TEFAL PERFECTMIX COOK BL83SD30

PERFECTMIX COOK BL83SD30 Hideg és meleg ételek végtelen variációja egy karnyújtásnyira - ízletes és egészséges ételek készítése könnyen

Fedezze fel a hihetetlenül sokféle lehetőséget a Tefal Perfectmix Cook turmixgépével: Keverjen össze hideg alapanyagokat, például smoothiekat, shakeket és desszerteket, vagy melegítsen fel és turmixoljon reggeliket és krémleveseket, főzzön tésztalevest, szószokat vagy pároljon halat, zöldséget vagy tenger gyümölcseit az egészséges étkezéshez.... mindezt rendkívül egyszerű módon, csupán néhány kattintással teheti meg az intuitív érintőképernyő segítségével. Nagy teljesítményének és kényelmes automata programjainak köszönhetően ez a melegítő funkcióval ellátott nagysebességű turmixgép garantálja a hideg és meleg ételek széles választékának elkészítését.

Cikkszám: BL83SD30

Több, mint turmixgép

A Perfectmix Cook turmixgéppel számtalan ételt készíthet, a jeges üdítőktől és gyümölcsturmixoktól kezdve a meleg, sűrű levesekig és pörköltekig. Ez a sokoldalú, melegítő funkcióval felszerelt Tefal turmixgép nagy sebességű, erőteljes turmixolást és még sok más funkciót kínál, így néhány kattintással készíthet meleg, hideg, turmixolt és turmixolás nélküli ételeket. Fedezze fel a 10 automatikus programot hideg és meleg ételek készítéséhez, valamint a gőzölési funkciót egy speciális kosárral, amely a turmixgépet egészséges gőzölőedénnyé alakítja - ideális turmixgép a tápanyagokban gazdag hal-, zöldség- és a tenger gyümölcseiből készült ételek elkészítéséhez. A főzés utáni takarítás nem is lehetne egyszerűbb - a kivehető pengékkel és a baktériumok 99,99%-át* elpusztító, egyedülálló mélytisztító funkcióval az eszköz tökéletesen higénikus, az Ön egészsége érdekében. A nagyteljesítményű Powelix késes technológia hihetetlen teljesítményt nyújt, amely akár 30%-kal gyorsabb**, és az intuitív érintőképernyővel együtt korlátlan lehetőségeket biztosít a főzéshez.

* A vizsgálatokat független laboratórium végezte **A Tefal BL2B/BL2C-es turmixgéphez képest

Nélkülözhetetlen eszközök
 • 10 automatikus program

  A 4 hideg (turmix, koktél, desszert, fagylalt) és 6 meleg (kompót, krémleves, sűrű leves, többmagvas tej, csípős szósz) programnak köszönhetően hideg és meleg ételek széles választékát készítheti el két kattintással.

 • Nagy teljesítmény

  Fedezze fel a nagysebességű turmixolást 1400 W-os motorral és csúcsminőségű Powelix késekkel a hihetetlen teljesítményért, amely akár 30%-kal gyorsabb.* * A Tefal LM2B/BL2C-es turmixgéphez képest

 • Egyszerű tisztítás

  Kivehető pengék és mélytisztító funkció, amely a tökéletes tisztaság és higiénia érdekében eltávolítja a baktériumok 99,99%-át*, mosogatószer használata nélkül. * A vizsgálatokat független laboratórium végezte

 • Egészséges párolás

  A termék részét képezi a gőzölt ételek készítésére szolgáló kosár, amely a turmixgép edényét nagyméretű gőzölőedénnyé (+/- 500 g) változtatja, amely ideális halból, zöldségből, friss tenger gyümölcseiből készült ételek vagy akár tojás gőzön történő elkészítéséhez.

 • Csúcsminőségű dizájn

  A termék prémium minőségű anyagokból készült, beleértve a kiváló minőségű üvegedényt, amelyet fémelemek és az intuitív kezelést biztosító elegáns érintőpanel kísérnek.

 • Léghűtéses rendszer

  A beépített léghűtéses rendszer optimális motor élettartamot biztosít.

 • 10 év szervizgarancia

  A könnyen biztosítható javítás érdekében lett megtervezve - gyors és költséghatékony pótalkatrész szállítással tíz éven keresztül és világszerte 6500 szervizközponttal.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1400  W
Pengetechnológia Powelix Pengék  
Kancsó teljes űrtartalma 2  L
Kancsó anyaga Üveg  
Eltávolítható lapátok    
Dagasztólapátok száma 6  
A csomag részét képező további kiegészítők Gőzölőkosár + tisztítókefe + mérőedény  
Színek FÉM  
Adagolópohár    
Programok 10  
Jégaprító funkció    
Sebességfokozatok 6 sebesség + pulzáló funkció  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.