TEFAL EASYCHEF 3V1 HB453138

EASYCHEF 3V1 HB453138 Receptek minden napra, karnyújtásnyira

A Tefal Easychef botmixer tökéletes eredményt biztosít a receptek széles skálájának elkészítésénél és olyan praktikus funkciókkal felszerelt, amelyek nagymértékben megkönnyítik a mindennapi főzést.A 450 W teljesítmény gyors és hatékony feladatvégzést biztosít. A finom és egyenletes vágást biztosító kiváló minőségű pengék és a két fokozatban állítható sebesség minden igénynek megfelelnek a főzésnél.

Cikkszám: HB453138

Easychef botmixer

Kiváló eredmények egyszerűen

A Tefal Easychef botmixer amelynek a funkcióit speciálisan a mindennapi főzés megkönnyítésére tervezték, végtelen lehetőségeket kínál, csupán egy karnyújtásnyira. Tegye változatosabbá ételeit finom szószokkal, mártásokkal, desszertekkel és egyéb más finomságokkal. A hatékony működéshez 450 W-os teljesítménnyel ellátott, és a tökéletes smoothie készítése érdekében rendkívül erős pengékkel felszerelt. A kézi mixer használata ennél könnyebb már nem is lehetne. Az egy nyomógombos sebességműködtetővel és a TURBO kapcsolóval maximális teljesítmény érhető el, amellyel még a legkeményebb alapanyagok is feldolgozhatók. A levehető részek mosogatógépben moshatók, így a tisztítás teljesen zökkenőmentes. A pengék védőborítása véd a fröcsögéstől és a csúszásmentes felületű ergonomikus fogantyú komfortos kezelést és könnyű használatot biztosít. Mindezt a maximális sokoldalúságot és hatékonyságot biztosító három darab kiegészítővel, amelyek tökéletes és erős turmixolást eredményeznek.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Hatékony eredmények

  Ez a gyors és hatékony keverést biztosító, 450 W-os teljesítményű botmixer ideális számos recept elkészítéséhez.

 • Egyszerű napi használat

  Ergonomikus fogantyú csúszásmentes felülettel a jó fogás és kezelés érdekében.

 • Tartós és erős kivitelezés

  Ez a botmixer rendkívül strapabíró. A két kiváló minőségű, erős szerkezetű ZEKROM penge rendkívül jó eredményt és hosszú ideig tartó kiváló teljesítményt biztosít.

 • Könnyen beállítható két sebesség

  A két sebesség - beleértve a TURBO funkciót - a maximális sebesség eléréséhez, amellyel tökéletes eredmény érhető el minden alapanyag feldolgozásánál.

 • Könnyű tisztítás

  Levehető részek, melyek mosogatógépben gond nélkül elmoshatók.

 • Praktikus dizájn

  A pengék védőborítása véd a fröcsögésektől.

 • 500 ml-es edény aprításhoz

  Ideális hagyma, fűszernövények, stb. aprításához.

 • 800 ml-es mérőedény

  Nagy űrtartalmú mérőedény, amelyet az összes receptnél használhat a turmixolásnál.

 • Tartozékok habveréshez

  Ideális tejszínhab, tojás, stb. felveréséhez.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 450  W
Turbó funkció    
Sebességfokozatok 2  
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Mérőpohár kapacitása (ml) 800  ml
Aprító    
Aprítókapacitás 500  ml
Habverő fej    
Mosogatógépben mosható    
Színek Fehér  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.