TEFAL OPTICHEF HB641838

OPTICHEF HB641838 Optimális áramlás, optimális teljesítmény

A Tefal Optichef botmixerrel kiélvezheti a kiváló mixelést és teljesítményt. A keverőfej és a kések speciális formája a tökéletes, megerőltetés nélküli mixelés garanciái, míg a kifröccsenés elleni praktikus védelem maximális kényelmet kínál főzés közben. A 800 W teljesítményű motornak köszönhetően a legkülönbözőbb ételeket készítheti el, a 10 állítható sebességgel a folyamatos keverésért pedig mindent az irányítása alatt tarthat. Mindezt a nagyobb kényelem érdekében egy 800 ml űrtartalmú kimérő edény és egy kés egészíti ki 500 ml űrtartalmú edénnyel a legkülönbözőbb hozzávalók egyszerű szeleteléséhez.

Cikkszám: HB641838

Tefal Optichef botmixer: Optimális áramlás, optimális teljesítmény

Élvezze ki az optimális áramlást és optimális teljesítményt a Tefal Optichef botmixerrel. A keverőfej és a kések formája a megerőltetés nélküli mixelés garanciája a legkülönbözőbb ételek tökéletes elkészítéséhez, míg a kifröccsenés elleni praktikus védelem kényelmet kínál főzés közben. A nagy teljesítményű 800 W motor teljes irányítást kínál, a 10 választható sebességet pedig a mixer kikapcsolása nélkül állíthatja egy intuitív és könnyen kezelhető választógombbal. Egy másik praktikus funkció a csúszásgátló fogantyú és egyszerű tisztítás a mosogatógépben mosható alkatrészeknek köszönhetően. Mindezt a nagyobb kényelem érdekében egy 800 ml űrtartalmú kimérő edény és egy bárd egészíti ki 500 ml űrtartalmú edénnyel a legkülönbözőbb hozzávalók egyszerű szeleteléséhez.

*compared to our own classic 2 blades technology

Nélkülözhetetlen eszközök
 • POWELIX TECHNOLÓGIA

  A Powelix technológiának köszönhetően, amely egyesíti a rendkívül éles, továbbfejlesztett geometriájú pengéket és az optimalizált vágási szöget, tökéletes vágási eredményeket érhet el az összes kedvenc receptje elkészítésénél, amelyek akár 30 %-al gyorsabban elkészíthetők.*. *A Tefal LM310-es mixerhez képest

 • Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motor

  800W teljesítményű motor a megerőltetés nélküli mixelésért és maximális teljesítményért

 • Intuitív sebességválasztó

  Az egyszerűen használható sebességválasztó lehetővé teszi a sebesség beállítását a keverőgép leállítása nélkül. Intuitív, és változtatható.

 • Kifröccsenés elleni védelem

  Megadja a főzéshez szükséges kényelmet.

 • Csúszásgátló fogantyú puhított felülettel

  A jobb irányításért vizes kézzel is

 • 800 ml űrtartalmú mérőedény (teljes kapacitás)

 • 500 ml-es (teljes űrtartalom) aprító

 • Csúszásgátló fogantyú puhított felülettel

  Ergonomikus formaterv a jobb irányításért vizes kézzel is.

 • OPTIMÁLIS ÖRVÉNYLÉS

  Modern vonalú pengék a homogén állag eléréséhez

 • OPTIMÁLIS ÉLETTARTAM

  Optimális vágási szög, amelynek köszönhetően a tartósság és a teljesítmény legjobb aránya érhető el

 • OPTIMÁLIS VÁGÁSI TELJESÍTMÉNY

  Extrém éles pengék a hihetetlenül finom turmixolási eredményekért

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 800  W
Pulzáló funkció    
Turbó funkció    
Sebességfokozatok 10  
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Mérőpohár kapacitása (ml) 800  ml
Aprító    
Aprítókapacitás 500  ml
Puha markolat    
Mosogatógépben mosható    
Színek BLACK / DARK GREY  
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.