TEFAL TURBOMIX HB121838

TURBOMIX HB121838 Finom receptek egyetlen érintéssel!

A Tefal Turbomix botmixer úgy lett megtervezve, hogy a mixelésnél teljesítse az összes igényét. 350 W teljesítménnyel a kiváló eredményekért, erőlködésmentesen. Ez a botmixer egyszerűen használható: különböző alapanyagokat mixelhet vele egy sebességgel, egyetlen gomb megnyomásával. A tartós ZELKROM pengéknek köszönhetően hosszantartó teljesítményt biztosít.

Cikkszám: HB121838

Tefal Turbomix: könnyen használható botmixer

A Turbomix botmixer úgy lett megtervezve, hogy megkönnyítse a finom ételek mindennapi elkészítését és gyors eredményeket érhessen el teljes könnyedséggel. Ez a botmixer egy sebességgel működik és a kezelése már könnyebb nem is lehet. A készülék nyomógombjának puszta megnyomásával optimális eredményeket érhet el a különböző ételek és alapanyagok elkészítésében. A 350 W teljesítmény gyorsítja és megkönnyíti a mixelést, a ZELKROM pengék pedig maximális tartósságot biztosítanak napi használat mellett. A teljesítmény a praktikus funkcióknak megfelelő - a levehető részek mosogatógépben könnyen elmoshatók, a barázdált felületű ergonomikus fogantyú pedig kényelmes használatot biztosít. Ez a tökéletes botmixer ezen felül az alapanyagok szétszóródása elleni védelemmel is felszerelt. A tiszta, rendetlenség nélküli mixelés megkönnyíti a mindennapi főzést.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Gyors turmixolási eredmények

  A 350 W-os teljesítmény és a két erős penge gyors eredményeket biztosít a kedvenc receptjei elkészítésénél. Optimális turmixolást eredményez az alapanyagok széles skálájának feldolgozásánál.

 • Kényelmes vezérlés egy gombbal

  A könnyebb használatot eredményező egyetlen, univerzális sebesség gondtalan turmixolást biztosít az indítógomb puszta megnyomásával.

 • Egyszerű tisztítás

  Mosogatógépben elmosható levehető részek az erőlködésmentes tisztításért, amely kényelmes használatot biztosít minden nap.

 • Tartós ZELKROM pengék

  A sokáig éles, kiváló ZELKROM pengék hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

 • Ergonomikus dizájn

  A barázdált felületű ergonomikus fogantyú kényelmes használatot biztosít.

 • Okos funkciók

  Az alapanyagok szétszórása elleni védelem biztosítja, hogy a konyhája tiszta maradjon, a legnagyobb kényelem érdekében.

Kiegészítõk
Funkciók
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Mérőpohár kapacitása (ml) 800.0  ml
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.