TEFAL Kenyérpirító Tefal Loft TT761838 Fekete

Kenyérpirító Tefal Loft TT761838 Fekete Köszöntsön minden reggelt stílusosan

A hagyományos brit konyhai készülékek ihlette kenyérpirító minden konyhapult látványos kiegészítője. Elektromos kenyérpirító, melynek időtálló dizájnját a hagyományos brit edények ihlették, modern stílusban készült, recézett vonalakkal és fényezett króm elemekkel díszített. Ezen felül számos olyan speciális funkcióval van felszerelve, amelyek tökéletes kenyérpirítást, kényelmes használatot és egyszerű tisztítást biztosítanak.

Cikkszám: TT761838

Tefal kenyérpirító 2 szelet kenyér készítéséhez: Kezdjen minden reggelt stílusosan

Kezdjen minden reggelt stílusosan a reggelikészítéshez készült terméksorozattal, amely hagyományos elemekkel egészíti ki a konyhapultját. A hagyományos brit kerámiaedények által ihletett, Loft kenyérpirító lenyűgöző, recézett vonalai az időtálló dizájnban elegánsan egybeolvadnak a modern krómozott elemekkel, ami díszére válik minden konyhának. Ez az eredeti kenyérpirító a 7 pirítási fokozattal az elképzeléseinek megfelelő tökéletes pirítóst készít. A 2 extra széles nyílás befogadja a vastag és keskeny kenyérszeleteket, és a három, LED jelzőfénnyel felszerelt külön funkció még ennél is egyszerűbb használatot biztosít: A Stop funkció azonnal leállítja a kenyérpirítást; A Kiolvasztás funkció segítségével a fagyasztott kenyér pirítását végezheti; a Melegítés funkció segítségével újramelegítheti a már korábban megpirított kenyeret. Mindezt tetézi a magas emelőkar, amelynek köszönhetően még a legkisebb kenyérdarabok is könnyen kivehetők, illetve a kivehető morzsatálca, amely gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • A konyhája tökéletes kiegészítője

  Hagyományos brit edények ihlette időtálló és modern dizájn, recézett vonalakkal és fényezett króm elemekkel. Bármely konyhapult remek kiegészítője!

 • 7 pirítási fokozat állítható be

  A 7 pirítási fokozat minden ízlésnek kiválóan megfelel, attól függően, hogy az aranybarnára sült, vagy extra ropogós pirítóst kedveli.

 • 2 extra széles nyílás a vékony és a vastag szeletek számára is

  A 2 extra széles nyílásnak köszönhetően a kenyérpirító egyaránt ideális a széles és a vékony kenyérszeletek pirításához, így mindenki olyan pirítóst készíthet, amilyet a legjobban szeret.

 • 3 egyszerűen használható funkció LED jelzőfényekkel

  3 kijelölt, egyetlen gombnyomással indítható funkció: A Stop funkció azonnal leállítja a kenyérpirítást; A Kiolvasztás funkció segítségével a fagyasztott kenyér pirítását végezheti; a Melegítés funkció segítségével újramelegítheti a már korábban megpirított kenyeret.

 • Magas emelőkar a pirítós egyszerű kiemeléséhez

  A magas emelőkarnak köszönhetően még a legkisebb kenyérszelet is könnyen kivehető a kenyérpirítóból.

 • Könnyen kivehető morzsatálca a könnyű tisztítás érdekében

  A kihúzható és levehető morzsatálcának köszönhetően a kenyérpirító gyorsan és könnyen tisztítható.

Kiegészítõk
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A kiolvasztás gomb lehetővé teszi a kenyér kiolvasztását, és automatikusan több időt ad a pirítós elkészülésére.
A kenyérpirító újramelegítés funkciója automatikusan lecsökkenti a pirítás idejét kb. 30 másodpercre: a kihűlt pirítós így megmelegíthető, de nem ég meg.
Nem, a kenyérpirítóink nem alkalmasak pirítószacskók használatára.
Lehetővé teszi a kenyértartó kis mértékű megemelését, hogy az ujja megégetése nélkül vehessen ki olyan kisebb péksüteményeket, mint a zsemlék és a bagelek.
Olyan munkafelületen, amelyen elég hely van, távol a tűzveszélyes anyagoktól (függönyök, hulladéktároló, fali csatlakozóaljzat stb.). A kenyérpirítót soha ne hagyja felügyelet nélkül.
Gyakorlatilag bármilyen, boltban kapható kenyeret. Vegye figyelembe, hogy a száraz kenyér gyorsabban pirul meg a friss kenyérhez képest. A fagyasztott kenyér lassabban pirul meg. Az állítható termosztát segítségével az ízlésének megfelelően állíthatja be a pirítás intenzitását. Ha egy kenyérszelet a készülékben ragad, csatlakoztassa le a fali aljzatról , és várja meg, amíg kihűl. Ekkor égési sérülés veszélye nélkül veheti ki a kenyérszeletet.
A különböző típusú kenyerek eltérő szikkadtsági szintje miatt eltérő lehet a pirításhoz szükséges idő és a pirítási fokozat. A kissé már szikkadt kenyeret nagyon alacsony fokozaton kell pirítani. A nagyon friss vagy teljes kiőrlésű kenyeret kissé magasabb fokozaton pirítsa. A nem egyenletes felszínű péksüteményeket, például a zsemlét, magasabb pirítási pozícióval kell elkészíteni.
Magvakat tartalmazó kenyérféléket igen. Szárított gyümölcsöket tartalmazó kenyérféléket ne pirítson, mert a kenyér ettől rossz ízűvé válhat, és a szárított gyümölcs akár lángra is kaphat, ami anyagi kárhoz vezethet.
Cukorral megszórt vagy cukormázzal bevont termékek melegítését vagy pirítását nem javasoljuk.
Igen. A kenyérpirítóinkban található automatikus középre pozícionáló rendszernek, valamint az új modellek extra mély és széles nyílásainak köszönhetően egyszerűen és anélkül piríthatók meg a kiflik, a zsemlék, a vékony és a vastag szeletek, hogy rátapadnának a pirító részegységre.
Nem. A kenyéren kívül soha ne próbáljon meg más élelmiszereket megsütni, grillezni vagy kiolvasztani a kenyérpirítóban.
Erre csak a külön a kis zsemlékhez tervezett készülékeken van lehetőség. Legyen óvatos, mert a kenyérpirítóba egyszerre maximum kettő vagy három kis zsemlét tehet a hő koncentrálódásának elkerülésére.
Nem, a készüléknek egyszerre csak egy funkciója használható.
A száraz kenyér gyorsabban pirul meg a friss kenyérhez képest. A fagyasztott kenyér kifejezetten lassan pirul meg.
A héjszín beállítás kiválasztásával, ízlésének megfelelően állíthatja be a pirítást.
Tisztítás, karbantartás vagy tárolás előtt csatlakoztassa le a kenyérpirítót a fali aljzatról, és várja meg, amíg kihűl. A kenyérpirító külsejének és a tápkábelnek a tisztításához használjon puha rongyot vagy enyhén benedvesített szivacsot és tisztítószert, majd szárítsa meg mindenhol. A kenyérmorzsatálcát a tisztításához húzza ki, és törölje meg enyhén benedvesített ronggyal. Ne rakja mosogatógépbe. A kenyérpirító karbantartásához soha ne használjon erős tisztítószereket, fém eszközöket vagy karcoló súrolószivacsot. És soha ne érjen hozzá a pirító egységhez.
A kar csak akkor marad lent, ha a kenyérpirító be van kapcsolva a tápvezetéknél. Ha a probléma továbbra is fennáll, húzza ki a kenyérpirítót, fordítsa fejre a mosogató felett, és finom mozdulatokkal rázza ki a nagy morzsákat, amelyek akadályozzák a mechanika működését. Ha ez sem oldja meg a problémát, vigye be a kenyérpirítót egy hivatalos szervizközpontba.
Ha egy szelet kenyeret tesz a két nyílásos kenyérpirítóba, egyenetlen lesz a hőátadás.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az általánosan elterjedt, négyzet alakú, előre felszeletelt kenyér. Ne felejtse el, hogy a száraz kenyér gyorsabban pirul meg, mint a friss. A kenyérpirító típusától függően a fagyasztott kenyér pirítása tovább tart. A kenyérpirítón található egy gomb, amelyet fagyasztott kenyér pirításakor kell megnyomni.
Nem kell kidobnia a korábban elkészített és kihűlt pirítóst: használja a kenyérpirító újramelegítés funkcióját (modelltől függően).
Kapcsolja ki a készüléket, és hagyja kihűlni. A kenyér kiszedésének megkísérlése előtt csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról. Ekkor a kenyérszelet kiszedése közben nem áll fenn annak a veszélye, hogy megérint valamilyen forró alkatrészt. Ne feledje: működés közben soha ne hagyja felügyelet nélkül a kenyérpirítót.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.