TEFAL Konyhakés Tefal Ever Sharp K2569004 Rozsdamentes/Fekete 16,5 cm

Konyhakés Tefal Ever Sharp K2569004 Rozsdamentes/Fekete 16,5 cm A kedvenc kése, amely mindig éles!

A Tefal Ever Sharp kése innovatív módja annak, hogy miként tegyük élvezetessé a mindennapi főzést egyetlen konyhakésnek köszönhetően, amely mindig éles marad, anélkül, hogy erre bármikor gondja lenne.

Cikkszám: K2569004

Ever Sharp: A kedvenc konyhakése, amely mindig éles!

Az Ever Sharp a szeletelés és késélezés legbiztonságosabb és leginnovatívabb módja. A tokba integrált szabadalmaztatott késélező technológiának köszönhetően a késpenge automatikusan tökéletes szög alatt élesítésre kerül, a kés használata előtt és után. A fogantyú megnyomásával könnyen nyitható integrált zárrendszernek köszönhetően a kés mindaddig a helyén marad, amíg használatra nem kerül. A legnagyobb tartósság érdekében ez a sokoldalú konyhakés német rozsdamentes acélból készül és a 16,5 cm-es hosszával kielégíti az összes igényét az élelmiszer alapanyagok előkészítésénél. Az Ever Sharp tetszetős formatervének köszönhetően minden konyhapulton elhelyezhető.  

*Szabadalom függőben

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Szabadalmaztatott késélező technológia

  A két tengelyes késélezés és a késvezető rendszer tökéletes szögben élezi a kést, annak minden használata előtt és után.

 • Univerzális konyhakés, 16,5 cm

  Egyetlen kés a mindennapi főzés előkészületeihez - kockára vágáshoz, szeleteléshez, aprításhoz.

 • Német rozsdamentes acél

  A késpenge német minőségű, X50CR15MOV jelű rozsdamentes acélból készült a maximális tartósság érdekében.

 • Biztonságos használat

  A zárrendszer a helyén tartja a kést egészen addig, amíg használatra kész állapotban lesz, a biztonsági elemek pedig távoltartják az ujjait a kés élétől a biztonságos élezés érdekében.

 • Egyszerű tisztítás

  A tok eltávolítható annak érdekében, hogy a bázist kefével megtisztíthassuk, a szellőzőnyílások pedig biztosítják a száradást. A tokot és a kést mossa el kézzel és szárítsa meg törlőkendővel.

 • Kényelmes fogás

  A kés markolatának rozsdamentes acél ujjvédői univerzális és kényelmes fogást biztosítanak.

 • Tetszetős dizájn 

  Az átlátszó toknak köszönhetően az Ever Sharp kést bármely konyhapulton elhelyezheti, a bútor stílusára való tekintet nélkül. 

 • Önélező rendszer

Kiegészítõk
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.