TEFAL SNACK XL SW701110 fehér

SNACK XL SW701110 fehér Készítsen pirítóst bőséges töltelékkel, a készülékkel, amelyben elegendő hellyel rendelkezik a kedvenc feltétjei elhelyezéséhez.
A Tefal Snack XL Szendvicssütő segítségével bőséges frissítő szendvicseket készíthet a saját konyhájában! A különlegesen nagy és mély sütőlapok az összes kedvenc alapanyagát tápláló és gazdagon töltött szendvicsekké változtatják. A szendvicssütő lapok ezen felül gyorsan lecserélhetők a mellékelt gofrisütő lapokra, amelyekkel különösen mély gofrik készíthetők, réteges, finom díszítéssel.

Cikkszám: SW701110

Szendvicssütő Tefal Snack XL: Bőséges töltelékkel készült pirítós

Ízlelje meg a pontosan a saját ízlésének megfelelően, a Tefal Snack XL szendvicssütővel készült ínyenc szendvicset. A készülék különösen nagy sütőlapjai szélesebbek és vastagabbak, mint a hagyományos szendvicssütőknél, a gazdagon és bőségesen megrakott szendvicsek elkészítéséhez, amelyre rárakhatja az összes kedvenc élelmiszerét. Tökéletesen elkészít minden méretű és típusú kenyeret, a többrétegű club szendvicsektől kezdve egészen a bőségesen megrakott bagettekig és a magas Reuben szendvicsekig. A Snack XL készüléket ezen felül a csomagban részét képező két leszerelhető lap használatával gyorsan gofrisütővé alakítható át - gazdagon díszített és finom gofrik készítéséhez. A sütőlapok a gyors és egyszerű tisztítás érdekében edénymosogatóban is elmoshatók. Ez a nagyteljesítményű szendvicssütő és gofrisütő függőleges helyzetben praktikusan tárolható, amellyel helyet takaríthat meg a lakásban, amikor nem használja a készüléket.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Teltebb szendvicsek

  Ízlelje meg a finom, ínyenc és a kedvenc feltétjeivel készült szendvicseket a különlegesen nagy sütőlapoknak köszönhetően, amelyek szélesebbek és vastagabbak a hagyományos szendvicssütők lapjainál.

 • Minden kenyérmérethez megfelelő

  Kiválóan alkalmas minden kenyérmérethez és kenyértípushoz, egy egész sor finom eredmény elérése érdekében.

 • Kivehető sütőlapok

  A készülékhez két levehető sütőlap tartozik: az egyik szendvicsek készítésére, míg a másik nagyméretű gofrik sütésére használható - amelynél elegendő hely marad a töltelék elhelyezésére.

 • default

  Mosogatógépben elmosható

  A lapok mosogatógépben elmoshatók a gyors és egyszerű tisztítás érdekében.

 • default

  Nagy teljesítményű

  A 850 W teljesítmény kiváló eredményeket biztosít.

 • Tárolás függőleges helyzetben

  A nagyobb praktikusság érdekében a Snack XL szendvicssütő függőleges helyzetben is tárolható, így nem foglal el helyet, amikor nem használja.

Funkciók
Tapadásmentes bevonat Igen  
Levehető sütőlapok    
Be/Ki kapcsoló    
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.