TEFAL Sense CM693110

Sense CM693110 A digitális kijelzőnek köszönhetően könnyen kezelhető

A TEFAL Sensekávéfőző tökéletes háztartási segédeszköz, amelynek köszönhetően a reggelek a finom és friss kávé illatától lesznek illatosak. Az egyszerű és gyors kávékészítés a világos, rendkívül intuitív kijelzőnek és az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően mostantól csupán egy karnyújtásnyira van Önhöz. A nagy víztartály biztosítja nagy mennyiségű kávé gyors kioldódását. Az AROMA funkció két lépcsőben történő kávékészítést tesz lehetővé, a kávé előzetes kioldásával a maximális íz és aróma érdekében. Mindezt a minden konyhába illő stílusos és modern kialakítású kávéfőzővel érheti el.

Cikkszám: CM693110

TEFAL Sense kávéfőző: Tökéletes kávéíz és modern dizájn

A Tefal Sense Kávéfőző tökéletes módja annak, hogy feldobja a nap kezdetét. Ez a könnyen kezelhető, akár 15 csésze elkészítésére alkalmas filteres kávéfőző továbbfejlesztett szűrőtechnológiával felszerelt - beleértve a nagyméretű víztartályt és az AROMA funkciót, a kétlépcsős kávékészítéshez - a kávé teljes és intenzív ízének biztosítása érdekében. Az egyszerű kezelőszervek megkönnyítik a gép használatát, a programozható időzítővel pedig a kávéfőzés akár 24 órára is előre beállítható. Emelje új színvonalra a kávékészítést egy egész sor praktikus funkció segítségével: Automatikus kikapcsolás 30 perc elteltével, Anti-drip csöpögésgátló rendszer, amelynek köszönhetően a kávé a főzési folyamat során bármikor felszolgálható, 1,25 literes űrtartalom, amellyel akár 15 csésze finom, friss kávé is elkészíthető egyszerre.

Kick start your day with a touch of light

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Digitális kijelző 

  Könnyen és intuitív módon használható digitális kijelző. Nagy méretű, és egyben jól is olvasható. A kijelző ezen felül a pontos időt is mutatja.

 • Optimális kávéfőzés

  A nagy víztartály gyors és egyenletes kávészűrést tesz lehetővé, így nap mint nap teljes ízű kávét készíthet.

 • Hőmérsékleten tartás és automatikus kikapcsolás funkció:

  Az automatikus kikapcsolási funkcióval akár 30 percig is meleg és iható marad a kávéja.

 • AROMA funkció a kávé tökéletes ízéért

  Hozza ki a legtöbbet a kávéjából a kávé két lépcsőben történő előkészítésével és előkioldásával a legteljesebb íz és aroma érdekében. Az AROMA funkció még tovább fokozza a frissen főzött kávé ízét, amiért Önnek semmi külön műveletet nem kell végeznie. Csak őrölje meg a kávét, és nyomja meg a megfelelő nyomógombot.

 • Tálalás az előkészítés során

  Az Anti-Drip funkció szünetelteti a főzési folyamatot, amint a vízforraló kannát kiveszi a helyéről, így akár már főzés közben is élvezheti a kávéját.

 • Az automata bekapcsolás programozása

  Állítsa be a kávéfőzés kezdetét akár 24 órával előre. Ezzel időt takaríthat meg, és már ébredés után friss kávé várja.

 • Tökéletes kapacitás

  Ez a kávéfőző kiváló választás, függetlenül attól, hogy csupán egy csésze kávét szeretne elfogyasztani, vagy hosszas várakozás nélkül szeretne kávét készíteni szeretteinek. Az 1,25 literes kapacitással egyszerre akár 15 csésze finom kávét is készíthet.

Kiegészítõk
Funkciók
Csészék száma 10/15  
Időzítő Programozható  
Kanna Üveg  
Kávéaroma Aromaválasztó  
Beépített szűrő NEM  
Vízszint Betekintő ablak  
Ki/be kapcsoló (kivilágított/kivilágítás nélküli) Világítás nélküli  
Melegen tartás    
Automatikus kikapcsolás – kikapcsolás    
Maximális kávémennyiség 1.25  L
Csepptálca Anti-drip csepegésgátló  
Teljesítmény 1000  W
Színek Fehér  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.