TEFAL PERFECTMIX + BL811

PERFECTMIX + BL811

A Perfectmix+ keverővel maximálisan kiélvezheti a keverést a Tripl'Ax technológiának köszönhetően, mely magában foglal 6 rozsdamentes acél pengét három szinten a tökéletes eredményekért bármilyen kevert élelmiszernél. Az 1200 W teljesítményű motor és a percenkénti 28 000 fordulat tökéletes eredményeket biztosít. 3 előbeállított program és megvilágított sebesség választó a kényelmesebb vezérlésért. A nagykapacitású és hőálló üveg edénynek köszönhetően ideális keverő az egész családnak.

Cikkszám: BL811D38

Perfectmix + mixer: tökéletes keverési élmény

A Perfectmix+ nagy sebességű keverővel maximálisan kiélvezheti a keverést a Tripl'Ax technológiának köszönhetően, mely magában foglal 6 rozsdamentes acél pengét három szinten a tökéletes eredményekért bármilyen kevert élelmiszernél. . Az erős és tartós 1200 W teljesítményű motornak köszönhetően biztosítja a gyors eredményeket. 3 előbeállított program (smoothie, jégdarálás és automatikus tisztítás) könnyedén elbánik minden készítéssel. A nagykapacitású edény tökéletes ételek elkészítéséhez az egész család számára. Az edény hőálló üvegből készült, hogy csökkenjen a törés veszélye. A megvilágított sebesség választó pulzáló funkcióval biztosítja a teljes ellenőrzést, míg a levehető rozsdamentes acél pengék lehetővé teszik az egyszerű tisztítást. Mindezt nagyszerűen kiegészíti a túlmelegedést megakadályozó léghűtési rendszer és a praktikus gyümölcs továbbító.

*compared to Tefal BL310

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tripl'Ax technológia: forradalmi pengetechnológia

  A hat rozsdamentes acél kés három szinten tökéletes keverésről gondoskodik. 

 • OPTIMAL ROBUSTNESS

  Optimized blades cutting angle for maximum resistance even on hardest ingredients

 • OPTIMAL CUTTING PERFORMANCE

  Extremely sharpened blades for incredible smothness

 • OPTIMAL VORTEX

  Advanced geometry of blades for an homogeneous texture

 • High performance

  Powerful motor: 28000 Rotations Per Minute (RPM) and 1200W for great blending results in no time.

 • 3 smart pre-set programs and backlit speed selector

  3 pre-set programs (Smoothie, Ice Crush and Auto Clean) to create a variety of preparations and a backlit speed selector with pulse function to easily choose the speed you need, for total control. The light varies according to the speed.

 • 1. művelet: Ciklonhatás

  A 2 felfelé hajló penge ciklonhatást képez, és magára húzza a hozzávalókat.

 • 2. művelet: Tökéletes keverés

  2 vízszintes penge, egy éles és egy recézett minden hozzávaló finom keveréséhez és aprításához, beleértve a jégkockákat is.

 • 3. művelet: Nem marad darabos

  A 2 lefelé hajlított penge biztosítja, hogy az edény alján nem maradnak nem összekevert darabok.

 • Nagy teljesítmény

  Nagy teljesítményű és ellenálló 1200 W motor, tökéletes krémes otthoni smoothie-k, levesek, szószok és sok más étel elkészítéséhez.

 • default

  Megvilágított sebességválasztó

  Megvilágított sebesség választás puls funkcióval a kívánt sebesség egyszerű kiválasztásáért és a teljes irányításért. A világítás sebességtől függően változik.

 • default

Kiegészítõk
Receptek
Funkciók
Pengetechnológia Powelix Pengék  
Kancsó anyaga Üveg  
Eltávolítható lapátok    
Dagasztólapátok száma 6  
Tapadó talp a stabilitásért    
Jégaprító funkció    
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.