TEFAL DAILYMIX HB533138

DAILYMIX HB533138 Hatékony és praktikus botmixer a Tefaltól, mindennapi használatra

A Tefal Dailymix botmixer jellemzői közé tartozik a megbízható teljesítmény és a könnyű kezelés. A csúcsminőségű pengék és a 600 W-os teljesítmény megbízható működést és kiváló tartósságot biztosítanak a készüléknek. Az intuitív és ergonomikus indítógomb, valamint az egyetlen sebességfokozat biztosítja a turmixolás teljes felügyeletét és megkönnyíti bármilyen konzisztencia elérését a kedvenc alapanyagainak feldolgozásánál és a receptek elkészítésénél.

Cikkszám: HB533138

Tefal Dailymix botmixer: Könnyű turmixolás

A Tefal Dailymix botmixer tökéletes teljesítményt biztosít és a mindennapi használathoz számos praktikus funkcióval ellátott. Megerőltetés nélkül elkészítheti vele az új recepteket - a finom házi leveseket, püréket, salsat, pestot és egyéb finom ételeket. Az intuitív, könnyen használható indítógombbal és egyetlen sebességfokozattal felszerelt készülékkel bármely konzisztenciájú ételét könnyen elkészítheti, a 600 W-os motorral pedig pillanatok alatt optimális eredményt érhet el. Fedezze fel az alapanyagok szétszóródása elleni védelemmel felszerelt tökéletes botmixert - amelynek köszönhetően a konyhája mindig tiszta marad - a mosogatógépben elmosható részekkel, a 800 ml-es mérőedénnyel és sokoldalúan használható toldóelemekkel, amely szabadjára engedi a fantáziáját az ételek elkészítésénél.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tökéletes turmixolási eredmények

  Ez a 600 W-os, nagyteljesítményű botmixer gyors eredményekre képes és kiválóan alkalmas számos különböző recept elkészítéséhez.

 • 600W teljesítmény

  Megbízható teljesítmény, csupán egy karnyújtásnyira - 600W teljesítmény az optimális turmixolás és azonnali eredmények érdekében az összes kedvenc receptje elkészítésénél és az alapanyagok előkészítésénél.

 • Habaró

  Minden, amire szüksége van a habveréshez, csupán egy karnyújtásnyira van Öntől, tökéletes omlettek, habcsókok, tojásfehérje hab, stb. készítése érdekében.

 • Aprító

  Fedezze fel a hibátlan szeletelést, amely ideális zöldség-, salsa-, fűszernövények, fűszerek és egyéb összetevők darabolásához.

 • Mérőedény

  A 800 ml-es mérőedény kiváló a házi levesek, pürék és pestok készítésénél és ideális kapacitást biztosít minden alkalomra.

 • A rendetlenség kialakulásának megakadályozására létrehozott dizájn

  Tartsa tökéletes tisztaságban a konyháját az alapanyagok szétszóródása elleni védelemnek köszönhetően a tisztább és kellemesebb turmixolás érdekében, amely elejét veszi a rendetlenségnek.

 • Ergonómikus fogantyú.

  Fedezze fel a kényelmes turmixolást a könnyű fogást biztosító, ergonomikus markolatnak és a könnyen hozzáférhető kezelőgombnak köszönhetően

 • EGYSZERŰ KEZELÉS:

  Intuitív indítógomb egyetlen sebességgel és rendkívül könnyű használattal. Egyetlen sebességfokozat, amely minden igényét kielégíti a turmixolásnál.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 600  W
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Aprító    
Habverő fej    
Mosogatógépben mosható    
Színek Fehér  
Secondary colour(s) Coal  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe White  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.