TEFAL Személymérleg Tefal Optiss Decor BC5122V1 muffinos

Személymérleg Tefal Optiss Decor BC5122V1 muffinos EGYSZERŰ SIKER A SÜTÉSBEN

Az Optiss üveg konyhai mérleg tökéletes társ minden főzéshez és sütéshez. Pontos mérést kínál, időt takarít meg, az ügyes TARA funkciónak köszönhetően pedig csökkenti az edényhasználatot és a takarítás szükségességét.

Cikkszám: BC5122V1

Konyhai segédeszköz a sikeres sütéshez

Az Optiss konyhai mérleg üvegplatformjával az összes recept elkészítése sikerre van ítélve. Tökéletesen főzésre és sütésre tervezve, ahol minden gramm létfontosságú a finom eredmények eléréséhez. Különösen praktikus funkciót foglal magában, mellyel átválthat a szilárd és folyékony alapanyagok mérése között, amivel megszűnik a mértékegységek átváltásának szüksége. A kényelmes használatot az ügyes TARA funkció teszi tökéletessé, mely biztosítja a sikeres mérést ugyanabban az edényben, amivel időt takarít meg és kevesebb lesz a mosatlan edény. Könnyen tárolható a karcsú formatervnek és a betolható akasztószemnek köszönhetően. 2 db LR03 AAA elemmel szállítjuk. Ne vesztegesse az időt és kezdje el azonnal! A d-test fogyasztói folyóirat által megerősített minőség.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • MAXIMÁLISAN KÉNYELMES HASZNÁLAT

  A robusztus platform keményített, karcálló üvegből nagyon könnyen tisztítható. Nagy méreteinek köszönhetően a platform jól alkalmazkodik bármilyen edénymérethez.

 • NAGY KAPACITÁS

  Tökéletesen alkalmazkodik minden recepthez, a sütiktől a palacsintáig.

 • GARANTÁLT EREDMÉNYEK

  Ideális sütéshez, ahol a grammokra pontos mérés a siker titka.

 • ÜGYES FUNKCIÓ

  Főzés vagy sütés közben időt takarít meg és csökkenti a használt edénymennyiséget és azok takarításának szükségességét: a TARA funkció biztosítja az összes hozzávaló sikeres mérését egyetlen edényben. Egyszerűen nullázza le a mérleget és folytassa a további összetevők hozzáadását.

 • TELJES KÉNYELEM

  Nem kell mérőedényt használnia: a váltó funkcióval egyszerűen mérhet szilárd (grammban) és folyékony (cl/dl) hozzávalókat is. Már nem hibázhat a mértékegységek átváltásakor.

 • HASZNÁLATRA KÉSZ ÁLLAPOT

  Az azonnali használat érdekében 2 db LR03 AAA elemmel szállítjuk.

 • EASY STORAGE

Funkciók
TÖMEG- ÉS TESTKONTROLL
Tömegmérés g / cl / dl  
INTELLIGENS FUNKCIÓK
Tárafunkció    
Folyadékmérés funkció    
EGYÉB JELLEMZŐK
Kapacitás 5  kg
Beosztás 1  g
Mérőfelület Edzett üveg  
Akkumulátor típusa AAA  
Elemek száma 2  
Kijelző/képernyő mérete 60 X 25  mm
Színek DECOR CUPCAKES D0013.V0  
Az elem tartozék.    
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Automatikus kikapcsolás    
Akasztófül    
Érzékeny billentyűzet    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A tára beállításához először:
• kapcsolja be a mérleget
• rakja a tálcára a tárolóedényt (a tárolóedény túlnyúlhat a tálcán)
• nyomja meg az ON/OFF gombot, és várja meg, hogy a kijelzőn a nulla érték jelenjen meg.
A mérleg automatikusan levonja a tárolóedény tömegét.
Törölje át a mérleget enyhén megnedvesített ruhával, és szárítsa meg teljesen. Ne merítse a berendezést víz alá. Ne használjon dörzsölő hatású termékeket. A bizonyos modellekhez tartozó tálat és fedelet:
• ne melegítse fel és ne rakja mikrohullámú sütőbe,
• a hosszú használat érdekében ajánlott, hogy csak kézzel mosogassa.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Mikrohullámú sütőhöz vagy mobiltelefonhoz hasonló berendezés használata a mérleg közelében megzavarhatja a mérleg tömegkijelzőjét. A mérleget ne használja hőforrás közelében. Ne rakjon forró tárolóedényeket a mérlegre.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.