TEFAL Szendvicssütő Tefal Multiplates Snack XL SW701110 Rozsdamentes/Fehér

Szendvicssütő Tefal Multiplates Snack XL SW701110 Rozsdamentes/Fehér Készítsen pirítóst bőséges töltelékkel, a készülékkel, amelyben elegendő hellyel rendelkezik a kedvenc feltétjei elhelyezéséhez.
A Tefal Snack XL Szendvicssütő segítségével bőséges frissítő szendvicseket készíthet a saját konyhájában! A különlegesen nagy és mély sütőlapok az összes kedvenc alapanyagát tápláló és gazdagon töltött szendvicsekké változtatják. A szendvicssütő lapok ezen felül gyorsan lecserélhetők a mellékelt gofrisütő lapokra, amelyekkel különösen mély gofrik készíthetők, réteges, finom díszítéssel.

Cikkszám: SW701110

Szendvicssütő Tefal Snack XL: Bőséges töltelékkel készült pirítós

Ízlelje meg a pontosan a saját ízlésének megfelelően, a Tefal Snack XL szendvicssütővel készült ínyenc szendvicset. A készülék különösen nagy sütőlapjai szélesebbek és vastagabbak, mint a hagyományos szendvicssütőknél, a gazdagon és bőségesen megrakott szendvicsek elkészítéséhez, amelyre rárakhatja az összes kedvenc élelmiszerét. Tökéletesen elkészít minden méretű és típusú kenyeret, a többrétegű club szendvicsektől kezdve egészen a bőségesen megrakott bagettekig és a magas Reuben szendvicsekig. A Snack XL készüléket ezen felül a csomagban részét képező két leszerelhető lap használatával gyorsan gofrisütővé alakítható át - gazdagon díszített és finom gofrik készítéséhez. A sütőlapok a gyors és egyszerű tisztítás érdekében edénymosogatóban is elmoshatók. Ez a nagyteljesítményű szendvicssütő és gofrisütő függőleges helyzetben praktikusan tárolható, amellyel helyet takaríthat meg a lakásban, amikor nem használja a készüléket.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Teltebb szendvicsek

  Ízlelje meg a finom, ínyenc és a kedvenc feltétjeivel készült szendvicseket a különlegesen nagy sütőlapoknak köszönhetően, amelyek szélesebbek és vastagabbak a hagyományos szendvicssütők lapjainál.

 • Minden kenyérmérethez megfelelő

  Kiválóan alkalmas minden kenyérmérethez és kenyértípushoz, egy egész sor finom eredmény elérése érdekében.

 • Kivehető sütőlapok

  A készülékhez két levehető sütőlap tartozik: az egyik szendvicsek készítésére, míg a másik nagyméretű gofrik sütésére használható - amelynél elegendő hely marad a töltelék elhelyezésére.

 • default

  Mosogatógépben elmosható

  A lapok mosogatógépben elmoshatók a gyors és egyszerű tisztítás érdekében.

 • Nagy teljesítményű

  A 850 W teljesítmény kiváló eredményeket biztosít.

 • Tárolás függőleges helyzetben

  A nagyobb praktikusság érdekében a Snack XL szendvicssütő függőleges helyzetben is tárolható, így nem foglal el helyet, amikor nem használja.

Kiegészítõk
Funkciók
Levehető sütőlapok    
Ajándék receptekkel    
Funkciók Melegszendvics  
Tapadásmentes bevonat Igen  
Főzésre kész jelző    
Előmelegítés jelző    
Fényjelző    
Lemezek méretei 26,8 x 13,7  cm
Be/Ki kapcsoló    
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek plates  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.