TEFAL PERFECTMIX+ BL81G831

PERFECTMIX+ BL81G831 Hihetetlenül finom turmixolási eredmények, csupán egy karnyújtásra
A Perfectmix+ nagyteljesítményű tejturmix és smoothie készítő turmixgép egyedi turmixolást és akár 30 %-al gyorsabb eredményeket biztosít. Az exkluzív Powelix technológiával felszerelt hat rozsdamentes acél kés nagy teljesítményű turmixolást és tökéletesen sima eredményeket biztosít minden nap. Az 1200 W-os nagy teljesítményű motor a robusztus rozsdamentes acél késeknek köszönhetően gyors eredményeket biztosít, amely még a legkeményebb alapanyagokkal is könnyen megbirkózik. Nagy kapacitású, erős turmixgép, amely hőálló üvegedénnyel és 600 ml-es úti palackkal felszerelve tökéletes turmix szettet képez.

Cikkszám: BL81G831

PerfectMix+ turmixgép tejturmix és smoothie készítéshez

A Perfectmix+ nagyteljesítményű turmixgép számára a gyors turmixolás és az alapanyag tökéletes krémes állagának az elérése csupán gyerekjáték. A tökéletesre kevert tejturmix és smoothie készítéséhez. Az exkluzív POWELIX TECHNOLÓGIA hat darab rozsdamentes acél késsel felszerelt, amelyek 30 %-al* meggyorsítják az ételek elkészítését, a motor kiváló, 1200 W-os teljesítményének köszönhetően keletkező spirál alakú örvény pedig hozzájárul a finom, daraboktól mentes krémes állag elkészítéséhez. A Perfectmix+ turmixgép 3 előre beállított programmal rendelkezik (Smoothie készítés, jégaprítás és automata tisztítás) aminek köszönhetően az összes kedvenc ételét még könnyebben elkészítheti, mint bármikor ezelőtt: a készülékkel egészséges smoothie, finom tejturmix, fagylalt, koktélok, hummusz és más szószok, valamint még sok egyéb étel készíthető. A nagy űrtartalmú edény ideális az egész család számára. Hőálló üvegből készült, így nem törik össze, míg a 600 ml-es úti palack segít abban, hogy az útjain tökéletes italokat fogyasszon.

*A Tefal BL310-es modellhez képest

*A Tefal BL310 termékhez képest

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Powelix technológia

  Fedezze fel a nagyobb turmixolási teljesítményt, a tartós rozsdamentes acél késeket és a továbbfejlesztett technológiát a 30 %-al gyorsabb* turmixolás érdekében.

 • Optimális tartósság

  A kések optimalizált vágási szöge a legnagyobb ellenállást biztosítja, aminek köszönhetően a készülék könnyen felaprítja még a legkeményebb adalékokat is.

 • Optimális vágási teljesítmény

  A rendkívül éles kések jobb vágási teljesítményt nyújtanak a tökéletesen sima eredmények érdekében.

 • Optimális örvénylés

  A pengék továbbfejlesztett formája spirál alakú örvénylést kelt, amely az alapanyagokat a kések felé irányítja a finomabb, daraboktól mentes konzisztencia elérése érdekében.

 • default

  Nagy teljesítmény

  Erős motor: Percenként 28 000 fordulat és 1200 W teljesítmény a néhány pillanat alatti turmixolási eredményekért.

 • Smoothie otthon és az utakon

  Finom smoothie bárhol: A hőálló anyagból készült 2 literes edény remek kapacitást nyújt a smoothie otthoni fogyasztásához, vagy élvezze a smoothiet az útjain a praktikus, 600 ml-es úti bögréből.

Funkciók
Pengetechnológia Powelix Pengék  
Eltávolítható lapátok    
Dagasztólapátok száma 6  
Teljesítmény 1200  W
Színek FEKETE  
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.