TEFAL Asztali turmixgép Tefal Blendeo+ BL2C0130 Szürke/Fehér

Asztali turmixgép Tefal Blendeo+ BL2C0130 Szürke/Fehér Tegye korszerűbbé a turmixolást

A Tefal Blendeo+ készülékkel gyorsabbá és könnyebbé válik a turmixolás Ez a praktikus asztali turmixgép kiváló funkciókkal rendelkezik - a jégaprító technológiától kezdve - amely egy percen belül felaprítja a jégkockákat - egészen a kiváló élelmiszerek készítéséhez szükséges funkciókig, valamint rendkívül tartós késekkel felszerelt. A Blendeo+ turmixgép Smart Lock rendszerrel is felszerelt, amely megkönnyíti , a kések kivételét a gyors és egyszerű tisztítás érdekében.

Cikkszám: BL2C0130

A Blendeo praktikus, 4 tartós Zelkrom rozsdamentes acél késsel felszerelt asztali turmixgép, amely hosszantartó teljesítményt biztosít.

A Tefal Blendeo+ asztali turmixgéppel rendkívül gyors és egyszerű a turmixolás. Ez a praktikus asztali turmixgép jégaprító technológiával felszerelt, amely a jégkockákat egy percen belül felaprítja a finom jeges italok pillanatok alatti elkészítéséhez.  Smart Lock rendszerrel is ellátott, amely 100 %-osan megakadályozza a kifolyást a kések gyors kivétele és az egyszerű tisztítás érdekében. Az ergonomikus nyomógomb és a pulzáló funkcióval ellátott két sebesség segítségével könnyen beállíthatja a turmixolás intenzitását. Mindez egy nagy teljesítményű praktikus dizájn belsejében van elhelyezve, amelyhez nagyméretű mixelőedény és egy integrált mérőpohár tartozik a biztonságos és pontos adagolás érdekében. És mivel a Tefal a Groupe SEB cégcsoportnak a tagja, amely a turmixgépek szakértője, biztos lehet benne, hogy jól választott.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Smart Lock rendszer  

  A kivehető pengék Smart Lock rendszerrel felszereltek, amely 100 %-osan véd a kifolyástól és biztosítja a készülék praktikus felnyitását, valamint gyors és könnyű tisztítását.

 • Személyre szabható turmixolás

  Ergonomikus nyomógomb 2 sebességgel és pulzáló funkcióval a tökéletes eredmények érdekében. A Blendeo+ készüléken könnyen beállíthatja a kívánt konzisztencia eléréséhez szükséges, vagy az alapanyagok keménységének megfelelő turmixolási sebességet.

 • Jégaprítás

  Törje szét a jégkockákat egy percnél rövidebb idő alatt a jégaprító technológiának köszönhetően. Elegendő, ha használja a pulzáló funkciót és máris élvezheti a finom jeges italokat!

 • Nagy teljesítmény

  Nagy teljesítményű 450W-os kompakt turmixgép 4 késsel a tökéletes és gyors turmixolásért, melyet követően nem maradnak feldolgozatlan ételdarabkák

 • A nagy űrtartalmú edény ideális az egész család számára

  A 1,5 l-es edény, amelyben a turmixoláshoz 1,25 l hely áll rendelkezésre, mérőpoharat is tartalmaz az összetevők pontos, biztonságos és egyszerű adagolásához

 • Duraforce

  A DURAFORCE öt erős pontra épül a tartós turmixolás érdekében (szakmai tapasztalat a turmixgépek terén, jégaprítási technológia, léghűtéses rendszer, tartós Zelkrom kések, 10 év javíthatóság)

 • Zelkrom vágókések

  Rendkívül tartós kések

 • Léghűtés

  Az innovatív léghűtéses rendszer optimális motor élettartamot biztosít a légáramlásnak köszönhetően. Lehetővé teszi a folyamatos turmixolást, akár 3 percen keresztül.

 • Szakmai tapasztalat a turmixgépekkel

  A Tefal a Groupe SEB csoportnak, a turmixgépek szakértőjének a tagja, amelyeket 60 millió fogyasztó használ.* *A Tefal és a Groube SEB márka további tagjai által gyártott termékek mennyisége, 2011 és 2019 között.

 • Mérőpohár 

  A mérőpohár pontosabb adagolást tesz lehetővé az adalékok biztonságos és egyszerű hozzáadásához.

 • Tapadókorongok

  A 2 tapadókorong a legnagyobb stabilitást biztosítják a kemény alapanyagok turmixolásához vagy a jégkockák aprításához

 • Javítható termék

  10 év szervizgarancia

Kiegészítõk
Receptek
Funkciók
Main features
Teljesítmény 450  W
Pengetechnológia Nem  
Kancsó teljes űrtartalma 1.5  L
Kancsó anyaga Műanyag  
Other features
Dagasztólapátok száma 4  
Eltávolítható lapátok    
Színek FEHÉR  
Kancsó hasznos űrtartalma 1.25  L
Sebességfokozatok 2  
Programok 2 SPEED PULSE  
Jégaprító funkció    
Tapadó talp a stabilitásért    
Adagolópohár    
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek JAR REMOVABLE BLADES  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
A motor felpörgetésével tört jeget és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a szilárd hozzávalókat adagolja a kiöntőbe, a folyékony hozzávalók előtt, anélkül, hogy túllépné a kancsón feltüntetett MAX határértéket.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Valószínűleg túl sok az étel mennyisége, vagy néhány darab túl nagy vagy túl kemény. Csökkentheti a hozzávalók méretét vagy mennyiségét, vagy adhat hozzá egy kis folyadékot.

A turmixgépet mindig a ráhelyezett fedéllel vagy védőburkolattal használja, ahogyan az a használati utasításban szerepel.
Soha ne nyúljon a turmixedénybe, amikor az rögzítve van a motoros egységen. Ha le kell nyomnia az ételt, használjon megfelelő eszközt, például spatulát.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil.
Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét.
Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.