TEFAL Botmixer Tefal Infiny Force Pro 5az1-ben HB95LD38 Rozsdamentes/Fekete

Botmixer Tefal Infiny Force Pro 5az1-ben HB95LD38 Rozsdamentes/Fekete Egyszerűbb. Gyorsabb. Tartósabb.
Kivételesen nagy teljesítmény és kiváló pontosság - ezt nyújtja a Tefal InfinyForce Pro botmixer. A Powelix Life technológia a titán felülettel bevont, nagyteljesítményű késeivel tökéletes eredményeket biztosít és a kések rendkívül tartósak. A nagy pontosságú, több sebesség beállítását lehetővé tevő start gomb segítségével tökéletesen kezelheti a készüléket, így bármilyen konzisztenciát vagy eredményt elérhet. Az 1200 W-os nagy teljesítmény gyors eredményeket biztosít, még a legkeményebb alapanyagok esetén is. A botmixer csomagolásának részét képezik a sokoldalúan felhasználható tartozékok, amely szabadjára engedi a fantáziáját az ételek elkészítésénél.

Cikkszám: HB95LD38

InfinyForce Pro botmixer: Rendkívül pontos

A Tefal InfinyForce Pro tökéletesen pontos eredményeket biztosít, továbbá hosszú élettartamot és azonnali megoldásokat kínál. Megerőltetés nélkül elkészítheti vele az új recepteket - a finom házi leveseket, püréket, szalszát, pesztót és egyéb finom ételeit. Ez a botmixer exkluzív, kivételesen hosszú élettartamot biztosító Powelix Life vágókéssel van felszerelve. A botmixer kétszer hosszabb élettartamú és 30 %-al gyorsabb turmixolást biztosít. A maximális pontosság csupán egy kéznyújtásnyira van a könnyen elérhető, több fokozatú indítógombnak köszönhetően, amellyel bármilyen finomságúra turmixolhatja az összetevőket. Az impozáns 1200 W-os teljesítmény azonnali, optimális turmixolást biztosít, még a legkeményebb alapanyagok használata mellett is. Fedezze fel a az alapanyagok szétszóródása elleni védelemmel - amelynek köszönhetően a konyhája mindig tiszta marad - a mosogatógépben mosható részekkel, a 800 ml-es mérőedénnyel és sokoldalúan használható toldóelemekkel felszerelt tökéletes botmixert, amely szabadjára engedi a fantáziáját az ételek elkészítésénél.

*compared to our own classic 2 blades technology

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Nagy teljesítményű, tartós kések

  Fedezze fel az exkluzív, páratlanul hosszú élettartamú Powelix Life késeinket. A botmixer kétszer hosszabb élettartamú és 30 %-al gyorsabb turmixolást biztosít.

 • 1200W teljesítmény

  Csúcsteljesítmény, csupán egy karnyújtásnyira - 1200 W teljesítmény az azonnali eredményekért a kedvenc receptjei elkészítésénél és az alapanyagok előkészítésénél, a mindennapi optimális turmixoláshoz.

 • EGYSZERŰ KEZELÉS

  A több sebesség beállítására alkalmas indítógombbal teljes mértékben ellenőrzése alatt tarthatja a turmixolást, a variálható kezelőelemek segítségével bármely konzisztenciát vagy eredményt elérhet, a továbbfejlesztett ergonómiának köszönhetően pedig ennek a botmixernek a használata könnyebb már nem is lehet.

 • Mérőedény

  A 800 ml-es mérőedény kiváló a házi levesek, pürék és pesztók készítésénél és ideális kapacitást kínál minden alkalomhoz.

 • default

  Aprító

  Fedezze fel a hibátlan szeletelést, amely ideális zöldség-, szalsza-, fűszernövények és egyéb összetevők darabolásához.

 • default

  Habaró

  MINDEN, AMIRE szüksége van a habveréshez, csupán egy karnyújtásnyira van Öntől, a tökéletes omlettek, habcsókok, tojásfehérje hab, stb. készítéséhez.

 • Toldóelem püré készítéséhez

  Toldóelem a tökéletes püré készítéséhez

 • Öt funkcióval felszerelt botmixer

  Engedjen szabad utat a fantáziájának a többfunkciós botmixer segítségével, amely ötféle módot kínál konyhaművészeti ismereteinek a bővítésére.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Funkciók
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Aprító    
Habverő fej    
Pürésítő mixerfej    
Puha markolat    
Mosogatógépben mosható    
Blade technology 4 Powelix life blades = 30% faster & 2 times longer  
Food Pro    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.