TEFAL Asztali nagyteljesítményű turmixgép Tefal PerfectMix Cook BL83SD30 Fekete

Asztali nagyteljesítményű turmixgép Tefal PerfectMix Cook BL83SD30 Fekete Hideg és meleg ételek végtelen variációja egy karnyújtásnyira - ízletes és egészséges ételek készítése könnyen

Fedezze fel a hihetetlenül sokféle lehetőséget a Tefal Perfectmix Cook turmixgépével: Keverjen össze hideg alapanyagokat, például smoothiekat, shakeket és desszerteket, vagy melegítsen fel és turmixoljon reggeliket és krémleveseket, főzzön tésztalevest, szószokat vagy pároljon halat, zöldséget vagy tenger gyümölcseit az egészséges étkezéshez.... mindezt rendkívül egyszerű módon, csupán néhány kattintással teheti meg az intuitív érintőképernyő segítségével. Nagy teljesítményének és kényelmes automata programjainak köszönhetően ez a melegítő funkcióval ellátott nagysebességű turmixgép garantálja a hideg és meleg ételek széles választékának elkészítését.

Cikkszám: BL83SD30

Több, mint turmixgép

A Perfectmix Cook turmixgéppel számtalan ételt készíthet, a jeges üdítőktől és gyümölcsturmixoktól kezdve a meleg, sűrű levesekig és pörköltekig. Ez a sokoldalú, melegítő funkcióval felszerelt Tefal turmixgép nagy sebességű, erőteljes turmixolást és még sok más funkciót kínál, így néhány kattintással készíthet meleg, hideg, turmixolt és turmixolás nélküli ételeket. Fedezze fel a 10 automatikus programot hideg és meleg ételek készítéséhez, valamint a gőzölési funkciót egy speciális kosárral, amely a turmixgépet egészséges gőzölőedénnyé alakítja - ideális turmixgép a tápanyagokban gazdag hal-, zöldség- és a tenger gyümölcseiből készült ételek elkészítéséhez. A főzés utáni takarítás nem is lehetne egyszerűbb - a kivehető pengékkel és a baktériumok 99,99%-át* elpusztító, egyedülálló mélytisztító funkcióval az eszköz tökéletesen higénikus, az Ön egészsége érdekében. A nagyteljesítményű Powelix késes technológia hihetetlen teljesítményt nyújt, amely akár 30%-kal gyorsabb**, és az intuitív érintőképernyővel együtt korlátlan lehetőségeket biztosít a főzéshez.

* A vizsgálatokat független laboratórium végezte **A Tefal BL2B/BL2C-es turmixgéphez képest

Nélkülözhetetlen eszközök
 • 10 automatikus program

  A 4 hideg (turmix, koktél, desszert, fagylalt) és 6 meleg (kompót, krémleves, sűrű leves, többmagvas tej, csípős szósz) programnak köszönhetően hideg és meleg ételek széles választékát készítheti el két kattintással.

 • Nagy teljesítmény

  Fedezze fel a nagysebességű turmixolást 1400 W-os motorral és csúcsminőségű Powelix késekkel a hihetetlen teljesítményért, amely akár 30%-kal gyorsabb.* * A Tefal LM2B/BL2C-es turmixgéphez képest

 • Egyszerű tisztítás

  Kivehető pengék és mélytisztító funkció, amely a tökéletes tisztaság és higiénia érdekében eltávolítja a baktériumok 99,99%-át*, mosogatószer használata nélkül. * A vizsgálatokat független laboratórium végezte

 • Egészséges párolás

  A termék részét képezi a gőzölt ételek készítésére szolgáló kosár, amely a turmixgép edényét nagyméretű gőzölőedénnyé (+/- 500 g) változtatja, amely ideális halból, zöldségből, friss tenger gyümölcseiből készült ételek vagy akár tojás gőzön történő elkészítéséhez.

 • Csúcsminőségű dizájn

  A termék prémium minőségű anyagokból készült, beleértve a kiváló minőségű üvegedényt, amelyet fémelemek és az intuitív kezelést biztosító elegáns érintőpanel kísérnek.

 • Léghűtéses rendszer

  A beépített léghűtéses rendszer optimális motor élettartamot biztosít.

 • 15 év szervizgarancia

  • Könnyen szervizelhető kialakítás • Olcsón és gyorsan leszállított alkatrészek több mint 15 évig • 6200 felhatalmazott szervizpartner világszerte

Kiegészítõk
Receptek
Funkciók
Main features
Teljesítmény 1400  W
Pengetechnológia Powelix Pengék  
Kancsó teljes űrtartalma 2  L
Kancsó anyaga Üveg  
Other features
Eltávolítható lapátok    
Dagasztólapátok száma 6  
A csomag részét képező további kiegészítők Gőzölőkosár + tisztítókefe + mérőedény  
Színek FÉM  
Adagolópohár    
Programok 10  
Kancsó hasznos űrtartalma 1.75  L
Jégaprító funkció    
Sebességfokozatok 6 sebesség + pulzáló funkció  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
A motor felpörgetésével tört jeget és jeges italokat is készíthet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék testének tisztításához először válassza le az elektromos hálózatról, és használjon nedves ruhát.
A kiöntő tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.

A tisztítás megkönnyítése érdekében használhatja a „Mély tisztítás” programot:
• Öntsön 800 ml vizet a kiöntőbe.
• Válassza ki a tisztítóprogramot a kijelzőn, és nyomja meg a Start/Stop gombot, majd várja meg, amíg a program befejeződik.
• Törölje át a kiöntőt egy szivaccsal.

Ha a kiöntő fűtött része rendkívül piszkos, töltse meg a kiöntőt víz és mosogatószer keverékével, és hagyja néhány órán át ázni a tisztítás megkönnyítése érdekében.

Ne tegye a turmixedényt, a pengés egységet vagy a motoros egységet a mosogatógépbe.

FIGYELEM: • A pengék rendkívül élesek; legyen óvatos a készülék tisztításakor.
Valószínűleg túl sok az étel mennyisége, vagy néhány darab túl nagy vagy túl kemény. Csökkentheti a hozzávalók méretét vagy mennyiségét, vagy adhat hozzá egy kis folyadékot.

A turmixgépet mindig a ráhelyezett fedéllel vagy védőburkolattal használja, ahogyan az a használati utasításban szerepel.
Soha ne nyúljon a turmixedénybe, amikor az rögzítve van a motoros egységen. Ha le kell nyomnia az ételt, használjon megfelelő eszközt, például spatulát.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil.
Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét.
Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Szivárgás a fedélen keresztül (túlfolyás):
• A hozzávalók mennyisége túl sok: tartsa be a használati utasításban foglaltakat, és ne lépje túl a kiöntő maximális töltési szintjét.
• A fedél nincs megfelelően felhelyezve, rögzítse biztonságosan a turmixedényre.
Ha a fedél rendelkezik tömítéssel, ellenőrizze annak állapotát, és szükség esetén cserélje ki.


Szivárgás a kiöntő alján:
• Ellenőrizze a kivehető pengés egység megfelelő illeszkedését a kiöntőben, ügyelni kell megfelelő behelyezésre (a pengés egység és a kiöntő alja között nem lehet rés).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik a pengés egység köré – a tömítés 3 ráncának láthatónak kell lennie, ha a helyén van. Ha a másik irányba van elhelyezve, akkor nem lehetséges a pengés egység rögzítése a kiöntőre.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és szükség esetén cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy a kiöntőn nem-e keletkezett repedés vagy törés az ütés következtében.

Ha a szivárgás továbbra is fennáll, vigye a készüléket hivatalos szervizközpontba.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.