TEFAL Konyhai robotgép Tefal Masterchef Grande QB813D38 Rozsdamentes

Konyhai robotgép Tefal Masterchef Grande QB813D38 Rozsdamentes Nagy robot a sütés nagy szerelmeseinek!

Tolja ki a határait!

A Masterchef Grande konyhai robot kibővíti a látókörét: készíthet vele különböző tésztaféléket, tojásfehérje habot, gombócokat, kenyeret, tortát… A nagy teljesítményű 1500 W motornak és a 3 minőségi öntvény keverő eszköznek köszönhetően a Masterchef Grande konyhai robot segít Önnek feszegetni saját határait, és az egyszerű, alapvető ételek mellett új, szofisztikált recepteket is elsajátíthat. Kiváló szolgálatot tesz a nagyvonalú, 6,7 l űrtartalmú nagy tál is: egyszerre készíthet benne 2,6 kg tortatésztát vagy 60 gyönyörű cupcake-et, 2,2 kg kenyértésztát vagy 10 kiváló pizzát! Készítsen kiváló hazai finomságokat a tartozék részét képező toldóelemekkel: üvegmixerrel, húsdarálóval, valamint a szeletelő és reszelő tartozékokkal. 

Cikkszám: QB813D38

Tefal Masterchef Grande konyhai robot: Tolja ki saját határait!

A Masterchef Grande konyhai robot kibővíti a látókörét: készíthet vele különböző tésztaféléket, tojásfehérje habot, gombócokat, kenyeret, tortát… A nagy teljesítményű 1500 W motornak és a 3 minőségi öntvény keverő eszköznek köszönhetően a Masterchef Grande konyhai robot segít Önnek feszegetni saját határait, és az egyszerű, alapvető ételek mellett új, szofisztikált recepteket is elsajátíthat. Kiváló szolgálatot tesz a nagyvonalú, 6,7 l űrtartalmú nagy tál is: egyszerre készíthet benne 2,6 kg tortatésztát vagy 60 gyönyörű cupcake-et, 2,2 kg kenyértésztát vagy 10 kiváló pizzát! Készítsen finom házi ételeket a csomagolás részét képező toldóelemekkel: üvegmixer, húsdaráló, illetve szeletelő és reszelő tartozékok. Most az egész családjának és barátainak megmutathatja, milyen sokat jelentenek Önnek!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tolja ki saját határait a konyhában a nagy főzőbajnokoknak szánt nagy robottal!

  A nagy, 6,7 l űrtartalmú tálnak köszönhetően kibővítheti lehetőségei körét, és készíthet akár 2,6 kg öntött tésztát vagy 2,2 kg kenyértésztát egyszerre!

 • Duális bolygó mozgás keverésnél az optimális átkeverésért!

  Duális bolygó mozgásnál a robot feje és a keverő toldóeleme keveréskor ellenkező irányba mozog egymással szemben, ami gyors, sima és homogén eredményeket biztosít

 • 6,7 l tál űrtartalom

  A 6,7 l űrtartalmú tálnak köszönhetően felverhet akár 16 tojásfehérjét, elkészíthet 60 cupcake-et vagy tésztát 10 pizzára mindössze 8 perc alatt

 • Elsőosztályú öntött fém felület

  Ez a robusztus, öntött fém szerkezetű készülék elvégzi Ön helyett a nehéz munkát - beleértve a nehéz kenyértészta dagasztását is! Kétség kívül megszereti az időálló ezüst felületét és a fényes, tükör hatású tálat!

 • Kiváló minőségű fém toldóelemek sütéshez

  Dagasztás, keverés és habverés a sütő toldóelemekkel: a tartós öntött fém dagasztó lapát, keverőlapát és habverő ideális a mindennapi használathoz.

 • 4 csatlakoztató kimenet

  4 csatlakoztató kimenet a legkülönbözőbb kompatibilis kiegészítő tartozékoknak

 • Házi koktélok és smoothie-k készítése

  A mixer 1,4 l űrtartalmú üveg edénye ideális koktélok készítésére, jég darálására, smoothie-k keverésére és más feladatokra. 

 • Készítsen otthon friss húst fasírthoz, vagdalthoz, kolbászhoz, tatárbifsztekhez vagy hamburgerekhez!

  A húsdaráló 3 cserélhető ráccsal kapható a különböző ételek készítéséhez (finom, közepes és durva darálás), és kolbászkészítő tartozékokat is kap hozzá. A tálca és a kés rozsdamentes acélból készül. 

 • Élvezze ki a frissen szeletelt, reszelt vagy darabolt zöldséget és gyümölcsöt

  Ez a szeletelő és reszelő tartozékkészlet 3 levehető rozsdamentes acél koronggal együtt kapható szeletekre (vékony vagy vastag) való vágáshoz vagy hasábburgonya darabolásához. Daraboló kést is tartalmaz. Ezek a tartozékok ideálisak friss hozzávalók készítéséhez, mint a gyümölcsök, zöldségek, sajt, csokoládé, mandula és dió.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1500  W
Edény teljes űrtartalma 6.7  L
Sebességfokozatok 8  
Habverő fej Igen  
Fröccsöntött fém    
Pulzáló funkció    
Bolygómozgás    
Kenyértészta 2.5  kg
Keverőtál anyaga Nemesacél  
Turmixgép Igen  
Turmixgép keverőtáljának anyaga Üveg  
Keverőlapát Igen  
Dagasztókar Igen  
Húsdaráló    
Színek FÉMCSISZOLT  
Robotgép tál    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.