TEFAL COMFORT K2215514

COMFORT K2215514 Fából készült konyhai vágódeszka levehető tartállyal, műanyag tartály konyhai vágódeszkához XL méretű léfogóval.
Fából készült konyhai vágódeszka levehető tartállyal. Az étel szeleteléséhez és a felszeletelt étel és végek tárolásához. Így egyszerűen kiszórhatja a tányérra vagy kidobhatja 

Cikkszám: K2215514

Comfort kések: kezdésnek ideális késkészlet!

A Comfort kések teljes kínálata, valamint rozsdamentes acélból és kerámiából készült tartozékok. A kések ergonomikus, puha anyagból készült markolattal rendelkeznek az optimális kényelem és jó tartás érdekében. A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék kiváló tartósságot és hatékony szeletelést, a kerámia kések pedig kiváló pontosságot biztosítanak. A biztonsági pengevédők védik a penge formáját, biztonságot és egyszerű tárolást garantálnak. - 14 termék a hatékony szeleteléshez: – Kis magozókés, 9 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Konyhakés 12 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Nagy szakácskés 15 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – Nagy szakácskés 20 cm – Kenyérvágó kés 20 cm – Szeletelő kés 20 cm – Santoku kés 12 cm (kerámia és rozsdamentes acél kivitelben) – 4 steak-kés – Sajtvágó kés – Konyhai olló
Nélkülözhetetlen eszközök
 • default

  Légyűjtő zóna

  Levehető műanyag edény a húslé összegyűjtésére

 • LEVEHETŐ MŰANYAG EDÉNY

  A felszeletelt étel és végek tárolásához. Így egyszerűen kiszórhatja a tányérra vagy kidobhatja 

 • LÉFOGÓ ZÓNA

  Hagyományos dizájn a lé megfelelő helyre történő elvezetéséhez

 • VEGYSZEREK NÉLKÜL

  Minőségi tartós fa vegyszeres kezelés nélkül

Funkciók
Aktív rész anyaga FA  
Típus STANDARD  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.