TEFAL OPTICHEF HB643138

OPTICHEF HB643138 Optimális áramlás, optimális teljesítmény

A Tefal Optichef rúdmixerben leginkább a megfelelő keverést és a magas teljesítményt fogja értékelni. Az egyedülállóan tervezett fej és kések gondoskodnak a tökéletes és egyszerű mixelésről, míg a fröccsenést gátló praktikus védelem a főzés komfortját növeli. Készítse el az ételek széles választékát a 800 W motornak köszönhetően, és maradjon a helyzet ura a 20 gyorsasági fokozattal, melyeket a mixer megállítása nélkül is szabályozhat. A komfortot továbbá egy 800 ml űrtartalmú kimérő edény, egy bárd egészíti ki 500 ml űrtartalmú edénnyel a legkülönbözőbb hozzávalók egyszerű szeleteléséhez, valamint egy spirál az egyszerű habveréshez.

Cikkszám: HB643138

Optichef rúdmixer: Optimális áramlás, optimális teljesítmény

A Tefal márka Optichef rúdmixerében értékelni fogja az optimális áramlást és optimális teljesítményt. A fej és a kés alakja biztosítja a könnyed mixelést az ételek széles választékának elkészítésénél, és a szétfröccsenést gátló praktikus védelemnek köszönhetően nem várt komfortot tapasztalhat a főzés során. A nagy teljesítményű 800 W motornak és a 20 gyorsasági fokozatnak köszönhetően a helyzet ura maradhat, melyeket az intuitív választógombbal a mixer megállítása nélkül is szabályozhat. A további praktikus elemek közé tartozik a csúszásgátló kivitelezésű markolat és a könnyen tisztítható tartozékok, melyeket mosogatógépbe is tehet. A komfortot továbbá egy 800 ml űrtartalmú kimérő edény, egy bárd egészíti ki 500 ml űrtartalmú edénnyel a legkülönbözőbb hozzávalók egyszerű szeleteléséhez, valamint egy spirál az egyszerű habveréshez.

*compared to our own classic 2 blades technology

Nélkülözhetetlen eszközök
 • POWELIX TECHNOLÓGIA

  A Powelix technológiának köszönhetően, amely egyesíti a rendkívül éles, továbbfejlesztett geometriájú pengéket és az optimalizált vágási szöget, tökéletes vágási eredményeket érhet el az összes kedvenc receptje elkészítésénél, amelyek akár 30 %-al gyorsabban elkészíthetők.*. *A Tefal LM310-es mixerhez képest

 • Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motor

  800 W teljesítményű motor a megerőltetés nélküli mixelésért és maximális teljesítményért

 • Intuitív sebességválasztó

  Az egyszerűen használható sebességválasztó lehetővé teszi a sebesség beállítását a keverőgép leállítása nélkül. Intuitív, és változtatható.

 • Kifröccsenés elleni védelem

  Megadja a főzéshez szükséges kényelmet.

 • Csúszásgátló fogantyú puhított felülettel

  A jobb irányításért vizes kézzel is

 • 800 ml űrtartalmú mérőedény (teljes kapacitás)

 • 500 ml-es (teljes űrtartalom) aprító

 • Habverő feltét

 • OPTIMÁLIS ÖRVÉNYLÉS

  Modern vonalú pengék a homogén állag eléréséhez

 • OPTIMÁLIS ÉLETTARTAM

  Optimális vágási szög, amelynek köszönhetően a tartósság és a teljesítmény legjobb aránya érhető el.

 • OPTIMÁLIS VÁGÁSI TELJESÍTMÉNY

  Extrém éles pengék a hihetetlenül finom turmixolási eredményekért

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 800  W
Pulzáló funkció    
Turbó funkció    
Sebességfokozatok 20  
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Mérőpohár kapacitása (ml) 800  ml
Aprító    
Aprítókapacitás 500  ml
Habverő fej    
Puha markolat    
Mosogatógépben mosható    
Színek Fehér  
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.