TEFAL Quickchef

Quickchef

With the Quickchef handblender by Tefal, enjoy optimum power with none of the effort. Its exclusive Powelix Technology combined with a powerful 1000 W motor ensures high-performance blending and incredibly smooth results on even the hardest ingredients - time after time. Easily prepare a range of dishes and stay in total control with 20 non-stop adjustable speeds and an intuitive, easy-to-use dial. Plus, an anti-splash guard and non-slip handle provide total comfort of use, along with dishwasher-safe parts for easy clean-up.

Cikkszám: HB65KD38

Quickchef handblender: Powerful blending in the palm of your hand

*compared to our own classic 2 blades technology

Nélkülözhetetlen eszközök
  • With Powelix Blade Technology, benefit from incredible smoothness, creamy texture and effortless blending on even the hardest ingredients! Enjoy outstanding performance up to 30% faster* for perfect results right at your fingertips.

     

Funkciók
Pulzáló funkció    
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Mosogatógépben mosható    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.