TEFAL Botmixer Tefal Eco Respect HB46E838 Fekete

Botmixer Tefal Eco Respect HB46E838 Fekete Környezetbarátabb a mindennapi élvezetes főzés érdekében!

Az Eco Respect turmixgépcsalád az első olyan környezetbarát kialakítású, élelmiszer előállításra szolgáló termékeket kínálja, amelyek célja a környezetre gyakorolt negatív hatások mérséklése. Ez a termék 51 %-ban újrahasznosított műanyagot tartalmazó anyagból készült (a termék összsúlyának 23 %-át műanyagok adják) franciaországi gyártóüzemünkben. A termék csomagolóanyaga szintén környezetbarát anyagokból készült (a részleteket lásd az alábbiakban). Ez a botmixer BPA-t nem tartalmaz, 95 %-ban újrahasznosítható és 10 év szervizgaranciát nyújtunk hozzá. A kiváló minőségű Powelix pengék a 600 W-os motorral együtt lehetővé teszik a kívánt konzisztenciájú eredmény elérését a kedvenc hozzávalói és receptjei tökéletesre keverése során.

Cikkszám: HB46E838

Botmixer környezetbarát dizájnnal a negatív környezeti hatások mérséklése érdekében

Ízlelje meg a finom házi leveseket, pürét, szalszát, pesztót és egyéb finomságokat az Eco Respect merülő mixernek köszönhetően! Ez a környezetbarát kialakítású botmixer tökéletes teljesítményt nyújt, és számos praktikus funkciót kínál, amelyekre minden nap számíthat. A csúcsminőségű Powelix pengék hosszú élettartamot és 30%-kal gyorsabb keverési eredményeket biztosítanak. A botmixer az intuitív, könnyen használható indítógombbal és két sebességfokozattal bármely konzisztencia vagy összetétel elkészítésére alkalmas, ugyanakkor a 600 W-os, nagy teljesítményű motor egy pillanat alatt optimális keverést biztosít. Fedezze fel a az alapanyagok szétszóródása elleni védelemmel - amelynek köszönhetően a konyhája mindig tiszta marad - az edénymosogatóban elmosható részekkel, a 800 ml-es mérőedénnyel és sokoldalúan használható toldóelemekkel felszerelt tökéletes botmixert, amellyel szabadjára engedi a fantáziáját az ételek elkészítésénél. A főzés tökéletesítése, soha nem látott könnyedséggel!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • BOTMIXER, KÖRNYEZETBARÁT DIZÁJNNAL

  51 %-ban újrahasznosított műanyagból készült, műanyag: a termék teljes súlyának 23 %-a, környezetbarát csomagolóanyag: újrahasznosított, 90 %-ban újrahasznosított szálak, víz bázisú tinta, 0 műanyag, 95%-ban újrahasznosítható termék, a terméket ártalmatlanításakor vigye az előírt újrahasznosító létesítménybe.

 • OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

  Nagy teljesítményű, 600 W-os motor az optimális turmixolás és azonnali eredmények érdekében, az összes kedvenc receptjei elkészítésénél és az alapanyagok előkészítésénél

 • KÖNNYŰ KEZELÉS

  A merülőmixer rendkívül könnyen kezelhető, intuitív indítógombbal és két sebességgel rendelkezik annak érdekében, hogy minden turmixolási igényt kielégítsen.

 • ERGONOMIKUS FOGANTYÚ

  Élvezze a kényelmes turmixolást a könnyű fogást biztosító, ergonomikus markolatnak és a könnyen hozzáférhető kezelőgombnak köszönhetően.

 • FRANCIAORSZÁGBAN GYÁRTVA

  A franciaországi, Lourdes-i üzemünkben gyártva

 • AZ ALAPANYAGOK SZÉTSZÓRÁSA ELLENI VÉDELEM

  Tartsa tökéletes tisztaságban a konyháját az alapanyagok szétszóródása elleni védelemnek köszönhetően a tisztább és kellemesebb főzés érdekében, amely elejét veszi a rendetlenségnek.

 • MÉRŐEDÉNY

  A 800 ml-es mérőedény kiváló a házi levesek, pürék, pesztók és egyéb receptek elkészítésénél és ideális kapacitást biztosít minden alkalomhoz.

 • 15 év szervizgarancia

  • Könnyen szervizelhető kialakítás •  Olcsón és gyorsan leszállított alkatrészek több mint 15 évig •   6200 felhatalmazott szervizpartner világszerte

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 600  W
Sebességfokozatok 2  
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Mérőpohár kapacitása (ml) 800  ml
Aprítókapacitás /  ml
Tárolás /  
Mosogatógépben mosható    
Színek Fekete  
A csomag részét képező további kiegészítők /  
Secondary colour(s) /  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe FEKETE  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.