TEFAL BLENDFORCE 2 BL435831

BLENDFORCE 2 BL435831 Hétköznapi élvezetek, gyorsabban

Az új Tefal Blendforce turmixgép kivételes teljesítményt kínál a Powelix technológiának köszönhetően. A cél egyszerű: a lehető leggyorsabban elérni a tökéletességet! A nagyméretű, hőálló üvegkancsóval ellátott turmixgép léghűtéses rendszerrel biztosítja a nagyteljesítményű motor optimális élettartamát, emellett biztonsági elemekkel (Smart Lock technológia) és ergonomikus formatervvel garantálja a magasabb hatékonyságot és könnyű használatot.

Cikkszám: BL435831

BLENDFORCE TURMIXGÉP: HÉTKÖZNAPI ÉLVEZETEK, GYORSABBAN

A Blendforce 2 turmixgép hatékonyan és megerőltetés nélkül nyújt kiváló eredményeket. A POWELIX technológia és annak hármas hatása tökéletes eredményt biztosít akár 30%-kal gyorsabban. Ez a 800 W teljesítményű turmixgép innovatív léghűtéses rendszerrel rendelkezik, mely optimalizálja a motor körüli légáramlást, amivel meghosszabbítja annak élettartamát és megvédi a túlmelegedéstől akár 3 percnyi folyamatos mixelés esetén is. A Smart Lock technológia előnyeinek köszönhetően megerőltetés nélküli turmixolhat vele nap, mint nap. 1. előny: Könnyű lezárás: Új külső zár a kényelmesebb lezárásért (40%-kal könnyebb lezárás). 2. előny: Egyszerű biztonság: Új biztonsági automata zárrendszer az alapzaton, mely az edény felhelyezésekor tökéletesen bebiztosítja a késeket. 3. előny: Egyszerű tisztítás: Az új rendszer lehetővé teszi a késtartók egy mozdulattal történő szétszedését két részre, illetve annak könnyű tisztítását. A turmixgép könnyen és kényelmesen használható az elforgatható funkcióválasztó gomb bordázott felületének köszönhetően, mely megkönnyíti a kezelést, az ergonomikus fogantyú természetesen illik a kézbe, a tapadókorongok az ívelt alapzaton pedig növelik a stabilitást. A nagyvonalú 1,75 l űrtartalom (1,25 l űrtartalom) ideális minden alkalomra. Tartozék mérőedénnyel a pontos adagolásért. A hőálló üvegkancsónak köszönhetően könnyen készíthet különféle hideg és meleg ételeket. Kényeztesse el magát a lehetőségek széles skálájával, beleértve a smoothie-kat, szószokat, jégdarálást, vagy éppen házi chili paszta készítését és élvezze minden nap a tökéletesen krémesre mixelt végeredményt. 

* A Tefal BL310 készülékkel összehasonlítva

Nélkülözhetetlen eszközök
 • POWELIX TECHNOLÓGIA

  Nagyteljesítményű, akár 30%-kal gyorsabb mixelés*

 • OPTIMÁLIS ÉLETTARTAM

  Optimális vágási szög, mely a legjobb kompromisszumot kínálja a hosszú élettartam és a teljesítmény között

 • OPTIMÁLIS VÁGÁSI TELJESÍTMÉNY

  Különösen éles penge az extrém vágóteljesítményért

 • OPTIMÁLIS ÁLLAG

  Fejlett geometriájú pengék a homogén állagért

 • Nagy üvegkancsó

  1,75 l űrtartalmú (1,25 l űrtartalom) hőálló üvegkancsó (80 °C-ig)

 • Léghűtéses rendszer

  Az innovatív léghűtéses rendszer optimális motor élettartamot biztosít a légáramlásnak köszönhetően. Lehetővé teszi a folyamatos mixelést akár 3 percen keresztül.

 • Smart Lock technológia

  Smart Lock rendszer a mindennapi, megerőltetés nélküli mixelésért

 • 1. ELŐNY: KÖNNYŰ ZÁRÁS

  Új külső zár a kényelmesebb lezárásért (40%-kal könnyebb lezárás*).
  * A BL300 modellel összehasonlítva

 • 2. ELŐNY: BIZTONSÁGOS

  Új biztonsági automata zárrendszer az alapzaton, mely az edény felhelyezésekor tökéletesen bebiztosítja a késeket.

 • 3. ELŐNY: KÖNNYŰ TISZTÍTÁS

  Az új rendszer lehetővé teszi a késtartók egy mozdulattal történő szétszedését 2 részre, illetve annak könnyű tisztítását.

 • Tökéletes mixelési eredmények a teljes vezérlésnek és ideális formának köszönhetően

   

  Ergonomikus forgatható funkcióválasztó gomb: 2 sebességfokozat és pulzáló funkció, melyek tökéletesen alkalmazhatóak a különböző receptek megvalósításához és változatos textúrák eléréséhez, beállítható időzítéssel.

  A funkcióválasztó gomb bordázott felülete, az ergonomikus fogantyú és a süllyesztett kezelőelemek maximális kényelmet és könnyű használatot biztosítanak. Az eszköz letisztult, modern formatervvel és három sebességfokozattal rendelkezik a különböző mixelési eredményekért.

Receptek
Funkciók
Pengetechnológia Powelix Pengék  
Dagasztólapátok száma 6  
Eltávolítható lapátok    
Színek FEKETE  
Kancsó teljes űrtartalma 1,75  L
Kancsó hasznos űrtartalma 1,25  L
Kancsó anyaga Üveg  
Sebességfokozatok 2  
Jégaprító funkció    
Tapadó talp a stabilitásért    
Adagolópohár    
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek Bin kések nélkül + fedél + mérőpohár  
Vezetéktárolás    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.