TEFAL BLENDFORCE 2 BL420131

BLENDFORCE 2 BL420131 Könnyed mixelés minden nap

A Blendforce mixer teljesítményt, praktikus funkciókat és kényelmet hoz a mindennapokba, megbízható eredményekkel. Ez az innovatív turmixgép léghűtéses rendszerrel biztosítja nagy teljesítményű motorja optimális élettartamát, emellett biztonsági funkciókkal (Smart Lock technológia) és ergonomikus formatervvel garantálja a magasabb hatékonyságot és könnyű használatot.

Cikkszám: BL420131

BLENDFORCE MIXER: KÖNNYED MINDENNAPI MIXELÉS

A Blendforce turmixgép hatékony és egyszerű használattal kínál kiváló mixelési eredményeket. Ez a 600 W teljesítményű turmixgép innovatív léghűtéses rendszerrel rendelkezik, mely optimalizálja a motor körüli légáramlást, meghosszabbítva annak élettartamát és megvédve a túlmelegedéstől akár 3 percnyi folyamatos mixelés esetén is. A Smart Lock technológia előnyeinek köszönhetően minden nap megerőltetés nélküli mixelésben lehet része. 1. előny: Könnyű lezárás: Új külső zár a kényelmesebb lezárásért (40%-kal könnyebb lezárás). 2. előny: Biztonságos: Új biztonsági automata zárrendszer az alapzaton, mely az edény felhelyezésekor tökéletesen bebiztosítja a mixelő késeket. 3. előny: Egyszerű tisztítás: Az új rendszer lehetővé teszi a késtartók egy mozdulattal történő szétszedését két részre, illetve annak könnyű tisztítását. A turmixgép könnyen és kényelmesen használható elforgatható funkcióválasztó gomb bordázott felületének köszönhetően, mely megkönnyíti a forgatást, az ergonomikus fogantyú természetesen illik a kézbe, a tapadókorongok az ívelt alapzaton pedig növelik a stabilitást. A nagyvonalú 2 l űrtartalom ideális minden alkalomra, a tartozék mérőedény pedig segít a precíz adagolásban. Kényeztesse el magát a lehetőségek széles skálájával, beleértve a smoothie-kat, szószokat, jégdarálást, vagy éppen házi chili paszta készítését és élvezze minden nap a tökéletesen krémesre mixelt végeredményt.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Könnyed mixelés minden nap

  Smart Lock rendszer a mindennapi, megerőltetés nélküli mixeléshez

 • 1. előny: Könnyű lezárás

  Új külső zár a kényelmesebb lezárásért (40%-kal könnyebb lezárás*).
  * Az LM300 modellel összehasonlítva

 • 2. előny: Biztonságos

  Új biztonsági automata zárrendszer az alapzaton, mely az edény felhelyezésekor tökéletesen bebiztosítja a mixelő késeket.

 • 3. előny: Könnyű tisztítás

  Az új rendszer lehetővé teszi a késtartók egy mozdulattal történő szétszedését 2 részre, illetve annak könnyű tisztítását.

 • Nagy teljesítményű turmixgép

  Nagy teljesítményű 600 W turmixgép 4 késsel a tökéletes és gyors mixelésért, az alapanyagok maximális szétzúzásával.

 • Jégdaráló funkció a készülék sérülése nélkül

  A tökéletesen hatékony jégdaráló funkció a motor túlterhelése miatti aggodalom nélkül lehetővé teszi a jeges italok széles skálájának elkészítését nap mint nap

 • Léghűtéses rendszer

  Az innovatív léghűtéses rendszer optimális élettartamot biztosít a motornak a körülötte lévő légáramlásnak köszönhetően. Lehetővé teszi a folyamatos mixelést akár 3 percen keresztül.

 • Tökéletes mixelési eredmények és teljes irányítás

  Ergonomikus forgatható gomb: 2 sebesség és pulzáló funkció

 • Ideális, nagy űrtartalmú kancsó stílusos és funkcionális formatervvel

  A 2 l teljes űrtartalmú kancsó 1,25 l mixelési térrel és egy kiegészítő mérőedénnyel a pontos adagolásért ideális kapacitást kínál az egész családnak, és kiválóan passzol a mindennapi használathoz és különleges alkalmakhoz is.

  A bordázott felület a funkcióválasztó körül, ergonomikus fogantyú és süllyesztett kezelőelemek maximális kényelmet és könnyű használatot biztosítanak. A turmixgép letisztult, modern formatervvel és három sebességi fokozattal garantálja a mindig tökéletes mixelési eredményeket.

 • Tapadókorongok

  Az alapzat tapadókorongjai növelik a mixer stabilitását

 • default

  Mérőedény

  Tartozék mérőedénnyel a pontos adagolásért

 • Tefal a brand of group Seb

Kiegészítõk
Receptek
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
A motor felpörgetésével tört jeget és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a szilárd hozzávalókat adagolja a kiöntőbe, a folyékony hozzávalók előtt, anélkül, hogy túllépné a kancsón feltüntetett MAX határértéket.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Valószínűleg túl sok az étel mennyisége, vagy néhány darab túl nagy vagy túl kemény. Csökkentheti a hozzávalók méretét vagy mennyiségét, vagy adhat hozzá egy kis folyadékot.

A turmixgépet mindig a ráhelyezett fedéllel vagy védőburkolattal használja, ahogyan az a használati utasításban szerepel.
Soha ne nyúljon a turmixedénybe, amikor az rögzítve van a motoros egységen. Ha le kell nyomnia az ételt, használjon megfelelő eszközt, például spatulát.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil.
Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét.
Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.