TEFAL ON THE GO BL1B1D39

ON THE GO BL1B1D39 Friss smoothie, bárhová is megy

A Tefal On the go mixerrel bárhova magával viheti a friss és egészséges smoothie-jait!

Ez a smoothie mixer intuitív zárórendszerrel könnyen használható és tisztítható.
További előnyei közé tartozik a 750 ml műanyag edény, melyben bárhova magával viheti kedvenc smoothie-ját.

 

Cikkszám: BL1B1D39

Tefal személyes mixer: vigye magával bárhova frissítő és egészséges italát

Az ON THE GO hordozható mixerrel bárhova magával viheti a friss és egészséges smoothie-jait! Ez a smoothie mixer intuitív zárórendszerrel könnyen használható és tisztítható. További előnyei közé tartozik a 750 ml műanyag edény, melyben bárhova magával viheti kedvenc smoothie-ját.  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Vigye smoothie-ját magával!

  Vigye magával elkészített smoothie-jait, ahová csak akarja. 750 ml hordozható palack közvetlenül a mixerből az Ön kedvenc italával, ahova csak megy!

 • Kompakt kis mixer

  Ideális számtalan smoothie, tejes koktél készítéséhez, szószokhoz vagy kész levesek szétmixeléséhez. A mixer kompakt méreteinek köszönhetően egy vagy két személy részéren alacsony helyigényű, és gondoskodik a finom italok könnyű és gyors elkészítéséről

 • Könnyű tisztítás

  Levehető rozsdamentes acél pengék a gyors és egyszerű tisztításért. Ne kockáztassa a sérülést a kés bentről történő tisztítása során! Mixelés után az edényt könnyen megtisztíthatja a kések leszerelésével és csapvíz alatti leöblítéssel. A tálak és fedelek mosogatógépben is moshatók.

 • Egyszerű használat

  Kényelmes vezérlés egy gombbal. Gyors összeszerelés, praktikus használat, könnyű tisztítás.

 • Kiváló minőségű felületkezelés

  A csúcsminőségű rozsdamentes acél test közvetlenül a konyhapultra állítható.

Receptek
Funkciók
Pengetechnológia Trip'Ax Pengék  
Eltávolítható lapátok    
Dagasztólapátok száma 4  
Kancsó anyaga Műanyag  
Jégaprító funkció    
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.