TEFAL Elektromos aprító Tefal Eco Respect MQ80E838 Fekete

Elektromos aprító Tefal Eco Respect MQ80E838 Fekete Környezetbarát termék a mindennapi élvezetes főzés érdekében! 

Az Eco Respect turmixgépcsalád az első olyan környezetbarát kialakítású, élelmiszer előállításra szolgáló termékeket kínálja, amelyek célja a környezetre gyakorolt negatív hatások mérséklése. Ez az aprítógép 23%-ban újrahasznosított műanyagból készült (a termék összsúlyának 49%-át műanyagok adják) franciaországi gyártóüzemünkben, és a termék csomagolóanyaga szintén környezetbarát anyagokból készült (a részleteket lásd az alábbiakban). Ez az aprító BPA-t nem tartalmaz, 93%-ban újrahasznosítható és 15 év javíthatóság vonatkozik rá. A nagy teljesítményű, 500 W-os motornak és az rozsdamentes acél pengéknek köszönhetően az összetevőket könnyedén összeturmixolhatja, összeapríthatja, összedarálhatja és teljesen szabadjára engedheti kreativitását az egészséges receptek elkészítésekor.

Cikkszám: MQ80E838

Környezetbarát formaterv a negatív környezeti hatások mérséklése érdekében 

Ez a környezetbarát aprító a különböző összetevők elkészítését teszi lehetővé 66%-os energiamegtakarítással (a DPA1/DPA2 aprító modelljeinkhez képest - Wh-ban megadott energiafogyasztás receptenként). Egyaránt ideális mindennapi használatra és különleges alkalmakra, amelynek erős, 500 W-os motorja és 2 rozsdamentes acélból készült éles pengéje gyors és hatékony eredményt biztosít. A 3 az 1-ben funkciónak köszönhetően egyetlen gombnyomással őrölhet, apríthat és turmixolhat. A nagyméretű tartály lehetővé teszi a szilárd összetevők pontos kimérését akár 300 g-ig. A kiömlésbiztos tálat használhatja bármilyen, félig folyékony keverék elkészítéséhez, egészen 500 ml-ig. Az Eco Respect aprítót könnyű használni, összeszerelni és tisztítani.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • APRÍTÓGÉP KÖRNYEZETBARÁT DIZÁJNNAL

  23%-ban újrahasznosított műanyagból készült, a műanyag a termék súlyának 49%-át teszi ki
  Környezetbarát csomagolás: újrahasznosítható, 90 %-ban újrahasznosított szálak, víz bázisú tinta, 0 műanyag 
  93%-ban újrahasznosított termék, a készüléket lecserélésekor vigye a megfelelő újrahasznosító helyre.

 • KÖNNYŰ HASZNÁLAT

  3 az 1-ben funkció, az összetevők turmixolásához, aprításához és őrléséhez

 • ENERGIATAKARÉKOSSÁG

  Akár 66 %-os energiamegtakarítás (a DPA1/DPA2 modelljeinkhez képest - Wh-ban megadott energiafogyasztás receptenként)

 • TELJESÍTMÉNY

  Nagy teljesítményű, 500W-os motor 

 • GYORS ÉS TÖKÉLETES EREDMÉNYEK

  A két rozsdamentes acél pengének köszönhetően

 • FRANCIAORSZÁGBAN GYÁRTVA

  A franciaországi, Lourdes-i üzemünkben gyártva

 • VÍZÁLLÓ BIZTONSÁGI FEDÉL 

  Fröccsenő víz ellen védő fedél

 • TÁRHELY A TÁPKÁBEL ELHELYEZÉSÉHEZ

  Az aprító tápkábelének egyszerű elhelyezése

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 500  W
Sebességfokozatok 1  
Dagasztólapátok száma 2  
Pengék típusa KÖSZÖRÜLT ROZSDAMENTES ACÉL  
Keverőtál anyaga Műanyag  
Vezetéktárolás    
Mosogatógépben mosható    
Színek FEKETE  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Normális, hogy a készülék nem vág fel/nem szeletel fel/nem reszel le kis mennyiségű élelmiszert, hogy az ételbetoló ne érintkezzen a kúp/kazetta éles pengéivel.
Bizonyos élelmiszerek nem alkalmasak a vágásra/szeletelésre/reszelésre. Ellenőrizze, hogy az előkészítendő ételnek megfelelő kúpot/kazettát használja, és az élelmiszert jó helyzetben rakta be a betápláló csőbe a szeletelés/reszelés/vágás előtt. Emellett – a megfelelő eredmény elérése érdekében és az étel felgyülemlésének elkerülésére a tartóban (a vonatkozó információ a termék típusától függ) – mindenképpen hibátlan állagú és friss hozzávalókat használjon.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ha ételdarabok tapadnak a tál falára (sonka, hagyma stb.), kapcsolja ki a készüléket, húzza ki a tápkábelt a fali csatlakozóaljzatból, egy sültfordító lapát segítségével távolítsa el a darabkákat, majd keverje bele őket a tál tartalmába. Csatlakoztassa újra a készüléket, és pörgesse fel a motort kétszer vagy háromszor. SOHA ne nyúljon kézzel a tálba, az ujját soha ne vigye a penge közelébe.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.