TEFAL INFINYMIX+ BL91HD31 ezüst színű

INFINYMIX+ BL91HD31 ezüst színű A végtelen lehetőségek turmixgépe
A nagyteljesítményű Infinymix+ turmixgép a tökéletes smoothie-k és tejturmixok készítésének végtelenül sok variációját kínálják, és a csomaghoz egy szakácskönyv is tartozik, amely segíti Önt a kreativitásban. Készítsen el több, mint 50 receptet – beleértve a minden alkalomra megfelelő egészséges és finom ételeket – és érjen el egyedülállóan simára turmixolt ételeket a nagyteljesítményű turmixgép 5 könnyen használható automata programjával vagy a kézi beállítással.

Cikkszám: BL91HD31

Nagyteljesítményű Infinymix+ turmixgép smoothie készítéshez

A nagyteljesítményű Infinymix+ turmixgép az egészséges és finom ételek elkészítésének korlátlan lehetőségeit kínálja, és ez a legegyszerűbb módja annak, hogy az otthona kényelmében élvezhesse a finom ételeket. A termékhez csomagolt szakácskönyv több, mint 50 receptet tartalmaz, amely szabad utat enged a kreativitásának és az öt automatikus programnak és a kézi beállításnak köszönhetően a kedvenc ételeit most sokkal könnyebben elkészítheti, mint valaha bármikor: egészséges smoothie, finom tejes koktélok, fagylalt, koktél italok, tészták desszertekhez, humusz és szószok, valamint még sok más étel. Ez az erős és nagyteljesítményű, tejturmix és smoothie készítő turmixgép kombinálja a PowelixLife penge technológiát a hatékony 1600 W-os, akár 35 000 percenkénti fordulatszámú motorral, aminek köszönhetően mindig tökéles eredményeket ér el. A Tritan anyagból készült 1,75 literes edény remek kapacitást nyújt a smoothie otthoni fogyasztásához – vagy élvezze a finom és egészséges italt az úton a praktikus, 600 ml-es tritan úti bögréből.

Válassza a határtalan lehetőségeket

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Teljes sokoldalúság

  Fedezze fel a nagysebességű turmixgépet, amely végtelen lehetőségeket nyújt az ételek elkészítésénél. A csomagban 50 receptet tartalmazó szakácskönyv található, amelyek lépésről lépésre vezetnek a tökéletes smoothiek, finom fagylaltok, ízletes desszertek és egyéb finom ételek készítésénél.

 • EGYSZERŰ KEZELÉS:

  A tökéletes turmixolási eredmények eléréséhez válasszon az 5 különböző automata program közül – amelyek a receptek széles skálájának az elkészítésére és különböző igényeknek a teljesítésére alkalmasak – ezen felül szintén rendelkezésére áll, a sebesség/idő beállítását lehetővé tevő kézi vezérlés is.

 • Tökéletes simaság

  Akár 50x simább eredmények a nagysebességű, 1600 W-os motornak és a késeknek, amelyek elérik a percenkénti 35 000 fordulatszámot.

 • Élvezze az egyszerű turmixolást

  A borotvaéles pengék tökéletes vágási teljesítményt biztosítanak a különlegesen sima eredmények érdekében.

 • Készítsen tökéletes krémeket

  A spirál alakú örvény a pengékhez irányítja az alapanyagokat a finom, daraboktól mentes krémek elkészítéséhez

 • Turmixolja szét még a legkeményebb összetevőket is.

  Az edzett felületű rozsdamentes acél pengék optimális szögben végzik az aprítást aminek köszönhetően még a legkeményebb összetevők is feldolgozásra kerülnek.

 • Hosszú élettartamú pengék

  Kemény titán felületű pengék az extrém nagy tartósságért, hosszú időn át

 • Smoothie otthon és az utakon

  Finom smoothie bárhol: A Tritan anyagból készült 1,75 literes edény remek kapacitást nyújt a smoothie otthoni fogyasztásához, vagy élvezze a smoothiet az útjain a praktikus, 600 ml-es tritan utazó bögréből.

 • Kompakt formaterv és tökéletes kapacitás

  Bőséges adagok az ideális 1,75 literes kapacitásnak és a rendkívül praktikus, kompakt dizájnnak köszönhetően.

 • default

  Gyümölcstovábbító

  A készülékhez tartozó passzírozó kiválóan alkalmas a további összetevők hozzáadására vagy a legsűrűbb keverékek tökéletes feldolgozásához.

 • default

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Funkciók
Pengetechnológia Powelix Pengék  
Eltávolítható lapátok    
Dagasztólapátok száma 6  
Ajándék receptekkel    
Teljesítmény 1 600  W
Színek EZÜST  
Kancsó anyaga Tritan  
Jégaprító funkció    
Sebességfokozatok 10  
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
Il sistema di riscaldamento controlla una resistenza elettrica di riscaldamento a filamento (non si tratta di un sistema di riscaldamento a induzione).
Il nostro apparecchio è conforme alle norme francesi ed europee in termini di emissioni di radiofrequenza, inclusa la limitazione dell'esposizione umana ai campi elettromagnetici.
Il vostro apparecchio è dotato di un sistema di messa a terra, che connette sempre il vostro apparecchio a una presa di corrente con messa a terra.
Tenere sempre ben presenti le precauzioni da prendere per i portatori di pacemaker.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.