TEFAL WIZZO QB300

WIZZO QB300 Ezt a segédeszközt imádni fogja.

A Wizzo konyhai robot egyszerűbbé teszi az életet a konyhában. A tésztakészítő készlettel szabadalmaztatott Flex Whisk technológiával a siker garantált: a torták, sütemények, pizza és más finomságok már nem rejtegethetnek Ön előtt semmilyen titkot. Azokat a recepteket, melyekbe mindig is szeretett volna belevágni, de nem volt hozzájuk bátorsága, most megvalósíthatja. Az elülső nyílásnak és oldalsó vezérlőgomboknak köszönhetően már nem kell minden irányba forgolódnia a termék mozgatásakor. A Wizzo tudja, hogyan kell elfoglalni a konyhát, a szerkezet lapos hátoldala pedig jól illik mindenhova, ahova helyezni szeretné. A Wizzo robottal az oldalán mindig meglepődik!    

Cikkszám: QB300138

Nincs semmi, amivel a Wizzo segítségével nem birkózna meg

Egy igazi tehetség tudja, hogyan tud segítő kezet adni,hogy Ön kihozza magából a kulináris potenciálját. Wizzo azért van, hogy egyszerűbbé tegye a sütést, főzést. A bolygó mozgással a Wizzo profi a turmixolás, a keverés, a gyúrás, és még a habverés terén is (a szabadalmazott Flex Whisk technológiának köszönhetően). Akár édes, akár sós ételeket fog készíteni ez a segéd mindenre felkészült. Wizzo mindig ott lesz Önnek, hogy a részletes receptekkel valamint tippeket és trükköket tartalmazó oktatóvideókkal segítsen valóra váltani az ötleteit és konyhamesterré válni. Az egyszerű forma és lekerekített designja azt sugallja, hogy ez egy barátságos és hűséges segítője. Hamarosan megragad a kulináris szenvedély és meg fog lepődni, milyen messzire elviszi! Pillanatok alatt büszkén fogja megosztani a haladást és az új eljárásokat.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Lepje meg saját magát a Wizzo-val!

  Egy igazi tehetség tudja, hogyan tud segítő kezet adni,hogy Ön kihozza magából a kulináris potenciálját. A Wizzo a varázslatok és a praktikusság szinonimája. Azért van itt, hogy egyszerűbbé tegye a konyhában való munkát. Az ezen segédeszköz potenciáljának fokozatos felfedezése ösztönözni fogja Önt a további fejlődésre!  

 • Extra gyors habverés

  Az egyedülálló és szabadalmaztatott Flex Whisk technológia szupergyorsan felveri a tojásfehérjét tartós formájúra, még egyetlen tojásból is.

 • Egyszerű használat, egyszerű tárolás

  A maximálisan kényelmes használathoz tervezve, az összes könnyen hozzáférhető funkcióval az elülső oldalon. Az elülső oldalon található kezelés optimalizálja a konyhaszekrény területének a kihasználását. Ennek köszönhetően a Wizzo jól illik mindenhova, ahol látni szeretné.

 • Optimális keverési eredmények

  A tésztakészítő eszköz bolygó mozgása és a berendezés feje biztosítják, hogy az edény minden része lefedésre kerüljön, így habveréskor sima és homogén textúrát kap.

 • Tésztakészítő készlet

  Szabadalmaztatott Flex technológia a könnyű keveréshez, műanyag habverő a levegős tészták és rozsdamentes acél kampó a nehéz tészták feldolgozásához. A Wizzo konyhai robottal minden sült finomságot könnyedén elkészíthet!

 • Elegáns rozsdamentes acél keverőtál

  A Wizzo 4 l űrtartalmú rozsdamentes acél edényt tartalmaz védőfedővel, mely tökéletesen illik a főzéshez az egész család számára. Készítsen tésztát 40 cupcake-re vagy 3 pizzára (28 cm átmérővel és vastag széllel) és szerezzen örömet a családjának és barátainak!

 • Gyors és nagy teljesítményű

  700 W teljesítmény és négy sebesség pulzáló funkcióval a sima és egyenletes keverésért.

 • Bővítse ki sütési lehetőségeit

  Kompatibilis a 4 választható fejjel (mixer, bárd, húsdaráló, reszelő/szeletelő), hogy eleget tegyen minden családtagja igényének, és kényeztesse az ízlelő bimbóikat.

 • Hiányzik az ihlet? 25 receptet kínálunk!

  A szakácskönyv letölthető a Tefal weboldaláról. 25 receptet tartalmaz, melyek alig várják, hogy felfedezze őket! Az általános tízóraiktól a finom süteményekig. 

Kiegészítõk
Funkciók
Habverő fej Igen  
Pulzáló funkció    
Funkciók száma 3  
Funkciók típusa Felver,kever,dagaszt  
Bolygómozgás    
Kompakt    
Kenyértészta 0,8  kg
Süteménytészta 2,7  kg
Keverőtál anyaga Szálcsiszolt nemesacél  
Turmixgép Nem  
Keverőlapát Igen  
Dagasztókar Igen  
Extra tál Nem  
Vásárolható kiegészítők    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.