TEFAL Filteres kávégép Tefal Sense CM693110 Fehér

Filteres kávégép Tefal Sense CM693110 Fehér A digitális kijelzőnek köszönhetően könnyen kezelhető

A TEFAL Sensekávéfőző tökéletes háztartási segédeszköz, amelynek köszönhetően a reggelek a finom és friss kávé illatától lesznek illatosak. Az egyszerű és gyors kávékészítés a világos, rendkívül intuitív kijelzőnek és az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően mostantól csupán egy karnyújtásnyira van Önhöz. A nagy víztartály biztosítja nagy mennyiségű kávé gyors kioldódását. Az AROMA funkció két lépcsőben történő kávékészítést tesz lehetővé, a kávé előzetes kioldásával a maximális íz és aróma érdekében. Mindezt a minden konyhába illő stílusos és modern kialakítású kávéfőzővel érheti el.

Cikkszám: CM693110

TEFAL Sense kávéfőző: Tökéletes kávéíz és modern dizájn

A Tefal Sense Kávéfőző tökéletes módja annak, hogy feldobja a nap kezdetét. Ez a könnyen kezelhető, akár 15 csésze elkészítésére alkalmas filteres kávéfőző továbbfejlesztett szűrőtechnológiával felszerelt - beleértve a nagyméretű víztartályt és az AROMA funkciót, a kétlépcsős kávékészítéshez - a kávé teljes és intenzív ízének biztosítása érdekében. Az egyszerű kezelőszervek megkönnyítik a gép használatát, a programozható időzítővel pedig a kávéfőzés akár 24 órára is előre beállítható. Emelje új színvonalra a kávékészítést egy egész sor praktikus funkció segítségével: Automatikus kikapcsolás 30 perc elteltével, Anti-drip csöpögésgátló rendszer, amelynek köszönhetően a kávé a főzési folyamat során bármikor felszolgálható, 1,25 literes űrtartalom, amellyel akár 15 csésze finom, friss kávé is elkészíthető egyszerre.

Kick start your day with a touch of light

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Digitális kijelző 

  Könnyen és intuitív módon használható digitális kijelző. Nagy méretű, és egyben jól is olvasható. A kijelző ezen felül a pontos időt is mutatja.

 • Optimális kávéfőzés

  A nagy víztartály gyors és egyenletes kávészűrést tesz lehetővé, így nap mint nap teljes ízű kávét készíthet.

 • Hőmérsékleten tartás és automatikus kikapcsolás funkció:

  Az automatikus kikapcsolási funkcióval akár 30 percig is meleg és iható marad a kávéja.

 • AROMA funkció a kávé tökéletes ízéért

  Hozza ki a legtöbbet a kávéjából a kávé két lépcsőben történő előkészítésével és előkioldásával a legteljesebb íz és aroma érdekében. Az AROMA funkció még tovább fokozza a frissen főzött kávé ízét, amiért Önnek semmi külön műveletet nem kell végeznie. Csak őrölje meg a kávét, és nyomja meg a megfelelő nyomógombot.

 • Tálalás az előkészítés során

  Az Anti-Drip funkció szünetelteti a főzési folyamatot, amint a vízforraló kannát kiveszi a helyéről, így akár már főzés közben is élvezheti a kávéját.

 • Az automata bekapcsolás programozása

  Állítsa be a kávéfőzés kezdetét akár 24 órával előre. Ezzel időt takaríthat meg, és már ébredés után friss kávé várja.

 • Tökéletes kapacitás

  Ez a kávéfőző kiváló választás, függetlenül attól, hogy csupán egy csésze kávét szeretne elfogyasztani, vagy hosszas várakozás nélkül szeretne kávét készíteni szeretteinek. Az 1,25 literes kapacitással egyszerre akár 15 csésze finom kávét is készíthet.

 • Easy filling

 • Programmable timer

Kiegészítõk
Funkciók
Csészék száma 10/15  
Időzítő Programozható  
Kanna Üveg  
Kávéaroma Aromaválasztó  
Beépített szűrő NEM  
Vízszint Betekintő ablak  
Ki/be kapcsoló (kivilágított/kivilágítás nélküli) Világítás nélküli  
Melegen tartás    
Automatikus kikapcsolás – kikapcsolás    
Maximális kávémennyiség 1.25  L
Csepptálca Anti-drip csepegésgátló  
Teljesítmény 1000  W
Színek Fehér  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Soha ne helyezze a kancsót vagy hőszigetelt edényt mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe vagy sütőlapra.
Használhat papírszűrőt vagy tartós (nylon vagy fém anyagú) szűrőt. Az üzletekben a szűrők e két fajtája kapható.
A szűrővel ellátott kávégépet első alkalommal kávé nélkül működtesse, és a kiöblítése céljából körülbelül egy kancsó vízzel töltse fel.
A melegítőlap feladata a kávét a kívánt hőmérsékleten tartani az idő alatt, amíg a kávégép bekapcsolt állapotban van. Kizárólag az üvegedénnyel ellátott kávégépek rendelkeznek ezzel a funkcióval.
Modelltől függően megvásárolhatja a hivatalos márkaszervizben vagy a weboldalon a Kiegészítők fülre kattintva.
Természetes, hogy a kávéfőzőben elkezd lerakódni a vízkő. A rendszeresen elvégzett vízkőmentesítés segít megvédeni a kávéfőzőt és biztosítja a hosszabb élettartamát; emellett azt is biztosítja, hogy az elkészült kávé folyamatosan azonos minőségű legyen. A vízkő visszafordíthatatlanul ronthatja a gép teljesítményét.
Használjon vízkőtlenítő szert vagy egy kis ételecetet:

• Oldjon fel valamilyen vízkőtlenítő szert vagy 25 cl ételecetet fél liter vízben.

• Öntse az oldatot a víztartályba (kávé nélkül)


• Indítsa el a ciklust (kávé nélkül). Két perc után állítsa le a ciklust manuálisan. Hagyja állni a kávéfőzőt egy órán át.


• Indítsa újra a kávéfőzőt a ciklus befejezéséhez.


•Öblítse át a gépet, futtasson le két ciklust vízzel, de kávé nélkül.


Amennyiben szükséges, ismételje meg a teljes vízkőtlenítési műveletet (1–5. lépés).
A kávéfőző vízkőtlenítéseinek gyakorisága a víz keménységétől és attól függ, hogy milyen gyakran használja a készüléket. A következők a vízkövesedés árulkodó jelei: hosszabb a kávéfőzési ciklus, a készülék sok gőzt fejleszt, sokkal zajosabb a ciklus végén vagy leáll a ciklus közben. Mindez azt jelzi, hogy vízkő gyülemlett fel a kávéfőzőben. A kávéfőző vízkőtlenítését 20 és 40 ciklus között, vagy havonta egyszer kell elvégezni, a víz keménységétől függően.
A hőszigetelt üvegkancsókat tilos mosogatógépbe tenni!
A műanyag hőszigetelt kancsókat meleg vízzel öblítse el, közvetlenül a használat után.
Az üvegkancsót soha ne tisztítsa mosogatókefével vagy bármilyen más tárggyal, mert ez hajszálrepedéseket okozhat, amelyek miatt berobbanhat az üveg. A szálcsiszolt acél hőszigetelt kancsókat nyugodtan tisztíthatja mosogatókefével vagy bármilyen más tárggyal, akár belül is.
Az üveg kávéskannát és a szűrőtartályt a mosogatógép felső rekeszében kell elmosogatni.
• Az őrlemény mennyisége nagyon fontos. Javasoljuk, hogy egy nagy csészébe egy kanál (7 gramm) kávét tegyen.
• Az őrlemény túl finom („Eszpresszó típus”).
• Beépített szűrő használatakor ne használjon papírszűrőt is.
• Egyes papírszűrpő típusok (erős kávé készítéséhez) esetében a víz átfolyása hosszabb ideig tarthat, és a víz eseteg ki is ömölhet.
A kávéfőző vízköves. El kell végeznie a vízkőtlenítést.
Áramkimaradás esetén szükség lehet a be-/kikapcsoló gomb ismételt lenyomására. Az időzítővel ellátott típusok esetén az órát is be kell programozni.
Tisztítsa meg a filtertartó cseppmentes szelepét folyó víz alatt, manuálisan aktiválva a szelepet.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ez teljes mértékben az ízléstől függ: az üzletekben vásárolható mindenféle erejű és aromájú előre darált kávé szűrős kávéfőzőkhöz, kapható szemes kávé, amelyet otthon kell megőrölni és a kávéüzletekben lehetőség van arra is, hogy a szűrőhöz való méretre daráltassuk a megvásárolt szemes kávét.
Az őrölt kávét mindig tartsa légmentesen lezárt dobozban, vagy zárja le a zacskót egy zacskócsipesszel. A frissesség meghosszabbítására tartsa a hűtőben a dobozt.
Közepes és finom közötti őrlést kérjen (de ne legyen túl finom). Kérhet "eszpresszó" őrlést is.
A belső keringető elvízkövesedik, a víz nem folyik keresztül rendesen és lassan fog csordogálni.
A garancia a rendszeres vízkőtelenítés hiányából eredő meghibásodásokra nem terjed ki.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.