TEFAL MIX&MOVE Tefal BL15FD30

MIX&MOVE Tefal BL15FD30 Friss és finom italok, amelyeket bárhová magával vihet

A Tefal Mix & Move Smoothie turmixgép egyszerű turmixolást tesz lehetővé. A tökéletes teljesítmény és az ideális méret kombinációja, hogy útközben is élvezhesse kedvenc italait. A két praktikus Tritan utazóflakon otthon és útközben is kiváló társ. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen tárolható, a levehető pengék pedig tökéletes tisztítást biztosítanak. Fedezze fel az ideális személyi turmixgépet 300 W-os teljesítményével és praktikus funkcióival.

Cikkszám: BL15FD30

Smoothie készítő Tefal Mix & Move: Smoothie elvitelre

A Tefal Mix & Move Smoothie készítő tökéletes turmixolást biztosít egyetlen kompakt készülékben - kivételes teljesítmény az összes kedvenc smoothie, fehérjeital és koktélja elkészítéséhez. Két praktikus úti palackot is tartalmaz, így bárhol élvezheti a frissítő és finom italait! A kiváló minőségű Tritan anyagból készült két, 0,6 literes praktikus palackot úgy terveztük, hogy bárhova magával vihesse kedvenc, frissen készült italait. Ez a smoothie- és koktélkészítő tökéletes útitárs, legyen szó akár a reggeli ingázásról, futásról vagy kirándulásról a szabadban. A beépített egyedülálló funkciókkal garantáljuk a kiváló teljesítményt: Áramvonalas, kompakt kialakítás az egyszerű tárolás érdekében, könnyen tisztítható, kivehető pengék, 300 W teljesítmény a pillanatok alatt sima és krémes turmixoláshoz, valamint ergonomikus, egygombos vezérlés a tökéletes eredményekhez, teljes kényelem mellett.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Smoothie utazáshoz, akár két személy részére

  A kiváló minőségű Tritan anyagból készült két praktikus, 0,6 literes utazó palacknak köszönhetően kényelmesen élvezheti a friss és ízletes smoothiekat bárhová is megy, akár egyedül, akár társaságban.

 • Gyors turmixolás

  A 300 W-os motor könnyű és egyenletes turmixolást biztosít rövid idő alatt, így várakozás nélkül élvezheti a friss turmixokat.

 • Egyszerű tisztítás

  Az okos dizájn kivehető pengéket tartalmaz, amelyek könnyen eltávolíthatók a könnyű tisztítás érdekében, ami ideális megoldás gyakori használat esetén.

 • Kompakt méretű kis turmixgép

  A smoothie turmixgép áramvonalas kialakítása helyet takarít meg a konyhapulton és karcsú és kompakt méreteinek köszönhetően könnyen tárolható a konyhaszekrényekben, szekrényekben vagy fiókokban.

 • Egyszerű kezelés

  Az egyszerű, egygombos, egysebességes működésnek köszönhetően soha nem látott egsyszerűséggel turmixolhat, az ergonomikus kialakítás pedig biztos és kényelmes tartást biztosít.

 • 15 év szervizgarancia

  • Könnyen szervizelhető kialakítás • Olcsón és gyorsan leszállított alkatrészek több mint 15 évig • 6200 felhatalmazott szervizpartner világszerte

Kiegészítõk
Receptek
Funkciók
Pengetechnológia Nem  
Kancsó anyaga Tritan  
Dagasztólapátok száma 4  
Eltávolítható lapátok    
Mosogatógépben mosható    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
A motor felpörgetésével tört jeget és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a szilárd hozzávalókat adagolja a kiöntőbe, a folyékony hozzávalók előtt, anélkül, hogy túllépné a kancsón feltüntetett MAX határértéket.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Valószínűleg túl sok az étel mennyisége, vagy néhány darab túl nagy vagy túl kemény. Csökkentheti a hozzávalók méretét vagy mennyiségét, vagy adhat hozzá egy kis folyadékot.

A turmixgépet mindig a ráhelyezett fedéllel vagy védőburkolattal használja, ahogyan az a használati utasításban szerepel.
Soha ne nyúljon a turmixedénybe, amikor az rögzítve van a motoros egységen. Ha le kell nyomnia az ételt, használjon megfelelő eszközt, például spatulát.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil.
Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét.
Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.