TEFAL FRESHBOOST BL181D31

FRESHBOOST BL181D31 A levegő kint, minden jó bent marad

Mivel a levegő hatására az alapanyagok oxidálódnak, ki kell zárnunk a hatását. Amikor a gyümölcs és zöldség kezdi elveszíteni a színét, az annak a jele, hogy kezdi elveszíteni az ízét és egészséges tápanyag-tartalmát.

A FreshBoost vákuumos turmixgépek Nutrikeep™ technológiája a levegőt szó szerint kiszívja az edényből, így az nem okozhat minőségromlást az élelmiszerekben.

Cikkszám: BL181D31

FRESHBOOST SZEMÉLYI VÁKUUMOS TURMIXGÉP

Amikor az alma vagy avokádó hámozás után rövid idővel barnulni kezd, elveszíteni a varázsát. De jelez is egyben: kezdi elveszíteni a tápanyagokat. A FreshBoost vákuumos turmixgép Nutrikeep™ technológiájának köszönhetően az oxidáció megakadályozásával őrzi meg az összes tápanyagot. Ezzel a technológiával szó szerint kiszívja a levegőt az edényből, ezzel megszüntetve az élelmiszerek minőségromlásának fő okát. A FreshBoost turmixgép edénye stabilizált mikrokörnyezetként szolgál, amely megőrzi a gyümölcsök és zöldségek minőségét anélkül, hogy romlásnak indulnának. A FreshBoost vákuumos turmixgép akár 3x jobban megőrzi a gyümölcsök és zöldségek antioxidáns hatását, ízét és friss, élettel teli színét*. A FreshBoost turmixgéppel láthatja kívülről, mi történik belül: a smoothie még vonzóbb és egészségesebb. Ezt az érzést még a FreshBoost által készíthető smoothie homogén szerkezete is csak fokozza. Ami pedig az ízt illeti, a FreshBoost, mint mindig, megőrzi az eredeti gyümölcs- vagy zöldségaroma intenzitását. A 2 x 600 ml űrtartalmú utazó palacknak köszönhetően a FreshBoost-ban készült finomságok bárhol Önnel lehetnek: futás közben, ebédnél vagy az irodájában.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • A levegő kint, minden jó bent marad az exkluzív NutriKeep™ technológiával

  A gyümölcsök és zöldségek több tápanyagot őriznek meg a Nutrikeep™ technológiának köszönhetően, mely szó szerint kiszívja a levegőt az edényből, megszüntetve ezzel az élelmiszerek romlásának okát.

 • Frissebb smoothie akár 3x erősebb antioxidációs hatással*

  A FreshBoost akár 3x magasabb gyümölcs és zöldség antioxidációs hatást őriz meg.*

  * Külső kutatói laboratórium által végzett teszt a Tefal LN30 készülékkel összehasonlítva, az almalé polifenol-tartalmat figyelve

 • Jobb ízek*, homogénebb állag.

  A FreshBoost nagyobb gyümölcs- és zöldségaromát őriz meg.

  * Külső kutatói laboratórium által végzett teszt a Tefal LN30 készülékkel az eperlé aromaösszetevőit összehasonlítva

 • Üdébb, élettel teli színek* alacsonyabb oxidációs hatás

  A FreshBoost turmixgéppel ínycsiklandó és ízletes italokat készíthet, így az egészséges táplálkozás mindig valódi élvezetet jelent, akármere is jár.

  * A Tefal LN30 készülékkel összehasonlítva végzett teszt az oxidáció almalére gyakorolt hatását megfigyelve

 • Kiváló minőség 800 W motor.

 • 4 funkció a nagyobb kényelemért

  Turmixolás/vákuum/vákuumos turmixolás/jégdarálás

 • 2 hordozható palack utazáshoz, hogy magával vihesse az antioxidánsokban gazdag smoothie-ját, bárhova is megy.

  A 2 db 600 ml-es hordozható palacknak köszönhetően a FreshBoost-tal készült finomságokat bárhová magával viheti: futáshoz, ebédnél vagy az irodába.

Receptek
Funkciók
Pengetechnológia Trip'Ax Pengék  
Eltávolítható lapátok    
Dagasztólapátok száma 4  
Ajándék receptekkel    
Kancsó anyaga Műanyag  
Jégaprító funkció    
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.