TEFAL MOULINETTE COMPACT MB300138

MOULINETTE COMPACT MB300138 Őrlésre, aprításra és mixelésre!

A Moulinette Compact egy hatékony és mini dizájnú aprító! Az éles pengéivel a Moulinette Compact tud vagdalni, aprítani és mindenféle alapanyagot összekeverni. Gyengéd nyomás a tetején az egyszerű és gyors eredmények elérése érdekében. A kiszerelhető tartozékoknak köszönhetően a mini aprítót könnyű tisztítani és tárolni, mert ultrakompakt méretű.

Cikkszám: MB300138

A Moulinette Compact egy kényelmes mini aprítógép, amely az összetevők keverésére, vagdalására és aprítására alkalmas.

Ez a két éles pengéből készülő mini aprító egy 270W-os motorral rendelkezik az optimális vágási eredmények elérése érdekében. A Moulinette compact könnyen kezelhető az egyszerű nyomásrendszerének köszönhetően, és könnyen tisztítható, mivel mosogatógépben mosható és eltávolítható pengékkel rendelkezik. Ultrakompakt, ezért könnyű tárolni, mivel az összes tartozék belefér a tálba, és egy konnektorzsinór tárolóval rendelkezik. A Moulinette compact Franciaországban készül
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Moulinette compact: A különböző alapanyagok összekeverésére.

  A főtt hústól, fokhagymától, hagymától kezdve egészen a fűszernövényekig, szószokig és gyümölcspürékig.

 • „3 az 1-ben“ funkció

  Szeletel, aprít és a különböző hozzávalókat még össze is keveri.

 • Egyszerű nyomásrendszer

  Könnyen kezelhető az egyszerű nyomásrendszernek köszönhetően.

 • Védőfedő

  A szivárgások elkerülése érdekében a félig folyékony ételek készítésekor.

 • Konnektorzsinór tároló

  Könnyen tárolható.

 • Térfogat

  Legfeljebb 200 g vagy 250 ml, az alapanyag típusától függően.

 • 270 W-os motor

  Erőteljes motor a legjobb eredmény érdekében

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 270  
Sebességfokozatok 1  
Dagasztólapátok száma 1  
Pengék típusa nemesacél  
Keverőtál anyaga Műanyag  
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható    
Színek Fehér  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Normális, hogy a készülék nem vág fel/nem szeletel fel/nem reszel le kis mennyiségű élelmiszert, hogy az ételbetoló ne érintkezzen a kúp/kazetta éles pengéivel.
Bizonyos élelmiszerek nem alkalmasak a vágásra/szeletelésre/reszelésre. Ellenőrizze, hogy az előkészítendő ételnek megfelelő kúpot/kazettát használja, és az élelmiszert jó helyzetben rakta be a betápláló csőbe a szeletelés/reszelés/vágás előtt. Emellett – a megfelelő eredmény elérése érdekében és az étel felgyülemlésének elkerülésére a tartóban (a vonatkozó információ a termék típusától függ) – mindenképpen hibátlan állagú és friss hozzávalókat használjon.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ha ételdarabok tapadnak a tál falára (sonka, hagyma stb.), kapcsolja ki a készüléket, húzza ki a tápkábelt a fali csatlakozóaljzatból, egy sültfordító lapát segítségével távolítsa el a darabkákat, majd keverje bele őket a tál tartalmába. Csatlakoztassa újra a készüléket, és pörgesse fel a motort kétszer vagy háromszor. SOHA ne nyúljon kézzel a tálba, az ujját soha ne vigye a penge közelébe.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.