TEFAL Kenyérpirító Tefal Digital TT640810 Fekete

Kenyérpirító Tefal Digital TT640810 Fekete A tökéletesen elkészített pirítós vagy toast teszi tökéletessé a reggelt. Elegendő egyetlen gombnyomás.

Egyszerűsítse le a napi rutinfeladatait ezzel az intuitív kenyérpirítóval, ami nem csak szép, hanem rendkívül praktikus is. Élvezze a tökéletes pirítóst a 2 szelet kenyérhez készült Tefal kenyérpirítóval – pontosan úgy, ahogy szereti, és mindezt az előbeállításoknak köszönhetően. Kiváló hasznát veheti a digitális időszámlálónak és a 7 sütésintenzitási fokozatnak. A praktikus funkcióknak és az egyszerű, és mégis modern formatervnek köszönhetően a kiváló toast vagy pirítós készítése csupán egy karnyújtásnyira van Öntől.

Cikkszám: TT640810

Tefal kenyérpirító: Kedvenc pirítósai egyetlen érintéssel

Élvezze az ízlésének megfelelő, tökéletesre sült toastot vagy pirítóst: a Tefal modern és intuitív kenyérpirítójának köszönhetően, amely egyszerre kifinomult és modern. Ez az elegáns fekete kenyérpirító lehetővé teszi, hogy elmentse az Ön által előnyben részesített beállításokat, tehát elegendő egyetlen érintés és oly módon készül el a toast vagy a pirítós, ahogyan Ön szereti. Ezen felül praktikus és minimalista digitális kijelzővel felszerelt, amely visszaszámlálja a sütési időt és hét átsütési fokozat állítható be rajta, a világos arany színűtől egészen az extra ropogós szintig – tökéletes eszközök az igényeinek megfelelő eredmények elérése érdekében. A további praktikus funkciók közé tartoznak az önálló, jelzőfénnyel felszerelt Stop, Kiolvasztás és Melegítés funkciók, a beállítható nyílásszélesség a toast automatikus középre helyezésével, az egyszerű tisztítást lehetővé tevő, kivehető morzsatálca és a magas emelésű kar, amelynek használatával a toast könnyen kiemelhető a készülékből. Ezen felül továbbfejlesztett, esztétikus és intuitív formatervvel készül, amely kiválóan illik minden modern és szofisztikált konyha berendezéséhez.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kedvenc előbeállított funkciók

  Gyakorlatilag elmenti az Ön által preferált beállításokat toast készítéséhez, pontosan úgy, ahogy Ön szereti. Abszolút kényelem a külön kijelölt, közvetlen hozzáférésű nyomógombnak köszönhetően.

 • Kiválóan áttekinthető digitális kijelző időszámlálóval

  A továbbfejlesztett dizájn integrált, minimalista és könnyen leolvasható digitális kijelzővel felszerelt, amely mutatja a fennmaradó időt a pirítás pontos ellenőrzése és a tökéletes eredmények érdekében. Modern és kifinomult formaterv.

 • Toastok készítése mindenkinek a saját ízlése szerint

  Élvezze a tökéletes toastot úgy, ahogyan szereti, legyen az kissé pirított, vagy rendkívül ropogós, a 7 sütésintenzitási fokozatnak köszönhetően.

 • 3 önálló funkció az egyetlen érintéssel történő egyszerű kezeléshez

  Az egyszerűen használható, jelzőfénnyel felszerelt Stop, Kiolvasztás és Melegítés funkcióknak köszönhetően azonnal leállíthatja a pirítást, felmelegítheti a lefagyasztott kenyeret és 30 másodperc alatt megmelegítheti az előzőleg megpirított kenyeret.

 • Változtatható nyílásszélesség az automatikus középre helyezéshez

  A változtatható nyílásszélesség ideális a vékony és vastag kenyérszeletek behelyezéséhez és a szeletet automatikusan középre helyezi, így mindig tökéletes eredményeket biztosít.

 • Kivehető morzsagyűjtő tálca a könnyű tisztításért

  A kivehető morzsagyűjtő tálca könnyen kihúzható a gyors és könnyű tisztítás érdekében.

 • Magas emelésű kar a pirítós egyszerű kiemeléséhez

  A magas emelésű karnak köszönhetően még a legkisebb kenyérszelet is könnyen kivehető a kenyérpirítóból.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Funkciók
Kiemelés    
Teljesítmény 850  W
Leállítás    
Kiolvasztás    
Felmelegítés    
Pirítási fokozatok 7  
Kenyérszelet automatikus középre helyezése az egyenletes pirításhoz    
Kivehető morzsatálca    
Jelzőfény    
Színek Fekete  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A kiolvasztás gomb lehetővé teszi a kenyér kiolvasztását, és automatikusan több időt ad a pirítós elkészülésére.
A kenyérpirító újramelegítés funkciója automatikusan lecsökkenti a pirítás idejét kb. 30 másodpercre: a kihűlt pirítós így megmelegíthető, de nem ég meg.
Nem, a kenyérpirítóink nem alkalmasak pirítószacskók használatára.
Lehetővé teszi a kenyértartó kis mértékű megemelését, hogy az ujja megégetése nélkül vehessen ki olyan kisebb péksüteményeket, mint a zsemlék és a bagelek.
Olyan munkafelületen, amelyen elég hely van, távol a tűzveszélyes anyagoktól (függönyök, hulladéktároló, fali csatlakozóaljzat stb.). A kenyérpirítót soha ne hagyja felügyelet nélkül.
Gyakorlatilag bármilyen, boltban kapható kenyeret. Vegye figyelembe, hogy a száraz kenyér gyorsabban pirul meg a friss kenyérhez képest. A fagyasztott kenyér lassabban pirul meg. Az állítható termosztát segítségével az ízlésének megfelelően állíthatja be a pirítás intenzitását. Ha egy kenyérszelet a készülékben ragad, csatlakoztassa le a fali aljzatról , és várja meg, amíg kihűl. Ekkor égési sérülés veszélye nélkül veheti ki a kenyérszeletet.
A különböző típusú kenyerek eltérő szikkadtsági szintje miatt eltérő lehet a pirításhoz szükséges idő és a pirítási fokozat. A kissé már szikkadt kenyeret nagyon alacsony fokozaton kell pirítani. A nagyon friss vagy teljes kiőrlésű kenyeret kissé magasabb fokozaton pirítsa. A nem egyenletes felszínű péksüteményeket, például a zsemlét, magasabb pirítási pozícióval kell elkészíteni.
Magvakat tartalmazó kenyérféléket igen. Szárított gyümölcsöket tartalmazó kenyérféléket ne pirítson, mert a kenyér ettől rossz ízűvé válhat, és a szárított gyümölcs akár lángra is kaphat, ami anyagi kárhoz vezethet.
Cukorral megszórt vagy cukormázzal bevont termékek melegítését vagy pirítását nem javasoljuk.
Igen. A kenyérpirítóinkban található automatikus középre pozícionáló rendszernek, valamint az új modellek extra mély és széles nyílásainak köszönhetően egyszerűen és anélkül piríthatók meg a kiflik, a zsemlék, a vékony és a vastag szeletek, hogy rátapadnának a pirító részegységre.
Nem. A kenyéren kívül soha ne próbáljon meg más élelmiszereket megsütni, grillezni vagy kiolvasztani a kenyérpirítóban.
Erre csak a külön a kis zsemlékhez tervezett készülékeken van lehetőség. Legyen óvatos, mert a kenyérpirítóba egyszerre maximum kettő vagy három kis zsemlét tehet a hő koncentrálódásának elkerülésére.
Nem, a készüléknek egyszerre csak egy funkciója használható.
A száraz kenyér gyorsabban pirul meg a friss kenyérhez képest. A fagyasztott kenyér kifejezetten lassan pirul meg.
A héjszín beállítás kiválasztásával, ízlésének megfelelően állíthatja be a pirítást.
Tisztítás, karbantartás vagy tárolás előtt csatlakoztassa le a kenyérpirítót a fali aljzatról, és várja meg, amíg kihűl. A kenyérpirító külsejének és a tápkábelnek a tisztításához használjon puha rongyot vagy enyhén benedvesített szivacsot és tisztítószert, majd szárítsa meg mindenhol. A kenyérmorzsatálcát a tisztításához húzza ki, és törölje meg enyhén benedvesített ronggyal. Ne rakja mosogatógépbe. A kenyérpirító karbantartásához soha ne használjon erős tisztítószereket, fém eszközöket vagy karcoló súrolószivacsot. És soha ne érjen hozzá a pirító egységhez.
A kar csak akkor marad lent, ha a kenyérpirító be van kapcsolva a tápvezetéknél. Ha a probléma továbbra is fennáll, húzza ki a kenyérpirítót, fordítsa fejre a mosogató felett, és finom mozdulatokkal rázza ki a nagy morzsákat, amelyek akadályozzák a mechanika működését. Ha ez sem oldja meg a problémát, vigye be a kenyérpirítót egy hivatalos szervizközpontba.
Ha egy szelet kenyeret tesz a két nyílásos kenyérpirítóba, egyenetlen lesz a hőátadás.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az általánosan elterjedt, négyzet alakú, előre felszeletelt kenyér. Ne felejtse el, hogy a száraz kenyér gyorsabban pirul meg, mint a friss. A kenyérpirító típusától függően a fagyasztott kenyér pirítása tovább tart. A kenyérpirítón található egy gomb, amelyet fagyasztott kenyér pirításakor kell megnyomni.
Nem kell kidobnia a korábban elkészített és kihűlt pirítóst: használja a kenyérpirító újramelegítés funkcióját (modelltől függően).
Kapcsolja ki a készüléket, és hagyja kihűlni. A kenyér kiszedésének megkísérlése előtt csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról. Ekkor a kenyérszelet kiszedése közben nem áll fenn annak a veszélye, hogy megérint valamilyen forró alkatrészt. Ne feledje: működés közben soha ne hagyja felügyelet nélkül a kenyérpirítót.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.