TEFAL INFINY FORCE V2 3v1 HB943838

INFINY FORCE V2 3v1 HB943838 Végtelen lehetőség az Ön kezében!
A Powelix Life technológiával felszerelt Tefal InfinyForce botmixer rendkívül pontos, a titán felülettel bevont, nagyteljesítményű késeivel pedig tökéletes eredményeket nyújt és kifejezetten tartós. A nagy pontosságú, több sebesség beállítását lehetővé tevő start gomb segítségével könnyen kezelheti a készüléket, így bármilyen konzisztenciát vagy eredményt elérhet. Az 1000 W-os teljesítmény gyors turmixolási eredményeket biztosít, még a legkeményebb alapanyagok alkalmazása esetén is, ami minden igénynek megfelelő.

Cikkszám: HB943838

InfinyForce botmixer: Rendkívül pontos

A Tefal InfinyForce botmixer pontos és könnyű turmixolást biztosít, hosszú élettartam és azonnali teljesítmény mellett. Használatával megerőltetés nélkül elkészítheti az új recepteket - a finom házi leveseket, püréket, szalszát, pesztót és egyéb finom ételeit. Ez a botmixer exkluzív, kivételesen hosszú élettartamot biztosító Powelix Life vágókéssel van felszerelve. A botmixer kétszer hosszabb élettartamú és 30 %-al gyorsabb turmixolást biztosít. A maximális pontosság csupán egy kéznyújtásnyira van a könnyen elérhető, több fokozatú indítógombnak köszönhetően, amellyel bármilyen finomságúra turmixolhatja az összetevőket. Az 1000 W-os teljesítmény azonnali, optimális turmixolást biztosít, még a legkeményebb alapanyagok használata mellett is. Fedezze fel a számos funkcióval felszerelt tökéletes botmixert: az alapanyagok szétszóródása elleni védelemnek köszönhetően a konyha mindig tiszta marad és a levehető részek mosogatógépben moshatóak. Továbbá 800 ml-es mérőedényt, aprítót 500 ml-es edénnyel, keverőlapátokat és szószok készítéséhez használható toldóelemeket tartalmaz.

*compared to our own classic 2 blades technology

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Nagy teljesítményű, tartós kések

  Fedezze fel az exkluzív, páratlanul hosszú élettartamú Powelix Life késeinket. A botmixer kétszer hosszabb élettartamú és 30 %-al gyorsabb turmixolást biztosít.

 • 1000 W teljesítmény

  Az 1000 W-os teljesítmény gyors eredményeket biztosít a kedvenc receptjei elkészítésénél. Optimális turmixolást eredményez az alapanyagok széles skálájának feldolgozásánál.

 • EGYSZERŰ KEZELÉS

  A több sebesség beállítására alkalmas indítógombbal teljes mértékben ellenőrzése alatt tarthatja a turmixolást, a variálható kezelőelemek segítségével bármely konzisztenciát vagy eredményt elérhet, a továbbfejlesztett ergonómiának köszönhetően pedig ennek a botmixernek a használata könnyebb már nem is lehet.

 • Nincs többé rendetlenség, sem fröccsenés

  Az alapanyagok szétszórása elleni védelem biztosítja, hogy a konyhája tiszta maradjon, a legnagyobb kényelem érdekében.

 • Egyszerű tisztítás

  Mosogatógépben elmosható levehető részek az erőlködésmentes tisztításért, amely kényelmes használatot biztosít minden nap.

 • Mérőedény

  A 800 ml-es mérőedény kiváló a házi levesek, pürék és pesztók készítésénél és ideális kapacitást kínál minden alkalomhoz.

 • Aprító

  Fedezze fel a hibátlan szeletelést, amely ideális zöldség-, szalsza-, fűszernövények és egyéb összetevők darabolásához.

 • Habaró

  MINDEN, AMIRE szüksége van a habveréshez, csupán egy karnyújtásnyira van Öntől, a tökéletes omlettek, habcsókok, tojásfehérje hab, stb. készítéséhez.

 • default

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.