmaztatott forgó késeket a magasabb hatékonyságért, egyszerű aprítást kínál egyetlen könnyű mozdulattal. A tartós rozsdamentes acél kések megbirkóznak minden alapanyaggal, a biztonsági zárórendszernek köszönhetően pedig a készülék stresszmentes munkavégzést kínál. Az átlátszó edényben könnyen megfigyelheti a hozzávalók méretét: minél jobban meghúzza, annál finomabbra aprítja őket! A teljes munkavégzési kényelemhez hozzájárulnak a praktikus funkciók is, mint a puha felületű ergonomikus fogantyú és a csúszásgátló talp. Ezen felül az 5 másodperces aprító integrált késvezetővel is rendelkezik, mely maximális teljesítményt biztosít, és nagyvonalú 900 ml űrtartalmat kínál, így ideális segéd a főzésnél az egész család számára!    
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egy új kézmozdulat, mellyel időt takaríthat meg!

  A szabadalmaztatott technológiát egyetlen meghúzás működésbe hozza: az erősítő rendszer a fedélben a két független forgó késsel kombinálva gyorsabb aprítást és kiváló eredményeket biztosít! Bármilyen hozzávalót apríthat, még nehezen apríthatót is, például diót, mandulát vagy hagymát.

   

   

 •   Gyors vágás

  A fedőben elhelyezkedő szabadalmaztatott gyorsító rendszerrel az aprítás folyamata felgyorsul, és néhány másodperc alatt kész az egész művelet.

 • APRÍTSON FEL MINDENT, AMIT CSAK SZERETNE!

  Az ultra-ellenálló rozsdamentes acél kések felaprítanak minden hozzávalót, az okos késvezető funkció az edény alsó részében pedig maximális teljesítményt biztosít.

 • FOKOZATOS APRÍTÁS SZEMÉLYRE SZABOTT EREDMÉNYEKKEL!

  Vegye át az irányítást és úgy aprítsa a hozzávalókat, ahogyan szeretné: minél jobban meghúzza az aprítót, annál finomabbra aprítja a hozzávalókat! Az eredményeket egyszerűen megfigyelheti az átlátszó edényben.

 • HÁLÓZATHOZ VALÓ CSATLAKOZTATÁS NÉLKÜL 

  Nem igényel hálózathoz való csatlakoztatást 

  Ezt az 5 másodperces aprítót bárhol használhatja.

   

 • BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES HASZNÁLAT

  Okos funkciók teljes sora: biztonsági záró rendszer, csúszásgátló talp és ergonomikus fogantyú puha felülettel.

   

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Receptek
Funkciók
Űrtartalom (ml) 900 ML  
Alap penge (vágáshoz)    
Penge anyaga NEMESACÉL  
Zárórendszer    
Csúszásmentes talp    
Automatikus felcsévélés    
Nem elektromos    
Zárófedél    
Nyél színe KÁVÉFEKETE/SÖTÉT CITROM  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Olyan konyhai eszköz, amellyel elsősorban gyümölcsöket és zöldségeket vághatunk bizonyos vastagságúra.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.