TEFAL WIZZO QB319838

WIZZO QB319838 Egy konyhagép, amit csak szeretni lehet

 

A fekete Wizzo konyhai tálas robotgép jelentősen megkönnyíti az életét a konyhában. Cukrász tartozékai beleértve a szabadalmaztatott Flex Whisk habverőt, az állandó siker garanciái – könnyedén készíthet velük süteményeket, sós tésztákat, pizzát, de ezentúl semmilyen recept nem jelenthet majd akadályt. Bármit elkészíthet, amiről eddig csak álmodni mert. A kinyitható elülső résznek és a készülék oldalán található kezelőgomboknak köszönhetően nem kell bajlódnia a készülék folyamatos forgatásával. A Wizzo könnyedén megtalálja a helyét minden konyhában, lapos hátoldalának köszönhetően bárhol tökéletesen mutat. Egy Wizzo-val az oldalán minden nap meglepheti magát valamivel!

 

 

Cikkszám: QB319838

Nincs olyan recept, melyet ne tudna megvalósítani a fekete Wizzo robotgéppel

Az igazi tehetség abban rejlik, ha valaki tudja milyen eszközökkel vegye körbe magát a benne rejlő potenciál felfedéséhez: a fekete Wizzo konyhai robotgép a sütés-főzés megkönnyítésében lesz segítségére. A bolygómozgást végző Wizzo konyhai robotgép professzionális keverést, mixelést, dagasztást és habverést kínál (a szabadalmaztatott Flex Whisk habverőnek köszönhetően). Akár édes, akár sós süteménybe vágja a fejszéjét, minden feladatban tökéletes segítőtársa lesz. A Wizzo lépésről lépésre bemutatott receptekkel és hasznos tippeket és trükköket tartalmazó videóútmutatókkal segít minden ötlet életre keltésében, hogy szinte ragyoghasson a konyhában. A letisztult, lekerekített formaterv is jól mutatja, milyen barátságos és lojális partnerre lelhet benne. Hamarosan a sütés-főzés rabjává válik és meglepődik, mi mindenre lesz képes! Egy pillanat sem telik el és büszkén osztja majd meg eredményeit és tudását másokkal is…
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Hagyja magát meglepni a Wizzo robotgéppel!

  Az igazi tehetség abban rejlik, ha valaki tudja milyen eszközöket hívjon segítségül a benne rejlő potenciál feltárásához. A Wizzo jelentése „varázslatos és praktikus“, célja pedig, hogy a lehető legjobban megkönnyítse az életét a konyhában. Ha egyszer nekivág, a kulináris kalandok sorra jönnek majd!

   

 • Tojáshab 60 másodpercen belül!

  Az egyedi szabadalmaztatott Flex Whisk technológiának köszönhetően villámgyorsan kemény habbá veri a tojásfehérjét, akár egyetlen tojásból is.

 • Könnyű használat, könnyű tárolás

  Minden funkció könnyedén hozzáférhető előlről, ami tökéletes kényelmet biztosít a munka során. Az előre néző formaterv optimális térkihasználást biztosít a konyhapulton, így a Wizzo robotgép bárhol tökéletesen megtalálja a helyét.

 • Optimális keverési eredmények

  A készülékfej és a felhelyezett tartozék bolygómozgásának köszönhetően a keverőtálban nem marad érintetlen rész. Ennek eredménye pedig egy sima és homogén keverék.

 • Cukrász toldóelemek

  Szabadalmaztatott Flex Whisk tartozék habveréshez, keverőlapát krémek és süteménytészták keveréséhez, nemesacél dagasztókar kelttészták dagasztásához. A Wizzo-val bármilyen receptet megvalósíthat!

 • Elegáns nemesacél keverőtál

  A Wizzo robotgéphez családi kapacitású, 4 l-es nemesacél keverőtál tartozik fröccsenés elleni fedővel. Akár 40 muffint vagy 3 pizzát (28 cm átmérőjű, vastag tésztájú) készíthet el benne egyszerre, mellyel megörvendeztetheti családtagjait és barátait!

 • Gyors és nagy teljesítményű

  1000 W teljesítmény és 7 sebességfokozat pulzáló funkcióval a tökéletesen sima és egynemű keverékekhez.

 • Bővítse lehetőségei körét sütés közben

  Kompatibilis 4 opcionális tartozékkal (turmixgép, aprító, húsdaráló, reszelő/szeletelő), melyekkel eleget tehet az egész család igényeinek, ugyanakkor ízlelőbimbóikat is megörvendezteti.

 • Hiányzik az ihlet? 25 receptet kínálunk!

  A Tefal weboldaláról letölthet egy szakácskönyvet 25 új recepttel a hétköznapi finomságoktól a legízletesebb desszertekig. 

 • 1 l űrtartalmú aprító feltétet tartalmaz

  Ideális gyümölcsök és zöldségek gyors darabolásához, hagyma, fokhagyma, fűszernövények vagy dió aprításához és sok más feladathoz.

 • 1 l űrtartalmú turmixgép feltétet tartalmaz

  Készítsen smoothie-t friss gyümölcsből, palacsintatésztát, élvezze a forró és hideg levesek zamatosságát és készítsen számos más finomságot.

 • Húsdaráló feltétet tartalmaz

  A húsdaráló két nemesacél darálótárcsát tartalmaz a közepesen durva és durva daráláshoz.

 • Reszelő feltétet tartalmaz

  Ez a reszelő/szeletelő tartozék 3 cserélhető nemesacél dobot foglal magában, melyekből a lereszelt hozzávalók egyenesen a tálban landolnak.

Kiegészítõk
Funkciók
Habverő fej Igen  
Pulzáló funkció    
Bolygómozgás    
Kenyértészta 0.8  kg
Süteménytészta 2.7  kg
Keverőlapát Igen  
Dagasztókar Igen  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.