TEFAL Kézi aprító Tefal 5 Second Chopper K1330404 Zöld/Fehér 500 ml

Kézi aprító Tefal 5 Second Chopper K1330404 Zöld/Fehér 500 ml Forradalom a szeletelésben az otthoni finomságok villámgyors elkészítéséért!

A legkönnyebb és leggyorsabb módja annak, hogy bármilyen hozzávalót pontos méretre aprítson! A Tefal 5 másodperces aprítójával az egészséges otthoni ételek készítése ismét valamivel egyszerűbb! Független rozsdamentes acél kései egyszerű használatot biztosítanak.

 

 

Cikkszám: K1330404

5 SECOND CHOPPER Tefal aprító: Forradalom a szeletelésben az otthoni finomságok villámgyors elkészítéséért!

 

 

Az új 5 SECOND CHOPPER másodperces Tefal aprítóval még gyorsabban elkészítheti az egészségesebb házi finomságokat. Okos technológiája, mely magában foglalja a szabadalmaztatott erősítő rendszert a gyorsabb munkavégzésért és a szabadalmaztatott forgó késeket a magasabb hatékonyságért, egyszerű aprítást kínál egyetlen könnyű mozdulattal. A tartós rozsdamentes acél kések megbirkóznak minden alapanyaggal, a biztonsági zárórendszernek köszönhetően pedig a készülék stresszmentes munkavégzést kínál. Az átlátszó edényben könnyen megfigyelheti a hozzávalók méretét: minél jobban meghúzza, annál finomabbra aprítja őket! A teljes munkavégzési kényelemhez hozzájárulnak a praktikus funkciók is, mint a puha felületű ergonomikus fogantyú és a csúszásgátló talp. Ezen felül az 5 másodperces aprító integrált késvezetővel is rendelkezik, mely maximális teljesítményt biztosít, az 500 ml-es űrtartalom pedig ideális a kisebb alapanyagokhoz!    
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egy új kézmozdulat, mellyel időt takaríthat meg!

  A szabadalmaztatott, független késeket egyetlen meghúzás működésbe hozza, így néhány másodperc alatt kiváló eredményeket érhet el.

   

   

 • FOKOZATOS APRÍTÁS SZEMÉLYRE SZABOTT EREDMÉNYEKKEL!

  Vegye át az irányítást és úgy aprítsa a hozzávalókat, ahogyan szeretné: minél jobban meghúzza az aprítót, annál finomabbra aprítja a hozzávalókat! Az eredményeket egyszerűen megfigyelheti az átlátszó edényben.

 • APRÍTSON FEL MINDENT, AMIT CSAK SZERETNE!

  Az ultra-ellenálló rozsdamentes acél kések felaprítanak minden hozzávalót, az okos késvezető funkció az edény alsó részében pedig maximális teljesítményt biztosít.

   

   

 • HÁLÓZATHOZ VALÓ CSATLAKOZTATÁS NÉLKÜL 

  Nem igényel hálózathoz való csatlakoztatást 

  Ezt az 5 másodperces aprítót bárhol használhatja.

   

 • BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES HASZNÁLAT

  Okos funkciók teljes sora: biztonsági záró rendszer, csúszásgátló talp és ergonomikus fogantyú puha felülettel.

   

 • 10-year guarantee

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Receptek
Funkciók
Űrtartalom (ml) 500ml  
Alap penge (vágáshoz)    
Penge anyaga NEMESACÉL  
Zárórendszer    
Csúszásmentes talp    
Automatikus felcsévélés    
Nem elektromos    
Zárófedél    
Nyél színe FEHÉR/SÖTÉT CITROM  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Olyan konyhai eszköz, amellyel elsősorban gyümölcsöket és zöldségeket vághatunk bizonyos vastagságúra.