TEFAL Kenyérpirító Tefal Includeo TT533811 Fekete

Kenyérpirító Tefal Includeo TT533811 Fekete Önnek terveztük és mindenkinek gyártjuk

A Tefal Includeo terméksorozatot tervezőink a felhasználókkal együttműködve alkották meg, amely minden felhasználó igényeihez alkalmazkodik. Ez az ergonomikus kialakítású kenyérpirító tele van könnyen kezelhető funkciókkal: 2 extra széles nyílással és jól látható és olvasható kezelőszervekkel ellátott, pirítós fogókkal rendelkezik, amelyek közül néhány szilikonból készült, és egy kidobó gombbal a kenyérszeletek biztonságos kivételéhez. Ez a kenyérpirító ideális a mindennapi használatra, mivel a 7 beállítási fokozatnak köszönhetően képes pontosan az Ön ízlésének megfelelő pirítóst biztosítani.

Cikkszám: TT533811

Tefal Includeo kenyérpirító: Mindenki számára lett megtervezve 

A Tefal Includeo kenyérpirító 2 rendkívül széles nyílással rendelkezik és oly módon lett megtervezve, hogy minden igényt kielégítsen. A Tefal mindenre gondolt, ami megkönnyítheti a mindennapjait, a pirítós könnyű, égési sérüléstől mentes kivételét biztosító és a kenyérpirító mindkét oldalára rögzíthető mágneses fogótól kezdve, egészen a könnyen leolvasható és beállítható, nagyméretű kijelzőig. Ez a kenyérpirító ideális a mindennapi használatra, mivel a 7 beállítási fokozatnak köszönhetően képes pontosan az Ön ízlésének megfelelő pirítóst készíteni. Kivehető morzsatálcával is rendelkezik a gyors és egyszerű tisztítás érdekében, valamint egy kidobógombbal, amelynek köszönhetően még a legkisebb pirítóst is könnyen kiveheti. Tefal Includeo kenyérpirító: Önnek lett megtervezve és mindenki által használható! 
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Könnyű használat 

  Az Includeo termékcsalád praktikusabb és kényelmesebb ergonomikus termékeit valós körülmények között tesztelték. A felhasználókkal együttműködve és a felhasználók számára készülnek, az igényeik legjobb teljesítése céljából. A kenyérpirító ötletes kialakítása könnyű használatot biztosítja mindenki számára! 

 • Készítse el a pirítóst olyanra, ahogyan szereti. 

  Élvezzen minden egyes pirítós szeletet úgy, ahogyan szereti, aranybarnára vagy ropogósra sütve, a 7 fokozatú beállításoknak köszönhetően. 

 • Jól látható és olvasható funkciók 

  Minden kezelőszerv – legyen szó akár a kikapcsoló vagy a kidobó gombról, vagy akár a termosztát beállítási szintjeiről – megfelelően nagy méretű ahhoz, hogy könnyen leolvasható és használható legyen: A címkék majdnem 1,8-szor nagyobbak*  

  * a Subito sorozatunkhoz képest 

 • Kivehető morzsagyűjtő tálca 

  A morzsatálca összegyűjti a pirítás közben lehulló morzsákat. Kivehető tálca a gyors és könnyű tisztítás érdekében

 • Nyomógomb a pirítós kidobására 

  A kidobó gombnak köszönhetően még a legkisebb kenyérszeletek is könnyen kivehetők. 

   

 • Fogó a pirítós könnyű megfogásához

  A pirító fogó a csomag részét képezi, a pirítósok könnyű kivételére, anélkül, hogy megégetné magát. A fogó mágneses, és használaton kívül a kenyérpirító mindkét oldalához rögzíthető. Jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt könnyen kezelhetők. 

  A fogó alján lévő szilikonbevonat biztosítja a biztonságos használatot.

Kiegészítõk
Funkciók
Kiemelés    
Teljesítmény 720–850  W
Leállítás    
Pirítási fokozatok 7 SÜTÉSINTENZITÁSI FOKOZAT  
Kenyérszelet automatikus középre helyezése az egyenletes pirításhoz    
Kivehető morzsatálca    
Vezetéktárolás    
Jelzőfény    
Színek Fekete  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A kiolvasztás gomb lehetővé teszi a kenyér kiolvasztását, és automatikusan több időt ad a pirítós elkészülésére.
A kenyérpirító újramelegítés funkciója automatikusan lecsökkenti a pirítás idejét kb. 30 másodpercre: a kihűlt pirítós így megmelegíthető, de nem ég meg.
Nem, a kenyérpirítóink nem alkalmasak pirítószacskók használatára.
Lehetővé teszi a kenyértartó kis mértékű megemelését, hogy az ujja megégetése nélkül vehessen ki olyan kisebb péksüteményeket, mint a zsemlék és a bagelek.
Olyan munkafelületen, amelyen elég hely van, távol a tűzveszélyes anyagoktól (függönyök, hulladéktároló, fali csatlakozóaljzat stb.). A kenyérpirítót soha ne hagyja felügyelet nélkül.
Gyakorlatilag bármilyen, boltban kapható kenyeret. Vegye figyelembe, hogy a száraz kenyér gyorsabban pirul meg a friss kenyérhez képest. A fagyasztott kenyér lassabban pirul meg. Az állítható termosztát segítségével az ízlésének megfelelően állíthatja be a pirítás intenzitását. Ha egy kenyérszelet a készülékben ragad, csatlakoztassa le a fali aljzatról , és várja meg, amíg kihűl. Ekkor égési sérülés veszélye nélkül veheti ki a kenyérszeletet.
A különböző típusú kenyerek eltérő szikkadtsági szintje miatt eltérő lehet a pirításhoz szükséges idő és a pirítási fokozat. A kissé már szikkadt kenyeret nagyon alacsony fokozaton kell pirítani. A nagyon friss vagy teljes kiőrlésű kenyeret kissé magasabb fokozaton pirítsa. A nem egyenletes felszínű péksüteményeket, például a zsemlét, magasabb pirítási pozícióval kell elkészíteni.
Magvakat tartalmazó kenyérféléket igen. Szárított gyümölcsöket tartalmazó kenyérféléket ne pirítson, mert a kenyér ettől rossz ízűvé válhat, és a szárított gyümölcs akár lángra is kaphat, ami anyagi kárhoz vezethet.
Cukorral megszórt vagy cukormázzal bevont termékek melegítését vagy pirítását nem javasoljuk.
Igen. A kenyérpirítóinkban található automatikus középre pozícionáló rendszernek, valamint az új modellek extra mély és széles nyílásainak köszönhetően egyszerűen és anélkül piríthatók meg a kiflik, a zsemlék, a vékony és a vastag szeletek, hogy rátapadnának a pirító részegységre.
Nem. A kenyéren kívül soha ne próbáljon meg más élelmiszereket megsütni, grillezni vagy kiolvasztani a kenyérpirítóban.
Erre csak a külön a kis zsemlékhez tervezett készülékeken van lehetőség. Legyen óvatos, mert a kenyérpirítóba egyszerre maximum kettő vagy három kis zsemlét tehet a hő koncentrálódásának elkerülésére.
Nem, a készüléknek egyszerre csak egy funkciója használható.
A száraz kenyér gyorsabban pirul meg a friss kenyérhez képest. A fagyasztott kenyér kifejezetten lassan pirul meg.
A héjszín beállítás kiválasztásával, ízlésének megfelelően állíthatja be a pirítást.
Tisztítás, karbantartás vagy tárolás előtt csatlakoztassa le a kenyérpirítót a fali aljzatról, és várja meg, amíg kihűl. A kenyérpirító külsejének és a tápkábelnek a tisztításához használjon puha rongyot vagy enyhén benedvesített szivacsot és tisztítószert, majd szárítsa meg mindenhol. A kenyérmorzsatálcát a tisztításához húzza ki, és törölje meg enyhén benedvesített ronggyal. Ne rakja mosogatógépbe. A kenyérpirító karbantartásához soha ne használjon erős tisztítószereket, fém eszközöket vagy karcoló súrolószivacsot. És soha ne érjen hozzá a pirító egységhez.
A kar csak akkor marad lent, ha a kenyérpirító be van kapcsolva a tápvezetéknél. Ha a probléma továbbra is fennáll, húzza ki a kenyérpirítót, fordítsa fejre a mosogató felett, és finom mozdulatokkal rázza ki a nagy morzsákat, amelyek akadályozzák a mechanika működését. Ha ez sem oldja meg a problémát, vigye be a kenyérpirítót egy hivatalos szervizközpontba.
Ha egy szelet kenyeret tesz a két nyílásos kenyérpirítóba, egyenetlen lesz a hőátadás.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az általánosan elterjedt, négyzet alakú, előre felszeletelt kenyér. Ne felejtse el, hogy a száraz kenyér gyorsabban pirul meg, mint a friss. A kenyérpirító típusától függően a fagyasztott kenyér pirítása tovább tart. A kenyérpirítón található egy gomb, amelyet fagyasztott kenyér pirításakor kell megnyomni.
Nem kell kidobnia a korábban elkészített és kihűlt pirítóst: használja a kenyérpirító újramelegítés funkcióját (modelltől függően).
Kapcsolja ki a készüléket, és hagyja kihűlni. A kenyér kiszedésének megkísérlése előtt csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról. Ekkor a kenyérszelet kiszedése közben nem áll fenn annak a veszélye, hogy megérint valamilyen forró alkatrészt. Ne feledje: működés közben soha ne hagyja felügyelet nélkül a kenyérpirítót.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.