TEFAL BLENDFORCE 2 BL439D31

BLENDFORCE 2 BL439D31 A turmixolás mindig kiváló felügyelete és tökéletes struktúra.
A Tefal Blendforce 2 asztali turmixgéppel teljes mértékben ellenőrzése alatt tarthatja a turmixolást és a megfelelő eredmények elérése érdekében! Ez az asztali turmixgép exkluzív Powelix technológiával, öt sebességgel és pulzáló funkcióval felszerelt a hatékony turmixolás érdekében. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült külső kialakításnak köszönhetően minden konyha tökéletes kiegészítője és az üvegből készült keverőtál egyaránt alkalmas forró és hideg ételek készítésére.

Cikkszám: BL439D31

Blendforce 2 asztali turmixgép: Mindig tökéletes állag

A Tefal Blendforce 2 asztali turmixgéppel teljes mértékben ellenőrzése alatt tarthatja a turmixolást a tökéletes eredmények eléréséhez! Ez az asztali turmixgép Powelix technológiával készült 6 pengével felszerelt és 3 kombinált funkciója, öt sebessége és a pulzáló funkció nagy teljesítményt biztosít, aminek köszönhetően a készülék akár 30 %-al is gyorsabb!* Az egyedülálló teljesítmény ezen felül kiváló rozsdamentes acélból készült, esztétikus külsővel párosul, amely minden konyha dísze. A hősokknak ellenálló, nagy űrtartalmú hőálló üvegből készült edény egyaránt ideális forró és hideg ételek készítéséhez. A Blendforce 2 tökéletes turmixgép smoothie és jeges italok készítéséhez, amely a jég aprítását megkönnyítő funkcióval felszerelt! Ezen felül léghűtéses rendszerrel felszerelt, a stabilitást és a biztonságos használatot pedig a készülék alján elhelyezett tapadókorongok biztosítják.

*A Tefal BL310-es mixerhez képest

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Teljes felügyelet

  Élvezze a turmixolás ellenőrzését és a kiváló turmixolási eredményeket az öt sebességnek és a pulzáló funkciónak köszönhetően – a tökéletes struktúra érdekében, minden használatnál.

 • POWELIX TECHNOLÓGIA

  A Powelix technológiának köszönhetően, amely egyesíti a rendkívül éles, továbbfejlesztett geometriájú pengéket és az optimalizált vágási szöget, tökéletes vágási eredményeket érhet el az összes kedvenc receptje elkészítésénél, amelyek akár 30 %-al gyorsabban elkészíthetők.*. *A Tefal LM310-es mixerhez képest

 • Gyönyörű külső

  A kiváló minőségű rozsdamentes acélból gyártott készülék kiválóan illik minden konyhába.

 • Nagy teljesítményű

  Élvezze a gyors és hatékony turmixolást a 800 W-os felvett teljesítménynek köszönhetően

 • A hősokknak ellenálló hőtartó edény

  A hősokknak ellenálló, 1,75 liter űrtartalmú (1,25 literes használható űrtartalom) hőálló üveg edénynek köszönhetően – amely ideális a forró és hideg ételek készítéséhez – könnyen elkészítheti a kívánt adagokat.

 • Jégaprító funkció

  A nagyteljesítményű pulzáló funkció megkönnyíti a jégkockák aprítását – tökéletes eszköz finom jeges italok készítéséhez.

 • Léghűtéses rendszer

  A speciális motorhűtő technológia megakadályozza a túlmelegedést a készülék gond nélküli, biztonságos használata érdekében.

 • Stabil formaterv

  Az alsó részben felszerelt tapadókorongok maximális stabilitást nyújtanak a nagyobb biztonság érdekében

 • default

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Receptek
Funkciók
Main features
Teljesítmény 800  W
Pengetechnológia Powelix Pengék  
Kancsó anyaga Üveg  
Other features
Dagasztólapátok száma 6  
Eltávolítható lapátok    
Színek ROZSDAMENTES ACÉL  
Sebességfokozatok 5  
Jégaprító funkció    
Tapadó talp a stabilitásért    
Adagolópohár    
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek Edény kések nélkül + fedél + mérőedény  
Vezetéktárolás    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
A motor felpörgetésével tört jeget és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a szilárd hozzávalókat adagolja a kiöntőbe, a folyékony hozzávalók előtt, anélkül, hogy túllépné a kancsón feltüntetett MAX határértéket.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Valószínűleg túl sok az étel mennyisége, vagy néhány darab túl nagy vagy túl kemény. Csökkentheti a hozzávalók méretét vagy mennyiségét, vagy adhat hozzá egy kis folyadékot.

A turmixgépet mindig a ráhelyezett fedéllel vagy védőburkolattal használja, ahogyan az a használati utasításban szerepel.
Soha ne nyúljon a turmixedénybe, amikor az rögzítve van a motoros egységen. Ha le kell nyomnia az ételt, használjon megfelelő eszközt, például spatulát.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil.
Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét.
Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.