TEFAL COFFEE GRINDER GT110838

COFFEE GRINDER GT110838 Tökéletes kávédarálás a fedél egyszerű lenyomásával!

A Tefal kávédarálóval megőrzi a kávé aromáját

Kezdje a reggelt a frissen őrölt kávé kiváló aromájával. Könnyedén készíthet gyengébb, erősebb, vagy kiegyensúlyozott ízű kávét a kívánságának megfelelően. Emellett a darálót használhatja fűszernövények vagy diófélék őrlésére is.

Cikkszám: GT110838

Tefal kávédaráló: Tökéletes kávédarálás a fedél egyszerű lenyomásával!

A Tefal kávédarálóval a hozzávalókat pár másodperc alatt tökéletes állagúra őrölheti. Akár kávéról, fűszerekről vagy hámozott gyümölcsökről van szó, a hozzávalókból egynemű őrleményt varázsolhat a kívánt állagban, megőrizve a természetes aromákat és ízeket. A kávédaráláshoz ideális Tefal pulzáló nyomógomb biztosítja, hogy személyre szabottan gyenge, erős, vagy kiegensúlyozott aromájú kávét készíthessen. Minőségi anyagokból és kivitelezéssel készített vonzó, modern formatervű kávédaráló nemesacél pengével és biztonsági zárórendszerrel ellátott darálóedénnyel.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kávé, fűszerek és hámozott gyümölcsök őrléséhez és aprításához

  Könnyen használható és másodpercek alatt ledarál minden hozzávalót – a modern formatervnek és a minőségi felületkezelésnek köszönhetően akár a konyhapulton is tárolhatja!

 • Biztonság

  Egyszerű edényfixálás a maximális biztonságért.

 • Egyszerűség

  A darálást a fedél nyomva tartásával végezheti, a kívánt állag eléréséig.

 • Kivitelezés

  A darálóedény és a penge nemesacélból készült, mely megőrzi a hozzávalók ízét.

 • Teljesítmény

  180 W

Kiegészítõk
 • Fedél SS-194286
  Fedél SS-194286

  Fedél SS-194286

  Ft 1 862
  Megfigyelt ár
  raktáron
 • Tál SS-192366
  Tál SS-192366

  Tál SS-192366

  Ft 4 258
  Megfigyelt ár
  raktáron
 • Tefal Reszelő javítási csomag
  Tefal Reszelő javítási csomag

  Árajánlat, meglepetések nélkül és 6 hónapos kiterjesztett garancia!

  Ft 8 990
  Megfigyelt ár
 • A termék már nem elérhető

 • A termék már nem elérhető

Funkciók
Teljesítmény 180  W
Sebességfokozatok 1-2-3 rendszer  
Dagasztólapátok száma 1  
Pengék típusa nemesacél  
Keverőtál kapacitása 0.050  kg
Keverőtál anyaga Nemesacél  
Színek Fekete  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A kávédaráló tisztán tartása életbevágó a legjobb íz elérése érdekében. A legtöbb kávébab olajat tartalmaz, amelynek aromája idővel felerősödhet és így megváltoztathatja a kávé ízét. Minden egyes használat után ürítse ki a darált kávé összegyűjtésére szolgáló tartályt.
A tisztítás előtt mindig húzza ki a kávédarálót a konnektorból. Soha ne érje nedvesség se a kávédarálót, se a tápkábelt, se a csatlakozót. A készülék tisztításához ne használjon se agresszív tisztítószert, se durva felületű dörzsit.
Győződjön meg arról, hogy a készülék csatlakoztatva van az elektromos hálózatba és a fedő megfelelően a helyén van.
Ha ezek rendben vannak és a készülék mégsem indul, vigye szakszervizbe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Azt javasoljuk, hogy a babkávét hűvös, száraz helyen tartsa. A legjobb egy átlátszatlan, légzáró tartály. A kávé legnagyobb ellensége az oxigén és a nedvesség. Darálás után gyorsan veszít a minőségéből: a nedvesség rontja az ízét és az aromáját, állottá és íztelenné válik. Az oxigén oxidálja a megőrölt kávét és még keserűbbé teszi az italt. Éppen ezért a babkávét csak közvetlenül a főzés előtt szabad megdarálni.
Ez attól függ, hogy milyen típusú kávéfőzőt használ. Az eszpresszó főzésére való kávé sokkal finomabbra van darálva, mint a szűrős kávéfőzőhöz használt kávé.
Ha a kávét közvetlenül a főzés előtt darálja meg, a lehető legtöbb aroma és íz marad meg benne.
A szemes kávé több hónapig eltartható. Ha megdarálták, a kávé gyorsan elveszi aromáját. Szobahőmérsékleten az őrölt kávé 7-10 napig tartható el. Javasoljuk, hogy tegye meg a következő intézkedéseket a megdarált kávé aromájának megőrzése érdekében: tartsa a megdarált kávét átlátszatlan, légmentesen záró tartályban, és tegye be a hűtőgépbe. Ilyen módon egy hónapig eltartható az őrölt kávé.
Amennyiben a kávédarálójához gyárilag beszerelt kés tartozik, darálhat vele fűszereket, dióféléket és egész magvakat. Ha a kávédaráló őrlőköves, kizárólag kávébabot őrölhet vele.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.