TEFAL PERFECT MIX+ BL811138 fehér

PERFECT MIX+ BL811138 fehér  Hihetetlenül finom turmixolási eredmények, csupán egy karnyújtásra

Élvezze a tökéletes turmixolást a nagyteljesítményű Perfecmix+ turmixgéppel az egyedülálló Powelix technológiának köszönhetően, amelynek 6 rozsdamentes pengéje kiváló eredményeket biztosít. Mindig hihetetlenül finom turmixolási eredményt tapasztal, még a legkeményebb alapanyagok használatánál is. A turmixgép nagyteljesítményű, 1200 W-os motorja gyors eredményeket biztosít és a 3 előbeállított program és a megvilágított sebességválasztó megkönnyíti a turmixolást. Nagy űrtartalmú hőálló üveg edénnyel felszerelt, ezért a turmixgép ideális választás egy egész család részére.

 

 

Cikkszám: BL811138

Nagyteljesítményű turmixgép Perfectmix+: A tökéletes turmixolás élménye

Élvezze a tökéletes turmixolást a nagyteljesítményű Perfecmix+ turmixgéppel az egyedülálló Powelix technológiának köszönhetően, amelynek 6 rozsdamentes pengéje kiváló eredményeket biztosít. Mindig hihetetlenül finom turmixolási eredményt tapasztal, még a legkeményebb alapanyagok használatánál is. Az erős és tartós, 1200 W-os motorral felszerelt és 3 előbeállított programmal (smoothie, jégdarálás és automatikus tisztítás) ellátott turmixgép gyors eredményeket biztosít. Segítségével különféle ételek könnyen elkészíthetők. A nagy űrtartalmú edény ideális az egész család számára. Hőálló üvegből készült, aminek köszönhetően nem áll fenn az eltörés veszélye. A pulzáló funkcióval ellátott és megvilágított sebességválasztó abszolút ellenőrzést biztosít a levehető rozsdamentes acél pengéknek, amelyek könnyen tisztíthatók. Ezen felül a túlmelegedés ellen védő hűtési rendszert és keverőszárat tartalmaz a gyakorlatiasabb használatért.

*A Tefal BL310 termékhez képest

Nélkülözhetetlen eszközök
 • POWELIX TECHNOLÓGIA

  A Powelix technológiának köszönhetően, amely egyesíti a rendkívül éles, továbbfejlesztett geometriájú pengéket és az optimalizált vágási szöget, tökéletes vágási eredményeket érhet el az összes kedvenc receptje elkészítésénél, amelyek akár 30 %-al gyorsabban elkészíthetők.*. *A Tefal BL310-es mixerhez képest

 • OPTIMÁLIS ÉLETTARTAM

  Optimális vágási szög, amelynek köszönhetően a tartósság és a teljesítmény legjobb aránya érhető el

 • OPTIMÁLIS VÁGÁSI TELJESÍTMÉNY

  Extrém éles pengék a hihetetlenül finom turmixolási eredményekért

 • OPTIMÁLIS ÖRVÉNYLÉS

  Modern vonalú pengék a homogén állag eléréséhez

 • Nagy teljesítmény

  Erős motor: Percenként 28 000 fordulat és 1200 W teljesítmény a néhány pillanat alatti turmixolási eredményekért.

 • 3 előbeállított okos program és megvilágított sebességválasztó gomb

  3 előbeállított program (smoothie, jégdarálás és automatikus tisztítás) különféle ételek készítéséhez és megvilágított sebességválasztó gomb pulzáló funkcióval a könnyű sebességválasztás érdekében, amelyre a teljes ellenőrzés miatt van szüksége. A fény a sebességnek megfelelően változik.

 • Nagy űrtartalmú hőálló üvegedény 

  Kiváló minőségű hőálló üvegedény 2 l űrtartalommal (1,5 l hasznos kapacitás). Készíthet fagyasztott és forró ételeket egymást követően is, az edény elrepedésének a kockázata nélkül. Ideális az egész családnak való főzéshez.

 • Egyszerű tisztítás

  Levehető rozsdamentes acél pengék a gyors és egyszerű tisztításért

   

 • Léghűtéses rendszer

  A motor hűtése úgy lett megtervezve, hogy ne forrósodjon fel, és visszaállítható biztosítékkal felszerelt a hosszabb élettartamért.

 • Forgatólapát a tartozékok között

  Turmixolja össze és dolgozza fel a legkeményebb alapanyagokat is

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1200  W
Pengetechnológia Powelix Pengék  
Kancsó teljes űrtartalma 2  L
Kancsó anyaga Üveg  
Eltávolítható lapátok    
Dagasztólapátok száma 6  
Tapadó talp a stabilitásért    
Kancsó hasznos űrtartalma 1.75  L
Jégaprító funkció    
Sebességfokozatok VARIÁTOR  
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.